Săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2018

Berbec        
      Primele zile ale săptămânii îți pot aduce unele lămuriri, legate de familie sau de relația cu părinții. Nu este exclus să ajungi la certuri, reproșuri, nemulțumiri reluând anumite discuții pe care le-ai mai avut cândva. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de propria sănătate fiind posibil să apară unele modificări în program datorită unor eventuale probleme de sănătate ce recidivează. În ultima zi a săptămânii te poți aștepta la răsturnări de situație, în ceea ce privește un parteneriat sau o relație de afaceri.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
       Ești susținut de familie pentru a rezolva anumite probleme financiare. Porți discuții de taină cu o persoană care deține o funcție de răspundere. Se cere în continuare multă prudență în relația cu colegii de muncă. Nu te poți baza pe ajutorul acestora, ba din contră, există riscul  ca aceștia să profite de bunăvoința ta. Spre sfârșitul săptămânii ar cam fi momentul să fii mult mai atent la capitolul sănătate și să nu exagerezi cu munca. De evitat călătoriile îndepărtate.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Începutul de săptămână se poate dovedi favorabil, dacă ai de susținut un examen important sau un interviu. Reiei discuțiile cu un prieten cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Ai ocazia să intri în posesia unor informații valoroase, menite să te ajute să rezolvi un proiect personal abandonat de ceva timp. La sfârșitul acestei săptămâni este posibil să ajungi la un conflict în relația cu persoana iubită datorită aflării unor secrete.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac    
       Debutul prioadei se poate dovedi favorabil, în plan financiar, având ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui. La mijlocul săptămânii este posibil să apară tot felul de confuzii legate de acte, negiocieri, colaborări fiind nevoie de atenție la ce vorbești dar și la mesajele pe care le primești. La sfârșit de săptămână lucrurile nu stau deloc grozav, la capitolul familie, relație cu părinții, activități care țin de gospodărie sau de renovarea casei. Este posibil să apară tot felul de pierderi, contraziceri, erori care țin de actele casei. Acordă o atenție deosebită la relația de mariaj!
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu   
      Săptămâna debutează destul de promițător, la capitolul relații cu persoane aflate în străinătate. Este posibil să iei decizii care vor avea un impact important asupra vieții personale, pe termen îndelungat. La sfârșitul săptămânii analizate este recomandat să fii mult mai prudent dacă ai de făcut o călătorie sau de rezolvat anumite aspecte care țin de studii, comerț, negocieri. Nu este momentul potrivit pentru a semna un parteneriat, un contract de colaborare.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Îți prinde bine starea de introspecție, de analiză profundă a propriei existențe, înainte de a face un pas important, o schimbare de anvergură. Mai ai încă multe lucruri de lămurit cu un fost partener de viață, înainte de a face o schimbare de direcție. Ești preocupat mai mult de aspecte importante ce vizează propriul copil, educația, ceea ce este cu adevărat important pentru acesta. La sfârșit de săptămână este posibil să nu înțelegi prea clar ce anume se vrea de la tine, în cadrul unei afaceri, colaborări sau te confrunți cu pierderi financiare, o amendă ce-ți va da planurile peste cap.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Începutul de săptămână se poate dovedi de bun augur, la capitolul relații cu prietenii, integrarea într-un nou grup iar aceasta te va ajuta foarte mult să progresezi în plan personal. Ai ocazia să rezolvi anumite aspecte care țin de casă, domiciliu în urma reevalurăii unui contract. Pentru a rezolva orice problemă în plan relațional, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii, nu ai decât să apelezi la dimplomația și echilibrul care te caracterizează.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Au loc discuții intense cu un superior ș,i chiar dacă nu ești mulțumit de rezultatele pe care le obții, cel puțin ești satisfăcut că ți-ai spus punctul de vedere. Nu este cazul să te consideri ghinionist, ba din contră, ai șansa să reiei anumite colaborări sau poți afla informații despre noi oportunități de progres în plan profesional. La sfârșit de săptămână este posibil să te confrunți cu probleme legate de sănătate sau de locul de muncă.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Ți-ai propus obiective, la prima vedere, greu de îndeplinit. Nu ai decât să te concentrezi, pas cu pas, pe îndeplinirea a ceea ce ți-ai propus, fără să mai cauți „țap ipăsitor” pentru eșecurile tale din plan sentimental. La sfârșit de săptămână este posibil ca o reîntâlnire cu prietenii sau participarea la un proiect de grup, asociație să îți cam strice buna dispoziție și să regreți că ai renunțat la plăcerile personale pentru a le face pe plac altora.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Ai ocazia să te bucuri de recompense materiale, de cadouri sau suținere financiară de unde te așteptai mai puțin. Nu este exclus să îți cadă cineva cu tronc și să te implici într-o relație sentimentală care, din păcate, îți va crea serioase probleme, discuții cu părinții. Spre sfârșitul săptămânii preferi să pui pe primul plan domeniul profesional, relația cu superiorii, existând riscul să îți cam neglijezi familia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       În primele zile ale perioadei analizate ai șansa să dai startul unei relații de parteneriat sau vrei să te implici mai mult în relația de mariaj. Ești nemulțumit de eventuale cheltuieli legate de casă, reparații, renovări care nu suportă amânare. La sfârșit de săptămână este bine să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut o călătorie în locuri îndepărtate. Ești predispus la accident sau pot să apară tot felul de obstacole, menite să te bulverseze peste măsură.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pești      
      Începutul de săptămână este favorabil demarării unor proiecte profesionale pe termen îndelungat. De evitat semnarea de contracte, acte oficiale. Nu trebuie să exagerezi, în ceea ce privește relația de mariaj. Și dacă ai intrat în posesia unor informații secrete, bârfe, este necesar să verifici, înainte de a aduce acuzații aprtenerului de viață. Acordă atenție la relația cu prietenii întrucât este posibil să intri într-o încurcătură care implică sume mari de bani, pierderi greu de remediat.