Săptămâna 16 – 22 aprilie 2018

001 Berbec    Berbec
         Urmează o săptămână în care ai ocazia să iei un nou start, în ceea ce privește viața personală. Este timpul marilor decizii, a răsturnărilor de situație menite să te forțeze să adopți o nouă atitudine sau ești nevoit să renunți la anumite colaborări ori găsești noi modalități de a conversa cu partenerul de viață. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să ajungi la echilibru în relația cu persoana iubită.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
       Ai în față o perioadă de revelații intense, mesaje, informații primite, fie prin intermediul viselor, fie ca urmare a unor discuții menite să îți reveleze anumite secrete. Nu ai decât să îți păstrezi calmul și să-ți vezi mai departe de treburile tale evitând astfel să devii impulsiv cu cei care te-au nedreptățit. Beneficiezi de noroc, ai șansa de a progresa în plan profesional. Atenție însă la ideile, proiectele pe care le împărtășești cu colegii întrucât ești predispus la furt, trădări.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni
    Ai în minte să reiei legătura cu anumiți prieteni sau să revii în cadrul unui grup, organizații care a jucat, cândva, un rol important în evoluția ta. Iată că a venit momentul să arăți ce poți, ba chiar să devii un lider și să-i susții pe ceilalți, prin intermediul ideilor tale originale. Spre sfârșitul săptămânii poți organiza o excursie, alături de persoana iubită.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
      Este o perioadă favorabilă pentru a face schimbări importante în carieră. Vin acum către tine oportunități care te vor lua prin surprindere și chiar nu poți refuza. Prietenii te susțin să îți împlinești dorințe mai vechi și astfel ajungi acolo unde poate că doar visai. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai deschis către ceilalți, mai sociabil și să nu dai înapoi, ca racul, la cel mai mic hop. Spre sfârșitul săptămânii ești în plină formă petrecând momente frumoase alături de persoane dragi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
     În această săptămână ești ferm hotărât să dai startul unor colaborări cu persoane aflate în străinătate sau să te înscrii la cursuri de perfecționare menite să îți aducă recunoaștere în domeniul profesional în care activezi. Beneficiezi de inspirație, ambiție, originalitate precum și de susținerea superiorilor pentru a obține calificările de care ai nevoie. Spre sfârșitul săptămânii simți nevoia să te retragi în mediul tău pentru a te reface. Tot ce ai de făcut este să te relaxezi în mijlocul naturii.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
       Au loc schimbări profunde în viața ta având sentimentul că ești într-un vortex și că „toate ți se întâmplă numai ție!” Nu este chiar așa, ba din contră, ai ocazia să te bucuri de șansa de a întâlni oameni deosebiți care vor juca un rol deosebit în viața ta, mai ales atunci când vine vorba despre îndrumare în plan spiritual. Nu este exclus să primești susținere financiară de la cine te așteptai mai puțin. Dacă te-ai hotărât să pleci la drum lung, spre sfârșitul săptămânii, este posibil să dai startul unei noi relații de dragoste.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
      Te poți aștepta la apariția unor suprize, legate de relația de mariaj sau un parteneriat important. Ai parte de multe discuții, negocieri, propuneri, care mai de care mai incitante. Este multă forfotă în viața ta intimă punând multă pasiune într-o relație de amor. Nu știi prea clar ce anume să faci, dacă merită să acorzi încrederea unei persoane care, în trecut, ți-a cam înșelat așteptările. Spre sfârșitul săptămânii pot apărea propuneri interesante de colaborare în plan profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
      Nu este cazul să te lași suprins de atitudinea agresivă a unui superior. Așteaptă să treacă această perioadă tensionată după care îți vei expune, clar și concis, nemulțumirile. Ai capacitatea de a privi dincolo de aparențe și de a extrage ceea ce este esențial, mai ales atunci când vine vorba de situații încâlcite, oameni cu care nu se poate comunica ușor. Primești susținere venită din partea partenerului de viață în privința unui proiect sau, pur și simplu te simți în siguranță alături de el. La sfârșit de săptămână este posibil să anulezi o călătorie sau ai parte de tot felul de neplăceri la drum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
        Ești mult mai preocupat de propriul organism, eventual iei hotărârea să te înscrii la o sală de fitness sau urmezi un nou regim alimentar și de viață. Nu îți neglijezi nici obligațiile care țin de serviciu, ba chiar reușești să fii mult mai cooperant în relația cu colegii. La sfârșit de săptămână ești oarecum dezorientat, atunci când vine vorba despre relația de dragoste. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care te vor răscoli profund.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
        Poate fi vorba acum despre schimbări neașteptate ce vizează casa, proprietatea, o schimbare de domiciliu, vânzare/cumpărare de locuință. Nu este exclus să porți discuții intense cu părinții. Te bucuri de vești bune, reușite, vis-a-vis de propriul copil. La sfârșit de săptămână lucrurile sunt mult mai clare, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață și ajungi chiar să iei o decizie fermă, legată de mariaj sau o relație de parteneriat importantă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător      
      Este un început de săptămână favorabil, în ceea ce privește negocierile, semnarea de contracte, călătoriile în interes de serviciu sau dezvoltarea relațiilor de parteneriat. Ești susținut de rude apropiate să îți împlinești anumite ambiții în plan profesional. Te bucuri de o achiziție importantă pentru propria gospodărie sau reușești să faci modificări importante la casă, o renovare, schimbări care, deși necesită cheltuieli importante, nu te lași până când nu le finalizezi.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
       Se  poate vorbi acum despre șansa de a semna un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar sau de a găsi un al doilea job. Cert este că poți fii luat oarecum prin suprindere de anumite decizii venite de la un superior dar care se vor dovedi a fi în avantajul tău. Nu „întinde coarda”, atunci când vine vorba despre prieteni, care pot profita de bunăvoința ta. La sfârșit de săptămână ai ocazia să porți discuții intense cu o persoană dragă sau reiei legătura cu un fost iubit. Atenție la deciziile pe care iei!