Săptămâna 24 – 30 septembrie 2018

Berbec   
      Încă de la începutul săptămânii alegi starea de solitudine preferând să te preocupi mai mult de propriul suflet. Este timpul să o lași mai ușor cu grijile cotidiene și să te mobilizezi pentru a reuși să ajungi la o mai bună înțelegere în relația cu partenerul de viață. Motivul anumitor neînțelegeri se datorează, în primul rând, banilor care nu sunt suficienți pentru a face o investiție legată de casă. La jumătatea săptămânii s-ar putea să te simți neînțeles în relația de cuplu și să ajungi la discuții neplăcute cu partenerul de viață. Ai motive serioase pentru a te implica mai mult într-un proiect profesional, nu înainte de a te sfătui cu un coleg mai experimentat. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care țin de documente, studii sau legat de o negociere.
 

Taur                  
       Au loc discuții de taină cu prieteni de nădejde reușind să te relaxezi, alături de un grup de persoane cu care simți că rezonezi, din punct de vedere sufletesc, emoțional. Acumulezi multe informații fiind dornic să te perfecționezi în plan profesional iar aceasta îți va aduce beneficii, pe termen îndelungat, în carieră. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să folosești resursele materiale pentru a face o investiție inspirată, legată de un loc de muncă sau un hobby care îți va aduce și beneficii financiare. Ești susținut de partenerul de viață pentru a finaliza cu bine un proiect profesional.
 
 
Gemeni
        Chiar dacă ți se promit multe lucruri avantajoase în plan profesional, este bine să fii mult mai obiectiv și să ceri mai multe lămuriri, vis-a-vis de un nou loc de muncă. Nu este momentul să iei în serios orice promisiune, ba din contră, fii prudent în deciziile pe care le iei. Este posibil ca o persoană apropiată să îți ofere ajutorul de care ai nevoie. Ești capabil să rezolvi anumite animozități legate de o relație sentimentală. Ești ajutat de prieteni să demarezi o acțiune importantă menită să te bună într-o lumină favorabilă în plan social. O persoană apropiată are nevoie de sfatul și atenția ta, spre sfârșitul săptămânii. În ultima zi a săptămânii este momentul să te preocupi mai mult de propria persoană, eventual să te relaxezi sau să achiziționezi un nou obiect pentru garderoba ta.
 
 
Rac
        Ai ocazia să iei legătura cu o persoană aflată în străinătate și care să încerce să te ajute pentru a rezolva unele aspecte care țin de o investiție făcută în trecut. Nu are rost să te epuizezi din punct de vedere emoțional, sufletesc, mai ales dacă este vorba despre animozități legate de colegii de muncă. Lasă lucrurile să se deruleze după un anumit ritm, fără să intervii încercând să strici armonia din mediul de lucru cu stările tale de nemulțumire și sentimentul de neîmplinire. Este șansa de a te detașa și de a găsi noi posibilități de a progresa în plan profesional. Ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală cu un coleg de muncă. Fii prudent însă la alegerea pe care o faci.
 
 
Leu
      Ești susținut financiar de către partenerul de viață. Poate fi vorba și despre un câștig neașteptat, fie dintr-o moștenire, fie din vânzarea unei proprietăți. Fii mult mai atent, dacă ai de făcut deplasări pe distanțe lungi, îndeosebi la jumătatea săptămânii. Ziua de 27 septembrie se poate dovedi agitată la capitolul carieră, relația cu un superior și astfel riști să renunți la un job avantajos, din punct de vedere financiar. Nu ai decât să fii atent la pretențiile venite din partea unui superior și să discuți cu acesta anumite nemulțumiri abordând situația respectivă cu mai multă diplomație și înțelepciune. La sfârșit de săptămână ai chef de distracții alături de prieteni așa că ai ocazia să mergi la o petrecere unde reușești să te detașezi de orice griji.
 
 
 
Fecioară   
        Chiar dacă ai anumite temeri legate de o relație de parteneriat sau în ceea ce privește relația de mariaj, ai totuși ocazia să te lămurești asupra unor aspecte neclare, încă din prima zi a acestei săptămâni. Nu este cazul să pui în „cârca” altora grijile tale financiare, ci caută să găsești soluții abordând o atitudine mult mai optimistă și încrezătoare în propriile forțe. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai prudent la drum întrucât ești predispus la accidente sau răsturnări de situație, vis-a-vis de relația cu anumite persoane aflate în străinătate. În ultima zi a săptămânii, deși ți-ai propus să te relaxezi, mintea și sufletul îți este tot la serviciu, la încercarea de a găsi soluții salvatoare legate de un proiect profesional.

