Săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Berbec        
       Avem de-a face cu un început de săptămână pe care îl dedici activităților gospodărești și relației cu familia. Ai ocazia să observi ce mai ai de remediat, de reparat prin casă sau chiar de renovat, acest lucru reușind totuși să te enerveze întrucât nu dispui deocandată de banii necesari pentru a pune la punct to ceea ce ți-ai dori. La jumătatea săptămânii există riscul să ajungi la tot felul de discuții neplăcute, la  certuri în relația cu cei dragi pe motiv că nu te implici suficient pentru a le veni în ajutor, fie cu un sfat, fie cu bani. La sfârșit de săptămână încerci să găsești un oarecare echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din relația de mariaj. Se reiau discuții neplăcute în relația cu partenerul de viață iar aceasta ar putea să îți creeze probleme de sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                               
        Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de deplasări, care mai de care mai obositoare. Este recomandat să te menajezi și să o lași mai ușor cu munca! La mijlocul săpătmânii este posibil să reiei anumite discuții cu persoane aflate la distanță, eventual cu părinții. Este nevoie de ajutorul tău neștiind prea clar ce să faci, cum să îți împarți timpul. La sfârșit de săptămână încerci să îți faci ordine printre documente și să aduci la zi anumite activități restante sau poți pune capăt definitiv unei relații de prietenie de pe urma căreia ai avut numai de suferit. Cert este că totul depinde de tine, de modul în care alegi să îți gestionezi timpul, munca și mai ales banii.
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Este foarte posibil ca o asociere să îți dea serioase bătăi de cap și ești nevoit să faci cheltuieli în plus. Nemulțumirile dintr-o afacere personală sau de la locul de muncă s-ar putea răsfrânge și asupra relației de mariaj sau asupra relației cu cei cu care interacționezi în această săptămână. La mijlocul perioadei te simți agitat, nemulțumit, dornic să acționezi, numai că nu depinde doar de tine să finalizezi ceea ce ți-ai propus. Nu te poți baza nici pe relația cu prietenii care se pare că sunt prea ocupați cu problemele personale. La sfârșit de săptămână este posibil să amâni o întâlnire importantă sau persoana iubită se răzgândește asupra unei înțelegeri. Nu te simți prea norocos având sentimentul că toate merg anapoda.
 
 
 
 
 
 
Rac    
        Ar cam fi momentul să îți rezolvi din treburile personale și s-o lași mai ușor cu munca. Nu este exclus să fie nevoie de intervenția unui medic sau apelezi la un tratament alternativ. De evitat consumul exagerat de medicamente sau alte substanțe care te predispun la intoxicații. Pe de altă parte ești predispus la probleme respiratorii, răniri, tăieturi, accidentări, infecții. Ești nevoit să faci cheltuieli absolut necesare pentru propria sănătate iar aceasta te va nemulțumi în mod profund. De evitat călătoriile îndepărtate și relația cu persoanele aflate în străinătate. La sfârșit de săptămână ești preocupat de casă, de finalizarea unor treburi prin gospodărie.


 
 
 
 
 
 
