Săptămâna 19 – 25 noiembrie 2018

Berbec   
      Încă de la începutul săptămânii alegi starea de solitudine preferând să te preocupi mai mult de propriul suflet. Este timpul să o lași mai ușor cu grijile cotidiene și să te mobilizezi pentru a reuși să ajungi la o mai bună înțelegere în relația cu partenerul de viață. Motivul anumitor neînțelegeri se datorează, în primul rând, banilor care nu sunt suficienți pentru a rezolva o eventuală problemă de sănătate sau pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare. La jumătatea săptămânii ai ocazia să profiți din plin de abilitățile personale prin care reușești să atragi mai multe resurse financiare în contul personal. Evită să semnezi documente importante sau să faci o schimbare în carieră. Este momentul să primești răspunsuri legate de o acțiune, un proiect demarat în trecut și care vizează domeniul profesional.
 

Taur                  
       Probabil că ai multe semne de întrebare, vis-a-vis de un grup din care faci parte. Iată că acum este timpul să primești răspunsuri nu prea plăcute dar care îți dau ambiția necesară pentru a pune capăt definitin unor relații de prietenie. Nu are rost să privești în urmă cu părere de rău. Poți învăța și de pe urma pierderilor. Este timpul să o iei de la capăt cu alți oameni, eventual în alt loc și chiar să progresezi mult mai rapid decât ai fi crezut. Pe de altă parte te simți în elementul tău, cât timp poți face ceea ce îți dorești cu adevărat, fără să dai explicații nimănui. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să folosești resursele materiale pentru a face o investiție inspirată, legată de un loc de muncă sau un hobby care îți va aduce și beneficii financiare. Nu îți face iluzii, mai ales dacă partenerul de viață ți-a promis și susținere financiară. La sfârșit de săptămână ești mult mai preocupat de studiu, de lecturarea unor cărți sau de intrarea în posesia unor informații care te pot avantaja în plan profesional.
 
 
Gemeni
        Chiar dacă ți se promit multe lucruri avantajoase în plan profesional este bine să fii mult mai obiectiv și să ceri mai multe lămuriri, vis-a-vis de un nou loc de muncă. Nu este momentul să iei în serios orice promisiune, ba din contră, fii prudent în deciziile pe care le iei. Este posibil ca o persoană apropiată să îți ofere ajutorul de care ai nevoie. Ești capabil să rezolvi anumite animozități legate de o relație sentimentală sau privești cu mai multă detașare o relație care ți-a creat probleme în ultima perioadă. Ești ajutat de prieteni să demarezi o acțiune importantă menită să te pună într-o lumină favorabilă în plan social. În ultima zi a săptămânii este momentul să te preocupi mai mult de propria persoană, eventual să te relaxezi sau să achiziționezi un nou obiect pentru garderoba personală.
 
 
Rac
        Te simți mult prea stresat de problemele apărute la locul de muncă reușind cu greu să te mobilizezi pentru aduce la îndeplinire ceea ce ți-ai propus. Ai ocazia să iei legătura cu o persoană aflată în străinătate și care încearcă să te ajute pentru a rezolva unele aspecte care țin de o investiție făcută în trecut. Nu te grăbi să pleci la drum lung și nu ține cont de sfaturile și promisiunile venite din partea unei persoane aflată în străinătate. Nu are rost să te epuizezi, din punct de vedere emoțional, sufletesc, mai ales dacă este vorba despre animozități legate de colegii de muncă. Lasă lucrurile să se deruleze după un anumit ritm, fără să intervii încercând să strici armonia din mediul de lucru cu stările tale de nemulțumire și sentimentul de neîmplinire. La sfârșit de săpătmână s-ar putea ca anumite treburi casnice să fie amânate datorită stării de oboseală accentuată sau pentru că ești nevoit să pleci la drum lung.
 
 
Leu
      Ești susținut financiar de către partenerul de viață. Poate fi vorba și despre un câștig neașteptat, fie dintr-o moștenire, fie din vânzarea unei proprietăți. Fii mult mai atent, dacă ai de făcut deplasări pe distanțe lungi, îndeosebi la începutul săptămânii. Ziua de vineri se poate dovedi agitată la capitolul relație cu prietenii sau în plan amoros. Nu ai decât să fii atent la pretențiile venite din partea celuilalt și să discuți cu mai multă sinceritate despre ceea ce te derajează, de fapt. La sfârșit de săptămână, chiar dacă ai chef de distracții alături de prieteni, nu este exclus să te răzgândești în ultimul moment și să alegi să petreci timpul în solitudine.
 
 
 
Fecioară   
        Chiar dacă ai anumite temeri legate de o relație de parteneriat sau în ceea ce privește relația de mariaj, ai totuși ocazia să te lămurești asupra unor aspecte, încă din prima zi a acestei săptămâni. Nu este cazul să pui în „cârca” altora grijile tale financiare, ci caută să găsești soluții abordând o atitudine mult mai optimistă și încrezătoare în propriile forțe. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai prudent la drum întrucât ești predispus la accidente sau răsturnări de situație. Acordă o atenție deosebită la relația cu persoane aflate în străinătate. În ultima zi a săptămânii, deși ți-ai propus să te relaxezi, mintea și sufletul îți este tot la carieră, la încercarea de a găsi soluții salvatoare legate de un proiect profesional.
 
