Săptămâna 16 – 22 iulie 2018

Berbec        
       Săptămâna debutează cu planuri mărețe în suflet neștiind prea clar câte dintre ele se vor dovedi a fi reale și câte se vor rămâne doar în faza de proiect. Începutul de săptămână pare promițător în ceea ce privește o relație sentimentală. Atenție însă căci există riscul să nu fie ținute promisiunile. În a doua parte a săptămânii deja ai ocazia să te lămurești asupra seriozității venite din partea persoanei iubite. Te gândești foarte serios să aduci schimbări importante în relația cu familia sau să faci unele modificări ce țin de casă, gospodărie și care necesită mai mute cheltuieli. Îți trebuie mai multă prudență când vine vorba de investiții, de semnarea unui contract.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
       Ești preocupat să finalizezi anumite proiecte personale pentru a da startul altor idei, proiecte pentru care vei dedica mult timp de acum înainte. Te poți aștepta la surprize legate de o relație sentimentală. Te lași purtat de magia iubirii, de sentimente menite să te bulverseze dar să te și înalțe. Știi cum să îți impui punctul de vedere dând dovadă de inspirație, spontaneitate, de creativitate ceea ce ar putea să-i enerveze pe competitori sau pe cei care, pur și simplu, te invidiază. Spre sfârșitul săptămânii petreci mai mult timp alături de partenerul de viață sau lucrând la noi strategii ce vizează o afacere personală.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Ai ocazia să petreci mai mult timp alături de persoane care să împărtășească din propriile experiențe de natură spirituală sau poți să ajungi în locuri în care să te simți de-a dreptul încărcat la nivel energetic și sufletesc. Avem de-a face cu o săptămână pe care ai ocazia să o dedici familiei. În a doua parte a acestei perioade ai ocazia să reiei o activitate care îți face o reală plăcere. În weekend preferi să te retragi în mediul tău de lucru și să mai aduci la zi din sarcinile de serviciu. Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care țin de bani sau o colaborare.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac    
       Este o săptămână favorabilă, în ceea ce privește studiile, călătoriile, negocierile sau chiar în relația cu rudele apropiate. Primești susținere venită din partea unor prieteni sau ai parte de noi oportunități pentru a dezvolta relația cu persoane aflate în străinătate. Stai bine la capitolul creativitate, inspirație așa că ascultă-ți propria intuiție, înainte de a te lansa într-o colaborare.  Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să cunoști o persoană deosebită, care va juca un rol important în existența ta.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu   
      Este o perioadă benefică, în ceea ce privește cariera și câștigurile financiare așa că nu ai decât să profiți din plin de oportunitățile care vin acum spre tine pentru a progresa și mai mult. Nu este cazul să exagerezi cu cheltuielile și să faci cumpărături care nu îți sunt neapărat de folos. Porți discuții intense cu colegii sau colaboratorii despre un viitor proiect în care te vei implica trup și suflet. La sfârșit de săptămână alegi să petreci mai mult timp alături de familie, de părinți.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Chiar dacă te vei simți foarte epuizat la nivel mental, realizezi că încă dispui de suficiente resurse pentru a demara acțiuni curajoase legate de o colaborare sau un parteneriat care să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Porți discuții de taină și chiar este posibil să primești informații secrete care să te ajute să rezolvi cu bine o problemă profesională. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute alături de persoane dragi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Încerci să descifrezi anumite secrete care țin de relația cu prietenii sau un grup, o asociație din care faci parte. Nu ai decât să îți dedici mai mult timp propriei persoane și atunci se vor lămuri multe aspecte legate de relația cu ceilalți oameni. Ai ocazia să te implici într-o relația de amor pe care preferi să o păstrezi departe de ochii lumii. Spre sfârșitul săptămânii petreci mai mult timp alături de rude apropiate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Este o perioadă favorabilă pentru a concretiza un ideal, un proiect care să îți aducă și beneficii materiale. Chiar dacă suferi de neîncredere pentru moment este bine să adopți o atitudine mai încrezătoare și să accepți și sfaturile prețioase, venite din partea unor prieteni. Nu este o soluție bună să alegi rolul de victimă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te simți în formă, cât timp te implici în activități dedicate relației de cuplu sau parteneriat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Este timpul potrivit pentru a da startul unei cariere de succes. Primești susținerea de care ai nevoie de la persoane la care, poate, nu te așteptai. Prietenii sunt de partea ta și trebuie doar să ții cont de sfaturile lor. Știi cum să te descurci în situații critice dând dovadă de șarm și diplomație. Este posibil să călătorești în interes de serviciu. La sfârșit de săptămână ai nevoie de liniște așa că ți-ar prinde bine să te plimbi în locuri care sunt pe placul sufletului tău.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Este recomandat să te bucuri din plin de iubire. Se poate spune că această săptămâna îți aduce oportunitatea de a da startul unei noi relații de amor cu o persoană de sex opus aflată eventual în străinătate sau de altă naționalitate. Poți să primești informații plăcute ce vizează planul amoros sau o investiție făcută în trecut sau poți afla despre o realizare deosebită a propriului copil. La sfârșit de săptămână ai ocazia să simți bine, alături de prieteni, la o petrecere sau ești invitat într-un grup de persoane cu care te simți pe acceași lungime de undă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       La început săptămânii analizate ai ocazia să te bucuri de un dar, un câștig deosebit sau poți afla despre o moștenire. Stai foarte bine și la capitolul relație de dragoste având ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu o persoană cunoscută în mediul de lucru sau cu ocazia unei deplasări în interes de serviciu. La sfârșit de săptămână ești hotărât să investești mai mult timp și energie în obligațiile care țin de domeniul profesional. Pot să apară noi oportunități de a progresa în carieră. Îngrijește-te mai mult de eventualele probleme de sănătate pe care tot încerci să le treci cu vederea.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pești      
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai ocazia ca, în această săptămână, să dai startul unei  relații de lungă durată. Decizia poate lua prin suprindere rudele apropiate și nu ai decât să sărbătorești alături de oameni dragi. Te simți împăcat cu propria persoană, dacă ți-ai regăsit starea de echilibru, de împlinire. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să pleci într-o călătorie alături de persoana iubită sau de propriul copil. Fii mai prudent în ceea ce privește relația cu anumiți prieteni.