Săptămâna 21 – 27 mai 2018

Berbec        
      Aspectele financiare sunt deosebit de importante pentru tine, îndeosebi în această perioadă. Există posibilitatea de a demara un nou contract sau a renegocia un contract mai vechi. Tot ce ai de făcut este să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu colegii de muncă. La mjlocul săptămânii ai ocazia să ajungi la o înțelegere în relația cu persoana iubită. Spre sfârșitul săptămânii sunt favorizate câștigurile prin intermediul partenerului de viață. Fii mult mai prudent, dacă ești implicat într-un proces!
 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
       În ciuda răsturnărilor de situație de la locul de muncă ai ocazia să intri în posesia unor informații valoroase pentru progresul tău în carieră. Nu te lăsa influențat de agresivitatea venită din partea unor colegi! Lasă-te condus de intuiție și vei avea ocazia să constați că reușești să duci la capăt tot ceea ce ți-ai propus. Este o perioadă favorabilă pentru a purta discuții importante cu un superior, de la care vei primi și susținerea de care ai nevoie. Ai încredere în tine!
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Ai ocazia să demarezi acțiuni curajoase debordând de energie și idei. Totul este să îți asculți propria intuiție evitând să ții cont de vorbele răutăcioase venite din partea unor colegi. Se amplifică primirea de informații, mesaje importante venite prin intermediul viselor sau a unor discuții revelatoare. Ești predispus la insomnii, oboseală mentală.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac    
       Ești surprins de atitudinea unor prieteni astfel că ai toate șansele să faci o triere serioasă în grupul tău de prieteni. Ai face bine să nu îți împărtășești propriile idei, dorințele cu oricine. Ești predispus la probleme de relaționare cu rudele apropiate. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te implici într-o nouă relație de amor sau reiei o relație din trecut. Primești sfaturi valoaroase de la cine te aștepți mai puțin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu   
      Starea de agitație și neliniște de la locul de muncă se reflectă foarte puternic și în relația de mariaj. Tot ce ai de făcut este să fii calm, atent la ce se vrea, de fapt, de la tine și dacă merită să faci compromisuri. Nu te entuziasma, dacă ți se propune o colaborare sau să te implici într-o afacere. Ești mult prea solicitat de obligațiile care țin de casă, familie. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să discuți cu familia despre o eventuală mutare sau schimbare de locuință, domiciliu. Atenție în ceea ce privește implicarea într-o relație extraconjugală! Nu este favorabil să accepți vreo formă de compromis întrucât secretele vor ieși destul de repede la iveală.
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Chiar dacă te simți în formă și capabil să faci față cu brio unor situații epuizante care țin de carieră o să ai supriza să constați că nu reușești să te descurci singur. Ai nevoie de sfatul unui specialist, înainte de a lua o decizie care, cu siguranță, te va afecta pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai atent la ce semnezi, înțelegerile și promisiunile pe care le faci. Este o perioadă favorabilă pentru a dezvolta relația de prietenie cu o persoană de sex opus. Detașează-te de trecut și ai mai multă încredere în ceilalți!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Beneficiezi acum de multă energie, inspirație, creativitate, ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când vine vorba despre carieră. Acordă mai multă atenție în relația cu partenerul de viață, îndeosebi la mijlocul săptămânii analizate. Este posibil să apară discuții legate de propriul copil. Nu e cazul să pasați vina de la unul la celălalt! Spre sfârșitul săptămânii există riscul să apară conflicte de natură legală sau te poți confrunta cu pierderi financiare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      La începutul săptămânii ești ajutat de apropiați să depășești o problemă cu care te confrunți de ceva timp. Te simți bine în mijlocul prietenilor reușind astfel să te detașezi de problemele din relația de mariaj. Spre sfârșitul perioadei ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu o persoană aflată la distanță sau în străinătate. Ai tendința să fii, poate, prea rigid, critic, neîncrezător într-o relație sentimentală.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Ești foarte preocupat de obligațiile care țin de domeniul rpofesional, îndeosebi la începutul acestei săptămâni. Deși ești susținut de un superior pentru a primi o creștere de salariu ai totuși sentimentul că ești nedreptățit sau că nu ți se oferă cât ai merita. Starea ta de nemulțumire riscă să îndepărteze colaboratori de încredere. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la probleme venite din partea dușmanilor ascunși.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Depui mult efort pentru a-ți îndeplini un țel din planul financiar. Ești organizat, conștiincios ceea ce te va ajuta în relația cu colegii de muncă. Evită să ajungi la discuții inutile în relația cu partenerul de viață, îndeosebi la mijlocul săptămânii. Starea ta de nemulțumire în plan sentimental se poate răsfrânge și în relațiile profesionale. Mare atenție, dacă te gândești să dai startul unui parteneriat! Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la nedreptăți venite din partea unor prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Ești plin de energie și ambiție ceea ce ar putea să îi deranjeze pe unii care chiar nu au chef de treabă. Există riscul să ajungi la certuri dure în relația cu părinții. Ai toate șansele să dezvolți o relație de dragoste cu un coleg de la serviciu. Mare atenție cui împărtășești propriile dorințe, idei. Spre sfârșitul săptămânii ești nemulțumit de atitudinea unui superior. Nu te lăsa impresionat de amenințări sau reproșuri!
 
 
 
 
 
 
 
 
Pești      
      Treci prin schimbări profunde care țin de relația cu prietenii sau o relație sentimentală. Sunt multe aspecte de lămurit reușind cu greu să îți restabilești echilibrul la nivel emoțional. Nu ai decât să fii mult mai calm și răbdător până trece această perioadă nefavorabilă. Ai tendința să fii prea critic în relația cu rudele apropiate. La sfârșitul săptămânii pot apărea eventuale schimbări de program și să nu mai poți pleca într-o excursie sau te confrunți cu tot felul de obstacole în călătorie.