Balanță
     Ești preocupat de o relație de colaborare, de parteneriat, eventual de relația cu partenerul de viață. Încerci să găsești soluții salvatoare în situații critice. Nu este cazul să duci greul doar tu, ci mai împarte și cu ceilalți din resposnabilitățile tale. Reușești să fii un punct de echilibru în mediul tău de lucru. Nu îți neglija însă propria sănătate! La jumătatea săptămânii este posibil să nu reușești să te faci înțeles de către partenerul de viață și astfel să se ajungă la certuri din nimicuri. Ziua de vineri nu este tocmai favorabilă, în ceea ce privește studiile sau deciziile legate de acte, de o negociere, posibil chiar de o eventuală călătorie departe de casă. La sfârșit de săptămână știi cum să te mobilizezi și să găsești alternative de distracție, de petrecere a timpului liber, în ciuda problemelor sau a schimbării bruște de atitudine a unor persoane din mediul tău.
 
 
Scorpion
       Începi săptămâna dedicându-ți timpul eventualelor planuri care țin de un loc de muncă care îți creează, încă, tot felul de probleme. Mare atenție însă la eventuale probleme de sănătate care riscă să iasă de sub control. Porți discuții intense cu un profesor/învățător, legate de propriul copil încercând să găsești alternative mult mai eficiente legate de educația acestuia. Reușești să te folosești de informațiile primite pe căi mai puțin oficiale pentru a rezolva o problemă ce implică persoane oficiale, apelarea la factori de decizie. Nu este cazul să intri în panică întrucât șansa a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus este de partea ta. La finalul perioadei este timpul să te preocupi mai mult de domeniul spiritual, să reiei anumite discuții care să îți dea sentimentul de eliberare și pace interioară.
 
 
 
Săgetător
      Începutul săptămânii îl dedici unei relații sentimentale din trecut care se pare că te „bântuie”. Nu ai decât să fii mai pragmatic și să nu pui la suflet orice. Ești preocupat de relația cu părinții fiind important să stai de vorbă cu aceștia, în legătură cu unele probleme personale. Ești predispus la discuții neplăcute cu familia având ca subiect principal, fie relația cu propriul copil, fie că este vorba de o relație de dragoste în care ești implicat. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei colaborări sau a relației de mariaj, care ridică serioase semne de întrebare. Tot ce ai de făcut este să fii încrezător în propriile abilități de a te descurca în situații limită.
 
 
 
Capricorn
      Ai sentimentul că nu se mai termină problemele reușind cu greu să te mobilizezi pentru a duce la capăt cu bine anumite neînțelegeri legate de relația cu familia sau eventuale probleme care țin de o proprietate. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile care țin de carieră. Te poți aștepta la tot felul de neclarități ce vizează imaginea ta în plan public. Nu exagera cu critica la adresa unui superior sau asupra unor persoane cu autoritate în stat. La sfârșit de săptămână s-ar putea ca ceea ce ți-ai planificat la începutul perioadei să fie complet dat peste cap. Înarmează-te cu răbdare și nu te grăbi să tragi concluzii pripite, până când nu primești informații sigure de la persoane de încredere.
 
Vărsător
      Dacă ai bani se pare că ai și bună dispoziție și chef de glume. S-ar putea ca anumite persoane să nu știe de glumă și să te considere, poate, prea obraznic. Mare atenție modul în care îți exprimi propriile idei pentru că este posibil să atragi dușmănii care vor fi de durată. Ai ocazia să reiei anumite discuții legate de o relație sentimentală din trecut sau primești tot felul de acuzații din partea persoane iubite. Pe de altă parte ești predispus la compromis dar și la pierderi serioase în ceea ce privește o investiție făcută în trecut. Cu cât te relaxezi mai mult în mediul tău de lucru, cu atât va fi în dezavantajul tău. Fii atent la detalii și conștiincios, fără să te lași condus de instinct. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente frumoase în mijlocul naturii sau pur și simplu lucrând cu spor la un proiect profesional.
 
Pești
     Încă de la începutul acestei săptămâni apar tot felul de vești proaste legate de bani, plăți pe care ești nevoit să le faci și care îți cam golesc portofelul. Fii prudent, mai ales dacă ai de făcut schimbări în carieră și nu te grăbi să iei decizii la nervi. Este indicat să stai de vorbă cu o persoană de încredere care să te îndrume în momentele tale de derută. La jumătatea săptămânii este bine să fii mult mai prudent, mai ales dacă ai de făcut o reparație prin casă sau o schimbare legată de domiciliu. Fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu familia și ține cont și de sfaturile unor persoane mai în vârstă. La sfârșit de săptămână ești mult mai atent la o relație sentimentală sau ai chef să reiei o relație intimă cu o persoană din trecut.