Săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2018

Berbec   
      Nu este cazul să te agiți prea tare, mai ales atunci când vine vorba despre cumpărături. Ești predispus la ceartă cu partenerul de viață pe tema banilor, care nu sunt suficienți pentru a concretiza ceea ce v-ați propus. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la certuri cu un superior. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să te destinzi alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taur                  
        Ai ocazia să te bucuri de realizări importante alături de partenerul de viață. Ești susținut de partener să îți împlinești anumite ambiții în plan social. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la relația cu persoane aflate la distanță, eventual în străinătate. Te poți aștepta la neplăceri, dacă te-ai decis să pleci la drum lung. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat unui proiect profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni
        Încă de la începutul săptămânii ești oarecum dezorientat neștiind prea clar ce anume se vrea de la tine în colectivul de muncă. Starea ta de confuzie ar putea să îi facă pe unii dintre colegi să profite de vulnerabilitatea ta și să îți provoace tot felul de probleme. Mare atenție la informațiile, ideile pe care le împărtășești cu un prieten. Spre sfârșitul săptămânii ești dornic să călătorești cât mai departe de casă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac
         Ai ocazia să vezi adevăratele intenții venite din partea persoanei iubite. Este timpul să se facă lumină într-o relație sentimentală. Nu exagera cu părerile de rău, ci mai bine caută să dai dovadă de mai multă încredere în propria persoană. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la certuri, contraziceri cu partenerul de viață. Te poți aștepta la agresivitate, nemulțumiri venite din partea unui colaborator sau partener de afaceri.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu
      Putem să vorbim despre o realizare importantă legată de casă, o achiziție de proprietate sau chiar renovarea unei locuințe. Depui mult efort, în ceea ce privește un proiect profesional. Este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre propria sănătate. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care țin de relația de mariaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         Apar schimbări importante ce țin de relația cu rudele apropiate sau un curs de perfecționare pe care îl urmezi. Ai ocazia să te bucuri de rezultate desebite sau dezvolți acum noi relații care te ajută să obții realizări importante, în plan financiar. La sfârșit de săptămână este bine dacă vei fii mult mai atent, în ceea ce privește propriul copil nevoit fiind să acționezi cu promptitudine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Ai șansa de a te bucura de o mărire de salariu sau obții un contract de muncă mult mai avantajos. Pe de altă parte, te grăbești să plătești anumite datorii, facturi restante. La sfârșit de săptămână ți-ar prinde bine să fii mult mai prudent, în ceea ce privește sănătatea. Ești predispus la accidente în gospodărie. Nu exagera cu efortul fizic!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
        Este momentul să culegi roadele efortului depus permanent în cadrul unui parteneriat, o colaborare importantă. Nu este exclus să se concretizeze o relație de mariaj. În a doua parte a săptămânii ești mult mai preocupat de latura financiară și de modul în care ai putea să te achizi de anumite datorii față de rudele apropiate. În ultima săptămână este posibil să le faci o vizită părinților.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
      Este o perioadă trăită cu intensitate preferând să păstrezi în propria minte și suflet cele mai profunde trăiri. Ai o relație specială cu Divinitatea. Te poți aștepta la evenimente aparent inexplicabile. Te dedici mai mult laturii spirituale a existenței. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să faci o excursie scurtă, alături de o persoană dragă.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Este momentul să te bucuri de rezultate deosebite în cadrul unui grup, o asociație din care faci parte. Ești plin de dinamism și ferm hotărât să nu cedezi în fața adversarilor. Știi exact ce ai de făcut și cât anume ești în stare să duci până la final. În ultima zi a săptămânii ai posibilitatea de a demonstra abilitățile de care dispui.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
        Chiar dacă este vorba și despre mult efort în carieră, cel puțin ai ocazia să culegi roadele, să te bucuri de succes în cadrul unui proiect important. Ești susținut de superiori să concretizezi anumite idei ingenioase. La sfârșit de săptămână preferi starea de solitudine. Ești predispus la probleme de sănătate, fracturi, accidente sau chiar recidivarea unei probleme de sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pești
        Chiar dacă ai sentimentul că ai ajuns la capătul răbdării, în ceea ce privește cariera, ai totuși suficientă forță și inspirație pentru a te mobiliza și a găsi un loc de muncă mult mai bun. Nu ceda în fața obstacolelor, ci rămâi ferm pe poziție. În ultima zi a săptămânii preferi starea de liniște, eventual vizionând un film sau citind cartea preferată. De evitat cheltuielile nechibzuite!