Săptămâna 23 – 29 iulie 2018

Berbec   
      Ai ocazia să pleci departe de casă, încă de la începutul săptămânii. Cu toate astea ești preocupat de obligațiile care țin de serviciu sau relația cu colectivul de muncă, acolo unde apar tot felul de schimbări, vești care mai de care mai interesante. În a doua parte a săptămânii te poți aștepta la răsturnări de situație legate de relația cu prietenii sau un grup din care faci parte. Este posibil să îți exprimi nemulumirea deschis față de anumite persoane care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. La sfârșit de săptămână se cere prudență, mai ales în relația cu anumite persoane din cadrul unei organizații, o asociație din care faci parte.
 
 
 
 
 
 

Taur                  
        Este o săptămână agitată, în ceea ce privește casa, relația cu părinții, mai ales dacă te-ai decis să faci o schimbare de domiciliu. Este nevoie de multă implicare, de atenție la detalii și nu în ultimul rând de o bună colaborare cu partenerul de viață. Este posibil să nu reușești să te faci înțeles de membrii familiei, una spui și se înțelege cu totul altceva. Este indicat să taci și să faci sau se te axezi mai mult pe carieră, pe obligațiile care țin de serviciu. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii. Nu este exclus să primești noi oportunități legate de carieră și să vrei să schimbi complet direcția. Va trebui să te gândești foarte bine la alegerile pe care vrei să le faci acum. Nu este încă momentul potrivit pentru a da startul unui nou început profesional.
 
 
 
 
 

Gemeni
        Este posibil ca starea ta de agitație să aducă unele neplăceri în relația de mariaj așa că las-o mai ușor cu pretențiile, critica la adresa celuilalt. Privește cu atenție la ce anume ai de făcut, vis-a-vis de relația cu rudele apropiate și nu te implica în anumite acțiuni care nu îți sunt tocmai pe plac sau depășeșc atribuțiile tale. Ține cont de ceea ce îți spune intuiția, îndeosebi în a doua parte a săptămânii și cu siguranță vei știi exact ce ai de făcut pentru ca lucrurile să se deruleze în favoarea ta, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu persoane aflate departe, eventual în străinătate. Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de studii, călătorii sau vacanță.
 
 
 
 
 
 

Rac
         Chiar dacă ți-ai propus să călătorești sau să te distrezi mai mult în această vară, se pare că lucrurile nu sunt tocmai cum ți-ai dori, îndeosebi datorită resurselor financiare insuficiente. Nu este cazul să intri în panică, ba din contră, ai ocazia acum să descoperi noi posibilități de câștig. Este o săptămână a zbaterilor dar și a primirii de noi oferte de muncă, noi propuneri de colaborare sau pentru a da startul unor relații de prietenie constructive, din punct de vedere profesional. La sfârșit de săptămână ești predispus la amenzi, probleme de sănătate sau accidente. Evită semnarea oricărui fel de contracte!
 
 
 
 
 
 

Leu
      Avem de-a face cu un început de săptămână neliniștit, la capitolul relații sentimentale. Nu este cazul să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus și să iei în serios chiar tot ce ți se promite. Știi exact ce ai de făcut iar acum ești într-o perioadă de muncă și efort, în plan profesional și se pare că nu ai mai ai nici timp și nici chef de altceva. Pe de altă parte, se poate dovedi a fi o sătpămână foarte intensă în relația de mariaj, acolo unde se pot lua decizii ferme cu impact pe termen îndelungat. Atenție ce anume gândești și la hotărârile pe care le iei acum întrucât există riscul să pui capăt definitiv unei relații de lungă durată. Este o perioadă de derută, de confuzie dar și de epuizare fizică și psihică.
 
 
 
 
 

Fecioară   
         Acum este șansa ta de a dezvolta noi relații de prietenie sau pur și simplu pentru a întâlni oameni interesanți, care te vor ajuta în demersurile tale profesionale sau pentru a demara o afacere. Chiar dacă te-ai decis să te implici într-o colaborare de la care ai multe așteptări, îndeosebi în plan material, financiar o să ai supriza, în a doua parte a săptămânii, să constați că există o latură ascunsă a relației de parteneriat în care tocmai te-ai implicat. Vrei să schimbi ceva, vis-a-vis de relația cu colegii sau colaboratorii și nu prea știi cum să faci. Spre sfârșitul săptămânii ești predipsus la certuri, contraziceri și eventual la o renunțare bruscă, legată de o colaborare sau un loc de muncă. Mare atenție la eventualele probleme de sănătate!
 