Balanță
     Ești preocupat de muncă, de relația cu colegii și aspecte care se cer a fi rezolvate cât mai urgent. Reușești să fii un punct de echilibru în mediul tău de lucru. Nu îți neglija însă propria sănătate! La jumătatea săptămânii este posibil să nu reușești să te faci înțeles de către partenerul de viață și astfel să se ajungă la certuri din nimicuri. Ziua de 27 septembrie nu este tocmai favorabilă, în ceea ce privește propria sănătate fiind predispus la accidente sau la primirea de vești neplăcute legate de aflarea unor probleme de sănătate a unei persoane apropiate. La sfârșit de săptămână știi cum să te mobilizezi și să găsești alternative de distracție, de petrecere a timpului liber, în ciuda problemelor sau a schimbării bruște de atitudine a unor persoane din mediul tău.
 
 
Scorpion
       Începi săptămâna dedicându-ți timpul propriului copil, planurilor de viitor legate de acesta. Este posibil să porți discuții intense cu un profesor/învățător, legate de propriul copil încercând să găsești alternative mult mai eficiente legate de educația acestuia. Reușești să te folosești de informațiile primite pe căi mai puțin oficiale pentru a rezolva o problemă ce implică persoane oficiale, apelarea la factori de decizie. Nu este cazul să intri în panică întrucât șansa este de partea ta, pentru a duce la bun sfrâșit ceea ce ți-ai propus. La sfârșit de săptămână este timpul să te preocupi mai mult de domeniul spritual, să reiei anumite discuții care să îți dea sentimentul de eliberare și de pace interioară.
 
 
 
Săgetător
    Începutul săptămânii îl dedici mai mult propriei gospodării, curățeniei sau pentru eventuale schimbări de decor, eventual o schimbare de domiciliu. Ești preocupat de relația cu părinții fiind important să stai de vorbă cu aceștia, în legătură cu unele probleme personale. Ești predispus la discuții neplăcute cu prietenii având ca subiect principal banii. Poți fi dezamăgit, păcălit, vis-a-vis de un contract de muncă care nu este respectat de către angajator. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei colaborări sau a relației de mariaj care ridică unele semne de întrebare. Tot ce ai de făcut este să fii încrezător în propriile abilități de a te descurca în situații limită.
 
 
 
Capricorn
          Ai sentimentul că nu se mai termină problemele reușind cu greu să te mobilizezi pentru a duce la capăt cu brio anumite neînțelegeri legate de relația cu prorpiul copil. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile care țin de carieră. Te poți aștepta la tot felul de neclarități ce vizează imaginea ta în plan public. Nu exagera cu critica la adresa unui superior sau asupra unor persoane cu autoritate în stat. La sfârșit de săpătmână s-ar putea ca ceea ce ți-ai planificat la începutul săptămânii să fie complet dat peste cap. Înarmează-te cu răbdare și nu te grăbi să tragi concluzii pripite, până când nu primești informații sigure de la persoane de încredere.
 
Vărsător
      Dacă ai bani se pare că ai și bună dispoziție și chef de glume. S-ar putea ca anumite persoane să nu știe de glumă și să te considere, poate, prea obraznic. Mare atenție modul în care îți exprimi propriile idei pentru că este posibil să atragi dușmănii care vor fi de durată. Ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală cu un colegă de muncă. De evitat orice te-ar putea pune într-o lumină nefavorabilă. Cu cât te relaxezi mai mult în mediul tău de lucru, cu atât mai mult va fi în dezavantajul tău. Fii atent la detalii și conștiincios, fără să te lași condus de instinct. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente frumoase alături de propriul copil sau reușești să te deconectezi practicând un hobby ori, pur și simplu, plimbându-te în natură.


 
Pești
        Avem de-a face cu un început de săptămână pe care alegi să îl dedici mai mult propriei persoane. Ai ocazia să mergi la un salon de înfrumusețare sau să practici mai mult sport. Ai ocazia să dai startul unor activități care să te ajute să găsești noi remedii pentru o eventuală problemă de sănătate. La jumătatea săptămânii este bine să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut deplasări, chiar și către locul de muncă, întrucât ești predispus la accidente. Fii atent și în relația cu o rudă apropiată. La sfârșit de săptămână alegi să mergi prin locurile natale sau să te reîntâlnești cu prieteni din copilărie. Cert este că ai chef să acorzi mai mult timp familiei, persoanelor dragi cu care să împărtășești amintiri frumoase.