Săptămâna 22 – 28 octombrie 2018

Berbec   
      Grijile legate de carieră sau imaginea în plan public ar putea să îți dea peste cap anumite proiecte personale și nu reușești să concretizezi tot ceea ce ți-ai propus. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește gestionarea finanțelor fiind predispus la sancțiuni, amenzi, pierderi de bani. În prima parte a săptămânii vei avea bătăi de cap serioase fiind nevoit să faci rost de bani. La sfârșit de săptămână încerci să te bucuri de lucrurile frumoase ale vieții. Este posibil să pleci într-o călătorie alături de prieteni ceea ce nu înseamnă că ai reușit să îți rezolvi problemele de natură financiară. Te poți confrunta cu tot felul de reproșuri venite din partea partenerului de viață.
 

Taur                  
       Încă din prima zi a săptămânii alegi să te ocupi mai mult de propria persoană găsind suficiente resurse pentru a rezolva eventualele probleme apărute în cadrul unei relații de colaborare, un parteneriat sau chiar în relația cu colegii de muncă. Ești abil în comunicare reușind să apelezi la tot felul de tertipuri, doar pentru a reuși să obții de la ceilalți ceea ce ai nevoie. Stai destul de bine la capitolul acumulare de noi informații conversațiile derulându-se cu siguranță de sine. Știi ce dorești și încotro vrei să pornești, fără să ai așteptări prea mari de la ceilalți. Pot să apară răsturnări de situație legate de un proiect desfășurat în comun cu partenerul de viață. La sfârșit de săptămână ai ocazia să câștigi bani din muncă personală fiind susținut în demersurile tale de partenerul de viață.
 
 
Gemeni
        Chiar dacă ești susținut de prieteni să treci mai ușor peste anumite animozități legate de relația cu partenerul de viață sau chiar o problemă de natură sentimentală, totuși ai ocazia să descoperi că forța și încrederea sunt doar în tine. Folosește-ți timpul și ambiția pentru a atinge noi dimensiuni legate de planul spiritual. Ai șansa de a face un pas important pe calea autocunoașterii și pentru a te redescoperi, mai puternic. Pot să apară răsturnări de situație la locul de muncă, în relația cu un coleg de sex opus, cu care ai fost implicat într-o relație de dragoste. Nu este momentul potrivit să îți iei revanșa considerând că astfel îți vei face dreptate. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o călătorie pe placul sufletului tău.
 
 
Rac
        Apar noi oportunități de a face o schimbare importantă, în ceea ce privește o relație de dragoste. Nu te aștepta ca totul să fie roz și frumos. Se poate vorbi despre certuri, tot felul de acuzații venite din partea persoanei iubite, ba chiar poți intra în posesia unor bârfe care te răscolesc profund. Trebuie să iei partea bună a lucrurilor și să fii atent la cei cu care interacționezi și ce anume împărtășești. Nu te grăbi să relatezi oricui nemulțumirile tale întrucât nu faci decât să îți faci mai mult rău. La sfârșit de săptămână ai ocazia să primești răspunsuri interesante, pe căi mai puțin convenționale, fie prin vis, fie ca urmare a unei călătorii la o mânăstire sau după ce ai citit o carte sau ai vizionat un film.
 
 
Leu
      Te confrunți cu tot felul de neajunsuri legate, fie de casă, fie de eventuale probleme în propriul domiciliu, eventual ești nevoit să suporți anumite nedreptăți în cadrul unei relații de parteneriat sau de mariaj. Se cere multă atenție la modul în care îți exprimi starea de nemulțumire pentru că s-ar putea să nu îți fie tolerate observațiile, critica la adresa celuilalt. Nu ai decât să îți vezi de treaba ta și să remediezi singur problemele de natură financiară și chiar relațională. Nu te grăbi să acționezi, în cazul în care te-ai decis să cumperi sau chiar să vinzi o casă. La sfârșit de săptămână încerci să te relaxezi și să o lași mai ușor cu grijile cotidiene, fie mergând la un spectacol, fie relaxându-te alături de prieteni.
 
 
 
Fecioară   
        Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat să plătești facturile sau să mai achiți din taxe și impozite. Ești oarecum derutat, în ceea ce privește reacția venită din partea unei rude apropiate. Ești nevoit să investești în cursuri de perfecționare sau faci mai multe drumuri pe la instituții ale statului încercând să rezolvi anumite probleme legate de finanțe. Cert este că ești scos oarecum din starea de comoditate, mai ales când dorești să rezolvi anumite aspecte legate de propriul loc de muncă. Ești pus serios pe treabă, ai capacitatea să mobilizezi colegii în demersurile tale. La sfârșit de săptămână ai ocazia să observi că tot acest efort, de pe parcursul întregii săptămâni, nu a fost în zadar având șansa de a sărbători o reușită alături de prieteni.