 
 

 

Balanță
      Nu strică să fii ceva mai precaut în relația cu anumiți prieteni, mai ales dacă ai de făcut anumite schimbări care țin de profesie. Este posibil să apară răsturnări de situație legate de planul profesional sau de relația cu un anumit șef. Îți sunt răstălmăcite cuvintele sau nu ajung la timp anumite informații, documente. Oricât ai vrea să rezolvi la timp anumite sarcini de lucru, vei avea surpriza să constați că parcă totul îți iese pe dos sau că era mai bine dacă îți luai o vacanță. Tot ce ai de făcut acum este să fii mult mai echilibrat și să te preocupi de propria sănătate. Ți-ar prinde bine să fii mai atent la relația de dragoste și să eviți orice discuții în contradictoriu întrucât ești predispus la despărțire.
 
 
 
 

Scorpion
        Încă de la începutul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie dar la fel de repede se și cheltuiesc banii, pe facturi sau eventual pe un tratament medical destul de costisitor. Relația cu persoane aflate în străinătate s-ar putea să te bulverseze și astfel să alegi să te retragi în mediul tău încercând să îți găsești starea de liniște. Spre sfârșitul săptămânii, oricât de mult ți-ai propus să te ții departe de lumea dezlănțuită, se pare că lucrurile tind să ia o întorsătură neplăcută, în privința casei, a relației cu părinții sau pur și simplu ești nevoit să îți schimbi domiciliul. Primești susținere din partea unui prieten, fie că este vorba de un sfat venit la momentul potrivit sau chiar un ajutor financiar.
 
 
 
 
 

Săgetător
      Te poți aștepta la tot felul de surprize care țin de sfera profesională sau în ceea ce privește un proiect la care ai lucrat de ceva timp. Problemele din prima partea a săptămânii te mobilizează, te ambiționează determinându-te să iei decizii ferme, să faci schimbări în cadrul unui proiect sau să renunți la anumite colaborări. Nu este exclus să te decizi și să urmezi noi cursuri de perfecționare sau poți să te reîntorci la un curs abandonat în urmă cu ceva timp. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la certuri în relația cu rudele apropiate. Mare atenție la actele pe care le semnezi sau la călătoriile pe care vrei să le faci. Ești predispus la accidente.
 
 
 
 
 
 

Capricorn
        Chiar dacă ești ferm convins că nu ai ce moșteniri să primești, nu este exclus să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu rudele apropiate sau un fost partener de viață, în privința unei case, o proprietate sau chiar în privința banilor. Mare atenție, în ceea ce privește banii, un contract de muncă sau dacă ai de semnat un contract cu banca, vis-a-vis de obținerea unui împrumut. Nu este cazul să te hazardezi acum în ceea ce implică bani, investiții, achiziții de orice fel. În weekend ești predispus la certuri în relația cu propriul copil sau cu persoana iubită. Las-o mai ușor cu pretențiile și ai să vezi că se calmează și lumea din jurul tău.
 
 
 
 
 
 

Vărsător
        Începi săptămâna cu un plan măreț în suflet, numai că persoanele pe care vrei să le implici în proiectul tău se pare că nu sunt de acord cu ceeace ți-ai propus. Ai sentimentul că nu reușești să dai randament în privința unui parteneriat, o colaborare sau în relația cu colegii de muncă. Problemele de la locul de muncă se resfrâng și în relația de mariaj. Este posibil să revină în viața ta un fost paretner de viață care să îți dea viața complet peste cap. Ți se aduc tot felul de acuzații sau ești nevoit să te justifici pentru lucruri pe care nu le-ai făcut. Nu este exclus să fii nevoit să plătești o datorie. La sfârșit de săptămână există riscul să pui capăt unei relații de colaborare. Este timpul să îți schimbi atitudinea în relația cu ceilalți.
 
 
 
 
 

Pești
        Avem de-a face cu un început de săptămână dedicat obligațiilor de serviciu dar și relației cu propria familie. Ai multe idei pe care te grăbești să le concretizezi. Primești susținere din partea partenerului de viață, în ceea ce privește demersurile care țin de o afacere personală. Ești nemulțumit de atitudinea unor colegi sau de actualul loc de muncă. Ai sentimentul că nu ești apreciat la devărata valoare sau că nu ți se face dreptate, în ceea ce privește un post la care aspirai de ceva timp. Nu este o perioadă potrivită pentru a semna un nou contract de muncă. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește propria sănătate întrucât există riscul să recidiveze o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat în urmă cu ceva timp (aproximativ doi ani).