Săptămâna 26 februarie – 4 martie 2018

Berbec        
      Este momentul să abordezi o nouă viziune asupra propriei existențe având ocazia să discuți cu oameni din diverse domenii, să aprofundezi viața dintr-o cu totul altă perspectivă. Beneficiezi de resurse menite să te ajute pentru a intra mult mai ușor în conexiune cu domeniul spiritual, să întâlnești eventual ghizi, profesori care să te îndrume pe o cale unde te poți regăsi mai împlinit. În weekend ar fi bine venită o plimbare, alături de partenerul de viață.


 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
       Ai ales drum pe care să-l urmezi, tot ce ai de făcut este să nu te abați de la el. Te poți aștepta la răutăți, invidii venite din partea unor „prieteni” dar chiar nu are rost să te lași influențat de părerile lor. Este posibil să ajungi la altercații cu partenerul de viață pe tema banilor. Prin creativitate, umor și încredere în propriile capacități, abilități reușești să atragi atenția unui superior. Profită din plin de această perioadă favorabilă, în plan profesional! La sfârșit de săptămână ești proecupat să pui la punct strategii care țin de un proiect profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Ești predispus la tot felul de discuții neplăcute cu partenerul de viață pe tema obligațiilor din carieră, implicarea ta în cadrul unei organizații. Totul este să aduci argumente bine formulate, fără să ridici tonul, pentru că nu vei face decât să te obosești degeaba. În relația cu colegii ar trebui să dai dovadă de mai mult fler. La sfârșitul săptămânii ești oarecum nemulțumit de persoana iubită. Nu ai decât să îți exprimi nemulțumirea fiind necesar să adopți o atitudine cât mai detașată.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac    
       La începutul acestei săptămâni ar trebui să fii mult mai prudent, în cadrul unei colaborări, parteneriat. Nu te hazarda să dai verdicte sau să iei decizii întrucât este posibil să le regreți mai târziu. Sunt favorizate studiile, călătoriile peste hotare sau înscrierea la un curs de perfecționare. Spre sfârșitul săptămânii, chiar dacă ți-ai propus să te relaxezi, ai ocazia să constați că nu prea poți sta locului și că este absolut necesar să te implici mai mult în treburile gospodărești.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu   
      Îți canalizezi energia către zona familiei, a relației cu propriul copil, fiind necesară intervenția ta sau sfaturi care are putea să redreseze situația. Este o perioadă favorabilă câștigurilor venite prin intermediul aprtenerului de viață sau a unei afaceri demarate cu ceva timp în urmă. Este o săptămână de alergătură, de proiecte, inițiative, idei pe care te grăbești să le concretizezi. Cert e că tot efortul depus acum nu este în zadar. În weekend stai la taifas cu rudele apropiate și de acolo ar putea să mai vină niște bani.
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Vorbim despre o săptămână aglomerată, la capitolul relația cu partenerul de viață sau o relație de afaceri. Cert este că depui mult efort intelectual și emoțional pentru a reuși să concretizezi ce ți-ai pus în minte. Este posibil să întâmpini opoziție din partea familiei, a părinților, în ceea ce privește implicarea ta într-o nouă relație sentimentală. La sfârșit de săptămână încerci să fii mai chibzuit cu cheltuielile și să faci un bilanț al propriului cont.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Porți tratative intense cu un superior, legat de salariu. Vrei mai mult și pe bună dreptate întrucât te dedici îndeplinirii cu brio a sarcinilor de serviciu. Atenție însă la ce negocieri porți acum pentru că este posibil să nu reușești să obții ce ți-ai propus. Încearcă să fii mai diplomat și nu insista fiindcă nu faci decât să enervezi. Nu te grăbi în trafic! La sfârșit de săptămână ești prea obosit ca să mai faci față și problemelor legate de casă, familie sau părinți.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Este o zi favorabilă creativității, implicării în cadrul unui studiu, proiect sau organizării unui workshop, seminar. Cert este că ești în plină acțiune și chiar nu ai timp de pierdut cu bârfe, lucruri care nu contează. Reușești să îi mobilizezi și pe cei din echipa ta de lucru. Ar trebui să fii mai atent la cheltuieli. Este posibil să cheltuiești mai mult cu prorpiul copil sau nu deții bani suficienți pentru a îndeplini o dorință persoanei dragi. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de instrospecție, de meditație, de retragere în forul tău interior.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     La început de săptămână ai ocazia să te lămurești asupra unor bani pe care trebuia să îi primești. Îți dedici mai mult timp activităților care țin de casă sau un sediu putând fi vorba despre o eventuală mutare, renovare. Ești foarte nemulțumit de neseriozitatea venită din partea unor prieteni sau colegi. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să te ții departe de un grup cu care simți că nu rezonezi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Depui mult efort în pentru a trece cu brio de anumite examene, un interviu sau pentru a obține contractul mult visat. Este posibil să ai de-a face cu neprevăzutul și să schimbi  direcția sau adopți alte strategii de lucru. Ar trebui să te îngrijești de propria sănătate. Fii mult mai atent în trafic! În weekend ai ocazia să petreci alături de prieteni, deși mintea ta este în altă parte lăsându-te, poate prea mult, influențat de grijile cotidiene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Este timpul să dai tot ce e mai bun, în plan profesional dar și relațional. Ești predispus la certuri în relația cu prietenii. Nu este exclus să iei decizia bruscă de a ieși din cadrul unei asociații, colaborări sau rupi o relație de prietenie. Este o perioadă favorabilă, în ceea ce privește cariera având șansa de a obține un post de conducere. Este vorba despre asumarea de mai multe responsabilități dar și bani pe măsură. La sfâșit de săptămână este bine să te preocupi mai mult de propria sănătate, de ce anume și cât mănânci.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
       Avem în față o săptămână în care studiezi, conversezi, călătorești, povestești despre tine, te preocupi mai mult de felul în care arăți, poate faci și o vizită pe la cosmetician. Cert este că te lași purtat de val și reușești să te rupi de o anumită rutină. La sfârșitul acestei săptămâni este posibil ca un prieten să nu se țină de cuvânt și să abandonezi ideea de a mai pleca la drum. Ultima zi a săptămânii se poate dovedi favorabilă pentru o întâlnire amoroasă.