Săptămâna 3 – 9 decembrie 2018

001 Berbec    Berbec
         Este un început de săptămână în care vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, pe noi posibilități de a finaliza anumite colaborări, un parteneriat important sau chiar pui capăt definitiv relației de mariaj. Pe de altă parte ai șansa de a revigora o relație în care ești implicat, cu condiția de a conștientiza temerile cu care te confrunți, ceea ce dăruiești sau primești în cadrul relației. Este o perioadă deosebit de importantă în care ai ocazia să dai startul unui nou început, atât în plan relațional, cât și profesional, dar nu înainte de a te elibera de o povară, de anumite trăiri contradictorii. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte importante ce vizează cariera, imaginea în plan social.
 
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
       Ai sentimentul că se tot repetă anumite aspecte care vizează relația cu colegii de muncă neștiind prea clar cum să acționezi pentru ca lucrurile să se deruleze în mod pașnic, constructiv, atât pentru tine, cât și pentru colectivul din care faci parte. Beneficiezi de multe idei, de inspirație ceea ce ar putea să te propulseze cu mult înaintea celorlalți. Totul depinde și de modul în care îți expui propriile idei și nu te lași cotropit de starea de neîncredere în propria persoană. La sfârșit de săptămână ai ocazia să stai de vorbă cu o persoană mai în vârstă, ba chiar poți să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare care te vor ajuta foarte mult în carieră.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
        Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav în plan sentimental, cel puțin ai ocazia să te lămurești dacă mai merită sau nu să acorzi mai multă atenție persoanei iubite. Te poți aștepta la răsturnări de situație în relația cu prietenii. Evită să împărtășești cu alții despre eventualele probleme apărute în plan profesional. Revin discuții legate de un proiect profesional demarat în trecut încercând să găsești o cale de mijloc. La sfârșit de săptămână ai toate șansele să te lămurești asupra unei relații ce implică o colaborare, o investiție derulată în comun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
     Ești derutat în ceea ce privește relația cu familia sau eventuale probleme care țin de casă, o proprietate. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește o achiziție importantă pentru propria familie. Pot fi reluate unele discuții neplăcute cu un coleg de muncă sau un colaborator. Evită să împărtășești cu alții neplăcerile care țin de domeniul profesional. Este important să fii mult mai organizat la locul de muncă și să acorzi prioritate îndeplinirii unor obiective importante, care te vor ajuta să progresezi în plan profesional. Nu îți neglija sănătatea! La sfârșit de săptămână reușești să  porți discuții interesante cu partenerul de viață, ba chiar ești susținut într-o problemă legată de carieră.
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
    Avem de-a face cu un început de săptămână tensionat, la capitolul relație cu rudele apropiate. Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a demara o acțiune importantă în plan profesional. Pe de altă parte există riscul să te implici într-o relație de amor cu un coleg de serviciu menită să îți creeze probleme serioase la locul de muncă. Fii mult mai atent în ceea ce privește o investiție și evită să arunci cu banii pe jocurile de noroc. La sfârșit de săptămână ai ocazia să muncești cu mai mult spor în cadrul unui proiect important. Fii mult mai prudent în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate legate de spate, dureri de oase, încheieturi.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
      Urmează o perioadă destul de tensionată la capitolul finanțe astfel că se recomandă prudență în ceea ce privește cumpărăturile. Ești predispus la amenzi, plata unor sancțiuni sau pur și simplu te confrunți cu pierderi de bani. Este timpul să revii asupra unor negocieri, să rectifici un contract, document important sau să reiei un examen. Fii mult mai atent la informațiile care vin pe orice cale pentru a rezolva eventuale probleme ce țin de casă, familie. Sunt favorizate discuțiile cu rudele apropiate pentru a rezolva anumite lucruri legate de o proprietate. La sfârșit de săptămână este timpul să iei decizii importante în privința propriului copil. Este timpul să te relaxezi mai mult alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
     Este momentul oportun să pui capăt definitiv unor divergențe legate de un parteneriat important. Te simți obosit, lipsit de putere, gata în orice moment să întorci spatele unei asocieri, eventual unei relații de cuplu în care ești de ceva timp. Este timpul să te gândești foarte serios să te înscrii la un nou curs care să îți aducă și beneficii în plan profesional. Ești derutat în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. De evitat discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
     Ești nemulțumit de modul în care se derulează o relație de amor pe care ai preferat, poate pentru prea mult timp, să o ții în secret. Chiar nu are rost să te faci că nu s-a întâmplat nimic, ci ai face bine să discuți clar, sincer cu persoana iubită despre ceea ce te deranjează. Este posibil să te simți înșelat, mințit de partenerul de viață sau nu poți face față unor situații ce implică plăți urgente. Spre sfârșitul săptămânii te gândești la noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, eventual vei relua o colaborare care, deși nu s-a dovedit profitabilă în trecut, acum pare să îți aducă speranța de mai bine. Nu este cazul să semnezi vreun (nou) contract de colaborare!
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
       Ești dezamăgit de atitudinea unor prieteni sau a unor persoane din cadrul unei organizații din care faci parte. Ești foarte hotărât să faci schimbări importante în cadrul unor relații de prietenie. Evită să iei decizii pe care există riscul să le regreți mai târziu. Nu te ajută cu nimic dacă iei în seamă orice bârfe, discuții lipsite de obiectivitate. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, deși mintea și sufletul îți este tot la muncă, la cum ai putea să câștigi mai mulți bani.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
        Ai ocazia să constați cum anumite evenimente destul de neplăcute întâmplate în trecut în plan profesional revin acum cu și mai mare forță obligându-te să iei o atitudine mult mai fermă. Ai ocazia să schimbi direcția în carieră, fără să te mai uiți în urmă. Este necesar să apelezi la diplomație și să observi cu mare atenție ce urmăresc, de fapt, anumiți șefi. Nu este exclus să se amplifice starea de tensiune și în relația cu familia, părinții. La sfârșit de săptămână este timpul să te revigorezi acordând mai multă atenție propriei persoane.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător      
        Chiar dacă nu ți-ai propus să finalizezi o relație de amor cu o persoană aflată la distanță, iată că a venit timpul să lași în urmă ceea ce chiar îți creează neplăceri. Este posibil ca ceilalți să te considere egoist, axat mai mult pe propria persoană. Cu toate acestea ești foarte conștient că doar de tine depinde să îți creezi confortul de care ai nevoie. Pe de altă parte este o perioadă de reconfigurarea a relațiilor în plan profesional dar și în ceea ce privește relațiile de prietenie. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de introspecție reușind astfel să îți faci ordine în gânduri și în suflet.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
       Chiar dacă aveai mari speranțe să câștigi un proces sau să primești bani dintr-o moștenire, eventual susținere financiară venită din partea partenerului de viață, se pare că lucrurile nu sunt prea favorabile, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte ești predispus la compromisuri ceea ce ar putea să îți creeze probleme în plan social. Este timpul să dai un nou start profesional, îndeosebi spre sfârșitul perioadei sau măcar să te gândești la noi strategii de acțiune legate de o colaborare destul de profitabilă. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu te consulți cu partenerul de viață sau cu o persoană de încredere.