 

Balanță
     Ar trebui să nu te grăbești și să achiziționezi un obiect de valoare, până când nu te consulți și cu partenerul de viață. Pot să apară tot felul de probleme cauzate de lipsa de comunicare sau pentru că ai sentimentul că nu trebuie să știe neapărat și celălalt despre intențiile tale. Nu ai decât să fii mai echilibrat și să iei decizii asumându-ți responsabilitatea, chiar și pentru greșelile pe care le faci. Spre sfârșitul săptămânii pui la cale o călătorie îndepărtată, împreună cu familia sau persoana iubită. Există riscul să exagerezi, mai ales atunci când este vorba de cumpărături și să depășești astfel bugetul personal.
 
 
Scorpion
       Ești preocupat de propria sănătate dar și de nevoile tale materiale. Nu este indicat să neglijezi relația cu partenera de viață întrucât există riscul să ajungi foarte repede la despărțire. Ești nevoit să dai anumite explicații legate de relația cu părinții, care se pare că au grijă să intervină în mod nefast asupra relației tale de mariaj. Ține-i departe de relația ta de cuplu și încearcă să nu te victimizezi pentru orice problemă apărută, aparent, din senin. Ești capabil să regăsești inspirația de moment și să transformi orice rău într-un beneficiu. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te bucuri de un dar venit din partea partenerului de viață. Nu este exclus să intri în posesia unui secret care te ajută să rezolvi o situație neplăcută, în plan financiar.
 
 
 
Săgetător
      Avem de-a face cu un început de săptămână fierbinte, la capitolul relație de dragoste. Porți tot felul de tratative cu persoana iubită fiind ferm convins că ceea ce pui acum la cale chiar se va concretiza. Mare atenție însă, lucrurile nu sunt chiar așa cum par a fi, la prima vedere. Te confrunți cu primirea de informații greșite, cu secrete legate de relația cu prietenii sau chiar cu dezamăgirea venită din partea unei persoane dragi. Nu te entuziasma prea tare pentru că, până la sfârșitul săptămânii, ai ocazia să observi în ce fel va trebui să acționezi, în cadrul relației de cuplu. La sfârșit de săpătmână va trebui să fii mult mai atent la relația cu un grup, o asociație din care faci parte. Poți să ajungi la certuri cu un prieten, pe tema unor bani sau a unor promisiuni legate de un proiect comun.


 
Capricorn
      Chiar dacă este început de săptămână preferi să acorzi mai multă atenție propriei case și relației cu părinții. Mai ai multe de făcut prin propria gospodărie. Este posibil să apară și solicitări venite din partea unui superior, în ceea ce privește o investiție făcută în trecut și care acum îți dă bătăi de cap destul de serioase. Nu te grăbi să semnezi documente sau să accepți o colaborare, până când nu te consulți cu un expert. La sfârșit de săptămână lucrezi cu mult elan și dedicare la un proiect profesional beneficiind și de câștiguri venite de pe urma muncii tale susținute.


 
Vărsător
      Ești mult mai atent la anturajul apropiat încercând să le fii de un real ajutor celor din mediul tău. Ești nevoit să faci destul de multe deplasări în interes personal reușind astfel să îmbini armonios utilul cu plăcutul. Dai curs unei invitații de bun augur reușind să rezolvi în timp util anumite aspecte care țin de casă, propria gospodărie. Ești pus serios pe treabă, numai că toată această agitație te predispune la accidente, răniri, tăieturi, la  probleme de relaționare cu părinții. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente romantice, alături de persoana iubită.

 
Pești
     Încă de la începutul săptămânii ești preocupat câștiguri, cum ai putea face rost de mai mulți bani pentru a reuși să cumperi ceea ce ți-ai propus. Nu te grăbi să scoți bani din buzunar pentru a cumpăra orice fleac. Ești nevoit să plătești o amendă sau să suporți tot felul de cheltuieli legate de o eventuală problemă de sănătate a unei persoane dragi, aflată în străinătate. Cert este că segmentul financiar trece printr-o schimbare bruscă și nefavorabilă pentru tine. Este important să nu te pierzi cu firea, ci să cauți noi posibilități de redresare financiară. La sfârșit de săptămână porți discuții intense cu familia.