Săptămâna 18 – 24 iunie 2018

Berbec        
       Începi săptămâna dând startul unor activități ce implică mult efort fizic, mental dar și creativitate, inspirație și chiar bună dispoziție, generozitate. Ai șansa de a întâlni persoane care să te inspire în domeniul tău de activitate. Nu este exclus să te confrunți cu probleme în relația de cuplu, în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână ești predispus la probleme de natură sentimentală. Este posibil ca cineva din trecutul amoros să revină în viața ta. Sunt favorizate călătoriile în interes de studiu, schimbul de experiență, totul este să te mobilizezi pentru a reuși să acumulezi cunoștințele necesare în domeniul în care activezi. Pot să apară unele surprize neplăcute legate de o investiție făcută în trecut.


 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
       Începutul de săptămână îl dedici întâlnirilor, călătoriilor și posibilității de a da startul unei relații sentimentale. Pe de altă parte ești mult mai interesat de noi posibilități de progres în plan profesional și intelectual. Ai ocazia să reiei anumite cursuri de perfecționare. Este o săpătmână în care posibilitatea să lămurești anumite conflicte cu colegii de muncă și chiar să mai remediezi, să ajungi la o oarecare armonie cu aceștia. Știi să lași de la tine, mai ales atunci când este vorba despre un proiect profesional în care este absolut necesară munca în echipă. Ai șansa să întâlnești oameni cu care să te simți „pe aceeași lungime de undă”. În a doua parte a săptămânii pui la cale o acțiune, un proiect interesant, alături de partenerul de viață. În weekend se accentuează relația cu ceilalți, conversațiile intense cu rude apropiate. Nu este exclus să se amplifice starea de tensiune în relația de mariaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      În debutul acestei săptămâni ai ocazia să petreci alături de familie, de oameni dragi, poate chiar ești luat prin surprindere de vizita unei persoane la care nu te așteptai. Ești susținut de părinți, fie financiar, fie primești sfaturi care te vor ajuta să rezolvi mult mai ușor anumite probleme care țin de spațiul locativ. Ai ocazia să îți folosești din plin abilitățile, talentele de care dispui pentru a câștiga mai mulți bani. Este o perioadă oarecum contradictorie în ceea ce privește o relație sentimentală de la care ai multe așteptări. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să te lămurești ce se vrea, de fapt, de la tine și ce anume poți să obții în plan amoros. În weekend este posibil să se aglomereze obligațiile care țin de serviciu și să fii nevoit să lucrezi chiar și acasă. Nu este exclus să apară neplăceri legate de sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac    
       Încă de la începutul săptămânii te poți aștepta la câștiguri dar și la cheltuieli neașteptate. Stai foarte bine la capitolul comunicare dar există riscul să te risipești în bârfe și să pierzi din vedere lucrurile esențiale. Ai ocazia să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau călătorești în interes profesional. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe dragoste, ai șansa de a întâlni o persoană de sex opus care să joace un rol important în viața ta. În weekend pui la cale o călătorie, alături de o persoană dragă sau pur și simplu alegi să petreci mai mult timp alături de copii.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu   
      Ai parte de un început de săptămână foarte agitat, la capitolul relație cu ceilalți, îndeosebi cu partenerul de cuplu. Nu te simți în formă riscând să te confrunți cu tot felul de pierderi, renunțări datorită posesivității, geloziei, impulsivității, a tendinței de a-l domina pe celălalt. Se va ajunge destul de ușor la conflict, câtă vreme nu „lași garda jos” și te încăpățânezi să îți dai dreptate cu orice preț. Putem vorbi acum despre demersuri financiare din culise, noi posibilități de tratative la nivel înalt sau șansa de a obține o mărire de salariu datorită unor proiecte pe care le-ai demarat în secret. La sfârșit de săpătmână ai ocazia să stai la discuții cu familia, să depănați amintiri frumoase. O călătorie la locurile natale ar fi binevenită.