Leu   
       Încă de la începutul perioadei te simți obosit, lipsit de chef de muncă neștiind prea clar de unde să începi treburile. Vrei să le faci pe toate în același timp dar constați cu stupoare că este imposibil așa ceva. Fii calm și atent la detalii, nu te risipi în activități care nu sunt absolut necesare sau nu fac parte din programul de lucru. Relația cu persoana iubită este destul de anevoioasă revenind acum discuții din trecut care te enervează peste măsură. La sfârșit de săptămână preferi să petreci mai mult timp alături de rude apropiate numai că s-ar putea să fii dezamăgit de atitudinea acestora, vis-a-vis de realizările tale.
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Porți discuții intense cu prietenii încă de la începutul săpătmânii ceea ce nu este neapărat necesar sau constructiv pentru tine și demersurile pe care vrei să le faci, vis-a-vis de carieră. Ai tot felul de probleme de natură financiară reușind cu greu să te mobilizezi și să duci la bun sfârșit ce ai început. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la răsturnări de situație datorate acțiunilor venite din partea dușmanilor ascunși. Este necesar să acționezi cu prudență și diplomație și să observi cum se poate interveni pentru a nu compromite definitiv o colaborare. La sfârșit de săptămână ești de-a dreptul epuizat fizic și mental reușind cu greu să fii atent la ceea ce contează.
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de carieră, de felul în care te percep ceilalți, de noi posibilități de a te promova în plan profesional. Ești derutat însă de informațiile care vin către tine neștiind spre ce direcție să te îndrepți sau dacă merită să ții cont de sfaturile venite din partea unui superior. Cert este că răspunsul doar de tine depinde, dacă vrei să îți asumi anumite responsabilități. Este posibil să apară tot felul de probleme legate de acte, documente importante, anumite cursuri pe care vrei să le urmezi acum. La locul de muncă este vorba de multă agitație făcând față cu greu solicitărilor venite din partea colegilor sau a clienților. La sfârșit de săptămână pui mai mult accent pe propria persoană, eventual vrei să îți înnoiești garderoba sau mergi la un salon de cosmetică.
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
       Este un început de săptămână interesant la capitolul studii superiorare sau în ceea ce privește relația cu persoane aflate în străinătate. La mijlocul perioadei este recomandat să nu exagerezi cu eventualele schimbări pe care vrei să le faci în carieră. Este posibil să nu primești susținerea de care ai nevoie și astfel te trezești pe dinafară, fără un loc de muncă. Fii prudent și ascultă-ți intuiția. Ai ocazia să renegociezi un contract de muncă dar nu te aștepta la schimbări în avantajul tău. La sfârșit de săptămână ești oarecum obosit de atâtea reproșuri venite din partea persoanei iubite și chiar să vrei să renunți la o relație care nu îți aduce cine știe ce beneficii, în plan sentimental și nici material.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Ești mult prea concentrat pe plata unor eventuale datorii sau în încercarea de a aduce la zi plata unor facturi ca să îți mai fie mintea și la cumpărături pentru cei dragi. Se reiau unele discuții pe tema carierei sau poți reveni asupra unui proiect profesional sperând ca, de această dată, să și finalizezi ceea ce ți-ai propus. Nu te aștepta la lucruri tocmai grozave pentru că pot să apară tot felul de răsturnări de situație venite din partea unor persoane de la care te aștepți mai puțin. La sfârșit acestei săpămâni ești dedicat mai mult relației cu prietenii, ba chiar ai ocazia să mergi la o petrecere riscând astfel să cheltui mai mult decât ți-ai propus.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Îți dedici mai mult timp relației de mariaj sau unei eventuale relații de parteneriat, încă de la începutul săptămânii, reușind astfel să pui la punct aspecte importante legate de bani, de finalizarea unui proiect important derulat în comun. Mai ai însă multe lucruri, aspecte de revizuit cerându-se multă atenție și mobilizare, nu doar din partea ta, ci și din partea celorlalți. La mijlocul săptămânii ești mult prea concentrat pe aspectele care țin de un proces, o eventuală moștenire sau  proprietate. La sfârșitul perioadei ești atent la crearea un oarecare echilibru între sarcinile care țin de serviciu și treburile casnice reușind să găsești resurse de unde nu sperai. Tot ce ai de făcut este să ceri, fără să îți mai asumi doar tu toate responsabilitățile.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Putem să vorbim despre un început de săptămână agitat la locul de muncă reușind cu greu să faci față solicitărilor venite din partea colegilor sau a colaboratorilor. Este nevoie de timp dar și de calm din partea ta pentru a face ordine printre acte, documente importante sau pentru a reuși să pui la punct anumite etape de lucru. La jumătatea săptămânii există riscul să ajungi la certuri destul de dure cu partenerul de viață pe tema banilor, care nu sunt suficienți pentru a concretiza ceea ce ți-ai propus. La sfârșit de săptămână ai ocazia să renunți la unele relații de prietenie care nu îți sunt de folos, ba mai mult, îți creează o stare de disconfort emoțional, te derutează, îți distrag atenția de la ceea ce contează cu adevărat pentru tine.
 
 
 
 
 
 
 
Pești      
      Este timpul să te pui în valoare, să dai sens unei preocupări, unui hobby care ar putea să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Totul depinde de curajul și voința ta, de capacitatea de a-ți face mai multă recalmă, de a te face văzut, auzit. Nu este deloc constructiv să stai retras, departe de ochii lumii și alții să profite de pe urma efortului, a muncii tale susținute. Ai pierdut, nu-i nimic, ai ocazia să te ridici și să arăți tuturor că ești puternic și ai posibilitatea să câștigi de pe urma muncii, a efortului personal. La sfârșit de săptămână ești de-a dreptul copleșit de pe urma unei acțiuni injuste venite din partea persoanei iubite. Cert este că ai ocazia să intri în posesia unor secrete care, deși nu te miră, tot te vor răni în mod profund.