Săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Berbec        
       Avem de-a face cu un început de săptămână în care pot să apară tot felul de nemulțumiri, în ceea ce privește treburile casnice, eventuale schimbări pe care vrei să le faci prin casă. Se discută mai mult despre banii în comun, cheltuieli vis-a-vis de casă, plata unor facturi, taxe și impozite. În data de 31 octombrie ar putea să se ajungă într-un punct critic în relația cu propriul copil sau ești nevoit să intervii în forță pentru a reuși să pui capăt unei relații sentimentale. Ceva te nemulțumește și nu prea știi cum să îți exprimi punctul de vedere astfel încât să nu-i deranjezi pe ceilalți. La sfârșitul săptămânii ai ocazia să te bucuri de rezultate frumoase, în ceea ce privește locul de muncă.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                               
        Este un început de săptămână în care te poți confrunta cu tot felul de probleme legate de o călătorie sau un curs. Se cere mai multă prudență în cazul unei relații de colaborare, de parteneriat. Ești inspirat ceea ce ar putea să te scoată din unele situații critice. Este nevoie de mai multă obiectivitate din partea ta și, mai ales, să îți fixezi atenția asupra unor eventuale probleme de relaționare. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să constați, cu oarecare tristețe, ce se află în spatele unor promisiuni venite din partea persoanei iubite. Ești dezamăgit, confuz ceea ce ar putea să te abată oarecum de la un drum deja ales.
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Cumpărăturile făcute încă de la începutul săptămânii ar putea să îți dea peste cap bugetul personal. Mai ai de lămurit anumite aspecte care țin de un contract de muncă sau de rediscutat o colaborare care se pare că nu ți-a adus avantajele așteptate. Stai serios de vorbă cu familia pentru a reuși să te lămurești asupra unor aspecte care țin de o relație sentimentală. Chiar dacă părinții nu sunt de acord cu deciziile tale ai grijă să nu ții cont de părerea lor. La sfârșit de săptămână ai grijă să te ocupi mai mult de propria gospodărie și să acorzi atenție unor treburi pe care le-ai cam dat deoparte în ultima vreme.
 
 
 
 
 
 
Rac         
       Ești derutat de atitudinea partenerului de viață sau a unui colaborator așa că nu ai decât să apelezi la ajutorul unor prieteni sau al familiei pentru a depăși cu bine eventualele probleme apărute pe traseu. Starea ta de spirit este oarecum fluctuantă, pe la mijlocul săptămânii, reușind cu greu să treci peste anumite pierderi de natură financiară. Este cazul să asculți de sfaturile unui prieten sau să nu te grăbești să arunci cu banii pe orice fleac. La sfârșit de săptămână este recomandat să nu te grăbești să tragi concluzii, vis-a-vis de relația cu o rudă apropiată sau să acorzi prea multă atenție unor mesaje, informații venite pe căi neoficiale.
 
 
 
 
 
 
Leu   
       Încă de la începutul acestei săptămâni ești foarte agitat, nemulțumit de intervenția unor persoane care vor cu orice chip să te scoată vinovat. Nu ai răbdare să le dai explicații celorlalți pentru acțiunile tale ceea ce ar putea să conducă și mai mult la pierderi și conflicte în relația cu aceștia. Spre sfârșitul săptămânii este necesar să găsești un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră și să o lași mai ușor cu acuzațiile la adresa partenerului de viață. Este posibil să ai de-a face cu situații neplăcute ce vizează o relație de iubire din trecut.
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Reușești să depășești cu brio unele probleme legate de bani apelând la ajutorul unui prieten. Știi cum să găsești noi strategii de acțiune, îndeosebi dacă te-ai hotărât să faci schimbări importante legate de o relație sau o afacere personală. Ești inspirat beneficiind de suficiente resurse care să te ajute să pui la punct o idee, un proiect. La sfârșit de săptămână este momentul potrivit să te ocupi mai mult de propria sănătate evitând mediul zgomotos și alegând să petreci mai mult timp în mijlocul naturii.
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Este foarte mare tensiune în relația de cuplu, în mare parte datorată banilor insuficienți pentru a reuși să acoperi cheltuielile pe care le ai de făcut. Porți discuții intense despre un contract sau despre modul în care ai putea să folosești mai eficient resursele de care dispui pentru a atrage și mai mulți bani în contul personal. La sfârșitul acestei săptămâni faci o introspecție profundă, o analiză detaliată a propriei ființe, ba chiar ai ocazia să călătorești la o mânăstire sau în locuri care te vor ajuta să te reîncarci, din punct de vedere energetic.
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
       Ești nevoit să pleci la drum lung ceea ce nu este tocmai favorabil pentru tine, mai ales că ești preocupat de casă, familie și nu prea ai timp pentru astfel de deplasări. Este important să fii mai sincer și atent în relația cu apropiații și să îți exprimi deschis, pe față, eventualele nemulțumiri vis-a-vis de un proiect sau o colaborare. La sfârșit de săptămână este recomandat să te destinzi și să petreci mai mult timp alături de prieteni, departe de orice obligații, probleme cotidiene.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Este un început de săptămână plin de griji dar și de ambiții legate de planul financiar. Este necesar să acționezi din umbră și să păstrezi doar pentru tine anumite informații care ar putea să îți aducă câștiguri în bugetul personal. Ești derutat, mai ales dacă petreci mai mult timp cu persoane care nu sunt pe aceeași „frecvență” cu tine. În a doua parte a săptămânii apar tot felul de probleme care țin, fie de studii, fie de o călătorie pe care ai ales să o amâni sau care ar putea să îți aducă tot felul de nemulțumiri. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te reîntâlnești cu un prieten cu care nu te-ai mai văzut de mult timp.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Ai sentimentul că nu ești susținut de un grup, o asociație pentru care ai depus mult efort și căreia ai dedicat mult timp și bani. Începutul de săptămână te-ar putea aduce într-un oarecare conflict în relația cu partenerul de viață pe tema unor nemulțumiri din relația cu prietenii. Nu te baza pe ajutorul financiar promis pentru că este posibil să ai parte de și mai multe pierderi. La sfârșit de săptămână ai ocazia să călătorești departe de casă și să te bucuri de prezența unor persoane dragi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Începutul de săptămână ar putea să îți aducă tot felul de nemulțumiri față de colegii de serviciu ceea ce ar putea să îți provoace unele probleme de sănătate. Ești predispus la certuri în relația de mariaj sau un eventual parteneriat, în mare parte datorate stresului, a efortului pe care îl depui în relația cu colegii de muncă. La sfârșit de săptămână este momentul să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație intimă. Pot să apară discuții aprinse pe tema carierei, a eventualelor schimbări pe care vrei să le faci în plan profesional.
 
 
 
 
 
 
 
Pești      
      Putem să vorbim despre un început de săptămână care îți aduce răsturnări de situație privind o relație sentimentală. Nu este momentul să acorzi atenție unor probleme venite din partea unor prieteni aflați în străinătate. Este timpul potrivit să îți concentrezi atenția pe problemele care țin de relația cu propriul copil dar și cu partenerul de viață și să o lași mai ușor cu alinarea prietenilor veșnic nemulțumiți. La sfârșit de săptămână pui la cale o călătorie, alături de partenerul de viață.