Săptămâna 2 – 8 aprilie 2018

Berbec   
      La începutul săptămânii vei pune mai mult accent pe relația cu partenerul de viață sau pe rezolvarea unor aspecte care țin de o afacere personală, o colaborare importantă. Ai ocazia să rezolvi anumite aspecte care țin de bani, un eventual împrumut, partenerul de viață jucând un rol esențial, în ceea ce privește finanțele. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai atent în tot ce ține de imaginea ta în public și relația cu superiorii. Tot ce ai de făcut este să accepți responsabilitățile și să fii mult mai organizat în mediul de lucru.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                  
        Încă de la debutul perioadei analizate ești ferm hotărât să pui la cale o călătorie, alături de partenerul de viață. Este posibil să fii refuzat sau să ți se aducă tot felul de argumente că nu are rost să cheltuiți bani ceea ce te poate indispune. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent, dacă totuși te-ai decis să pleci la drum lung. Reusești să intri în posesia unor informații secrete menite să îți reveleze adevăratele intenții ale unor persoane aflate în străinătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni
        Săptămâna debutează în forță la locul de muncă fiind pus în situația de a rezolva în cel mai scurt timp cu putință anumite sarcini de lucru, ceea ce ar putea să îți creeze unele probleme de sănătate. În data de 5 aprilie este posibil să rezolvi cu brio o problemă care ține de o colaborare sau chiar în cadrul relației de mariaj. Nu te grăbi să tragi concluzii, vis-a-vis de o relație de prietenie! La sfârșit de săptămână este posibil să apară tot felul de restricții financiare și astfel să fii nevoit să te limitezi la cheltuieli numai pentru strictul necesar.
 
 
 
 
 
 
 
Rac
      Începutul de săptămână se poate dovedi a fi favorabil, la capitolul creativitate și rekația cu copiii. Stai destul de bine la capitolul relație cu colegii de muncă dovedindu-te a fi un bun coechipier, mai ales dacă joci și rolul de lider. Spre sfârșitul săptămânii alegi să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață, încercând să treci peste animozitățile care au apărut în ultima perioadă.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu
      Începi săptămâna ocupându-te mai mult de treburile casei, care au tot fost amânate, din diferite motive. Încerci să găsești resursele necesare pentru a rezolva anumite aspecte importante care țin de patrimoniu. Spre sfârșitul săptămânii îți faci planuri pentru a putea pleca într-o excursie, alături de persoana iubită. Nu este exclus să renunți, în ultimul moment, la calătorie, datorită unor probleme de sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         Încă din primele zile ale acestei săptămâni poți ajunge în postura de a rezolva, într-un timp cât mai scurt, eventuale plăți care țin de taxe și impozite sau a unui împrumut bancar. Mare atenție și la modul în care relaționezi cu rudele apropiate. Nu te avânta să semnezi contracte, dacă nu este absolut necesar! Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la probleme de relaționare cu propriul copil. Nu este exclus să dorești să pui capăt definitiv unei relații sentimentale.
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Este o perioadă importantă, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață dar și modul în care te raportezi la relația cu ceilalți, indiferent dacă este vorba de colegii de muncă, superiorii sau colaboratorii. Lucrurile par a fi în favoarea ta, mai ales dacă te-ai decis să demarezi anumite acțiuni ce implică bani. Spre sfârșitul săptămânii, deși apar nemulțumiri legate de casă, proprietate fiind, poate, nevoit să schimbi domiciliul sau să faci o renovare, totuși alegi să te bucuri de prezența familiei, a persoanelor care îți sunt cu adevărat dragi.
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
        Încet dar sigur știi către ce să te îndrepți, îndeosebi atunci când este vorba despre profesie. Se pare că astrele îți sunt favorabile, în ceea ce privește relația de mariaj sau un parteneriat important. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să porți discuții aprinse cu rude apropiate sau un vecin cu care nu prea poți avea relații favorabile. Evită să pleci în călătorie sau încearcă să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut o excursie.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
        Este posibil să ți se reveleze un adevăr care te pune oarecum în gardă pentru a nu te lăsa totuși „luat de val”, mai ales dacă sunt și bani implicați. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară nemulțumiri, certuri în relația cu persoana iubită datorită banilor insuficienți pentru a vă răsfăța în mijlocul prietenilor sau la o petrecere.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Ai ocazia să constați, la început de săptămână, cât de utili se pot dovedi prietenii, atunci când aceștia intervin pentru a te scoate din anumite încurcături. Nu te hazarda să dai startul unui parteneriat, ci privește dincolo de aparențe, de promisiunile frumos ambalate dar în spatele cărora e posibil să se afle o capcană foarte periculoasă care te-ar putea compromite, pe termen îndelungat. La sfârșit de săptămână lasă-te ghidat de intuiție și petrece timpul alături de oameni dragi, cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
        Încă de la începutul săptămânii ai de rezolvat anumite aspecte importante care țin de carieră sau relația cu un superior. Este bine să acorzi mai multă atenție la acțiunile din culise, la eventuale pierderi care se datorează, de fapt, acțiunilor venite din partea dușmanilor ascunși. La sfârșit de săpătmână ar cam fi momentul să nu exagerezi cu mâncarea și alcoolul altfel riști să declanșezi probleme serioase de sănătate menite să te ducă de urgență la spital.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pești
        Este posibil ca, încă de la începutul săptămânii, să pleci la drum lung, într-o călătorie în interes personal. Nu este exclus să reiei o relație sentimentală sau porți discuții interminabile, prin intermediul telefonului sau al internetului cu o persoană de sex opus de care te simți foarte atras. Spre sfârșitul săptămânii, chiar dacă ți-ai propus să petreci alături de prieteni, nu te simți în largul tău, ba chiar poți să ajungi la conflicte verbale destul de serioase.