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Este un început de săptămână în care nu prea ai chef să socializezi preferând starea de solitudine sau îți dorești să lecturezi cartea preferată. Nu exagera, atunci când vine vorba despre propria sănătate și fii mai precaut. Este indicat să îți faci anumite analize sau să intervii cât mai prompt în cazul unei probleme de sănătate. Primești susținere financiară venită din partea prietenilor. Nu te baza pe ajutorul promis de către colegi sau colaboratori. La sfârșit de săptămână  ai ocazia să faci o călătorie inițiatică care te va ajuta să primești răspunsuri la multe întrebări.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Avem de-a face cu un început de săptămână interesant în ceea ce privește relația cu prietenii având ocazia să pui la cale noi posibilități de colaborare, de dezvoltare în plan profesional. Reușești să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul fără să dai prea mult impresia să, în spatele acestor idei, discuții aprinse se află, de fapt, un mare plan prin care vrei să aduci un aport deosebit în cadrul unui grup din care faci parte. În ciuda posibilelor divergențe din relația cu anumiți prieteni, se pare că lucrurile tind să te readucă la realitate și să faci curățenie în relația cu ceilalți. Nu mai ești dispus să faci concesii. Spre sfârșitul săpătmânii este bine să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut o călătorie îndepărtată. Nu exagera, atunci când vine vorba să achiziționezi un obiect de valoare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Încă de la începutul săptămânii ai ocazia să porți discuții constructive cu un prieten de încredere. Te gândești foarte serios să faci o schimbare importantă în plan profesional. Nu este cazul să te avânți și să faci acum schimbări importante. Ești nemulțumit de salariu, de colaboarea cu colegii și toate acestea te forțează oarecum să găsești o nouă direcție în carieră. La sfârșit de săptămână ar cam fi momentul să te preocupi mai mult de propria persoană, de relația de mariaj. Nu este exclus să treci la următoarea etapă în plan sentimental și să faci un pas important către oficializarea relației.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     În prima parte a săptămânii dai mai multă atenție aspectelor profesionale încercând să ajungi la un numitor comun în relația cu colegii de muncă sau să găsești o cale de împăcare cu persoanele impulsive, nemulțumite de atitudinea ta sau de ceea ce ai făcut în trecut. Nu este exclus să ți se propună sarcini noi de lucru sau să primești un post de conducere. Cert este că orice ar fi, reușești să te descurci în orice situație dând dovadă de fler, inspirație, originalitate, spontaneitate. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la o invitație la petrecere sau te reîntâlnești cu persoane venite de departe, eventual din străinătate. În weekend ai ocazia să petreci timpul în liniște, fie citind o carte, fie vizitând locașuri sfinte sau meditând mai mult la propria existență.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        La începutul acestei săptămâni ești preocupat de domenii care țin de spiritualitate, religie, este posibil să iei decizia de a da startul unor studii pe termen lung sau pleci într-o călătorie în străinătate. Pot apărea răsturnări de situație, în ceea ce privește o relație intimă sau în ceea ce ține de un credit bancar, o moștenire. În a doua parte a săptămânii ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu prietenii apropiați. Există riscul să îți fie dezvăluite anumite secrete. În weekend reușești să depășești cu brio anumite inconveniențe care țin de o asociație, un grup din care faci parte. Totule este să fii mai atent, atunci când vine vorba de cheltuieli, investiții.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Încă de la începutul săptămânii ai șansa să primești bani de pe urma unei colaborări sau prin intermediul partenerului de viață. Se poate vorbi acum și despre propuneri interesante de colaborare dar care nu îți vor aduce și rezultatele la care sperai. Este posibil să te confrunți cu răsturnări de situație legate de bani, de o afacere personală, îndeosebi în a doua parte a săptămânii analizate. Spre sfârșitul acestei săptămânii ești susținut de către un superior să primești un post de conducere sau negociezi un nou contract de muncă, mult mai avantajos.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pești      
      Este un început de săptămână în care ai ocazia să te lămurești asupra unei relații de parteneriat sau în ceea ce privește relația de mariaj. Pui mult suflet, atunci cînd vine vorba de propriul copil sau o relație sentimentală. Nu este cazul să te epuizezi, la nivel psihic, emoțional întrucât va trebui să faci față solcitărilor care țin de locul de muncă. Deși ești susținut de superiori va trebui să fii mult mai atent la sarcinile de lucru și la modul în care îți asumi noi responsabilități. Ești predispus la pirderi financiare, discuții neplăcute, sancțiuni, tot felul de solicitări  venite din partea unei autorități sau poate chiar discuții legate de partaje, moșteniri, despre achitarea unor taxe, plata unei amenzi. La sfârșit de săptămână pleci la drum lung dar acordă o atenție deosebită pe parcursul acestei călătorii întrucât ești predispus la accidente, probleme de sănătate.