Săptămâna 19 – 25 februarie 2018

001 Berbec    Berbec
         Începutul de săptămână se poate dovedi destul de agitat, atunci când vine vorba despre carieră și relația cu șefii. Este recomandat să profiți de zilele de miercuri și joi pentru a-ți valorifica anumite abilități sau a purta anumite discuții de taină cu o persoană de încredere, vis-a-vis de o colaborare, un parteneriat care să-ți aducă mai mulți bani în cont. Ar trebui să nu te bazezi prea mult pe promisiunile care ți se fac acum. Evită compromisurile, de orice fel. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să îți regăsești liniștea, alături de familie sau în locul tău preferat.
 
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
       Ești nemulțumit de bârfe, atacurile venite din partea dușmanilor ascunși. Nici pe prieteni nu te poți baza prea mult, așa că preferi să bați în retragere, văzându-ți liniștit de treburile tale. Ești plin de idei, creativitate iar aceasta ar putea să enerveze concurența. Nu este momentul să renunți, ba din contră! Ai acum ocazia să construiești ceva măreț și care să-ți aducă succesul, pe termen îndelungat. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să faci o călătorie, alături de partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni
    Chiar dacă mulțumirea vine prin muncă și efort intelectual, tot de acolo vin și nemulțumirile. Încearcă să găsești un echilibru între ceea ce vrei și ceea ce poți obține, fără să mai cauți vreun vinovat pentru neîmplinirile tale. Ziua de miercuri se poate dovedi suprinzătoare, la capitolul prieteni și chiar nu mai știi ce să crezi, dacă să te superi sau nu pe atitudinea unor persoane care se pare că nu prea țin cont de părerile tale. La sfârșitul săptămânii analizate te gândești serios cum ai putea să mai câștigi un ban în plus. Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
      Oricât ai vrea să impresionezi mai mult un superior, un șef, se pare că nu prea reușești, ba chiar este posibil chiar să deranjezi pe cineva. Miercuri este o zi favorabilă pentru a discuta cu un prieten aflat la distanță, eventual în străinătate. Primești idei interesante, sugestii pentru o nouă colaborare sau descoperi noi posibilități de a câștiga mai mulți bani. Spre sfârșitul săptămânii ești preocupat mai mult de propria persoană. Te poți aștepta la reîntâlnirea cu un partener din trecut sau la reluarea unor discuții legate de bani.
 
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
     Este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu persoane aflate în străinătate, îndeosebi dacă vorbim despre investiții. Zilele de miercuri și joi sunt favorabile câștigului venit de pe urma unei afaceri, a unei colaborări. Mare atenție la ziua de vineri, în zona relației cu prietenii! Nu te baza pe primisiunile făcute, nu investi bani sau evită să dai bani cu împrumut întrucât ești predispus la pierderi. Spre sfârșitul săptămânii ajung la urechile tale niște bârfe care te pun foarte serios pe gânduri. Este bine să stai în solitudine, măcar în weekend și să meditezi profund la proiectele tale.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
       Este posibil ca plata unor taxe, impozite sau chiar a unei amenzi să îți cam dea programul peste cap, încă de la începutul săptămânii. Evită starea de impulsivitate și fii mai organizat. Nu este nimeni de vină pentrtu că vrei să le faci pe toate, cât mai urgent posibil. Ziua de miercuri este favorabilă unei călătorii la distanță sau în străinătate. Este posibil să te revezi cu un partener de afaceri sau cu o persoană dragă. Spre sfârșitul săptămânii ești ferm hotărât să dai startul unei colaborări sau măcar să petreci mai mult timp alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
       Începutul de săptămână ar putea fi plin de contradicții, discuții aprinse în relația cu partenerul de viață, pe teme care țin de patrimoniu, de familie sau bani. Ar trebui să fii mult mai prudent, mai atent la modul în care îți exprimi nemulțumirea întrucât îți faci rău singur. Spre sfârșitul săptămânii pot avea loc dialoguri interesante legate de profesie, schimbări pe care ai vrea să le faci în zona carierei.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
       Nu începi prea bine săptămâna și deja apar tot felul de neclarități legate de locul de muncă, relația cu anumiți colegi care ți-ai mai făcut probleme și în trecut. Este indicat să te lămurești ce se vrea, de fapt, de la tine. Ziua de miercuri se poate dovedi favorabilă în relația cu persoana iubită. Atenție însă la cheltuielile pe care le faci! Spre sfârșitul perioadei în discuție este posibil să fii invitat într-o călătorie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
        Începutul de săptămână îți poate aduce nemulțumiri în plan sentimental. Este nevoie de mai multă deschidere, sinceritate în relația cu persoana iubită. Ai evitat să spui ce simți, ce vrei iar acum a venit momentul să scoți la suprafață temerile, îndoielile față de persoana iubită. Ziua de miercuri se poate dovedi deosebit de constructivă la locul de muncă. Vineri ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Este posibil să spui vorbe pe care le regreți mai târziu. La sfârșitul perioadei cauți sensul anumitor lucruri, rostul întâlnirii cu anumite persoane, încercând să pătrunzi evenimentele în profunzime.  
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
        Încă de la începutul săptămânii pot să apară nemulțumiri, discuții în relația cu părinții, familia pe teme care țin de patrimoniu sau despre anumite acțiuni, care s-au desfășurat în secret, având șansa acum să intri în posesia unor informații. Analizezi și reanalizezi anumite acte, documente legate de casă, proprietate, eventual despre o moștenire. Atenție la ziua de vineri întrucât ești predispus la probleme de sănătate. Nu te baza pe colegi sau pe relația cu un colaborator. La sfârșitul acestei săptămâni discuți foarte mult cu partenerul de viață despre bani.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
        La începutul săptămânii analizate aici alergi între mai multe instituții pentru ceva care nu suportă amânare iar această situație te enervează la culme. Ziua de miercuri pare să fie mai relaxantă sau măcar înțelegi că trebuie să te supui altora pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus. Vineri este posibil să te cerți cu persoana iubită, totul pornind de la bani, chiar dacă nu recunoști acest lucru. La sfârșitul acestei săptămâni te simți bine, cât timp îți vezi liniștit de treburile tale, nelăsând pe nimeni să te scoată din rutina ta.  
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
       Urmează o perioadă trăită cu intensitate dar și cu o oarecare uimire că se pot petrece atât de multe lucruri în viața ta, într-un timp foarte scurt. Chiar dacă, la începutul săptămânii, ești bulversat fiindcă nu ai suficient de mulți bani, la mijlocul săptămânii ai ocazia să reiei discuția cu o persoană dragă și să revină speranța că ești iubit. Atenția la ziua de vineri, atunci când este posibil să te cerți cu unul dintre părinți. Nu trebuie să pui prea mult la suflet. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te bucuri din plin de iubire.