Săptămâna 15 – 21 octombrie 2018

Berbec   
      Avem de-a face cu un început de săptămână în care vei pune mai mult accent pe finanțe, bunurile comune, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că ești implicat într-o colaborare, un parteneriat. Ți se oferă șansa de a relua o anumită activitate derulată în trecut dar care ți-a adus, de fapt, pierderi. A venit momentul scadenței, a necesității de a reevalua problemele care țin de patromoniu. Evită să dai startul unei asocieri cu prieteni care urmăresc doar propriul interes. Spre sfârșitul săptămânii porți discuții de taină cu o persoană dragă. Este momentul să petreci mai mult timp alături de persoana iubită.
 

Taur                  
      Începi săptămâna în forță acordând mai multă atenție domeniului spiritual sau unor discuții cu un mentor, ghid care va juca un rol important, în ceea ce privește progresul tău. Ai ocazia să îți redefinești concepțiile despre lume, despre mediul în care trăiești și muncești având ocazia să cunoști oameni noi, interesanți de la care ai multe lucruri interesante de învățat. Se cere însă mai multă prudență, în ceea ce privește relația de mariaj. Ești predispus la certuri, reproșuri, tot felul de acuzații venite din partea partenerului de viață, îndeosebi în a doua parte a perioadei. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente deosebite în cadrul unui nou grup, organizații având șansa să legi noi prietenii de durată.
 

Gemeni
        Ești preocupat să găsești răspunsuri apelând la domenii din zona ocultismului. Porți discuții intense cu o persoană de la care ai multe lucruri interesante de aflat având ocazia să te lămurești asupra unor evenimente incerte care se tot repetă în viața ta. Ești tentat să răscolești trecutul, să revii asupra unei relații sau chiar asupra unor nedreptăți făcute în plan profesional. Nu este cazul să porți ranchiună unor persoane care nici măcar nu conștientizează răul pe care ți l-au făcut. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să dai curs unei invitații venite din partea părinților. Pe de altă parte te gândești foarte serios să schimbi direcția în plan profesional.
 

Rac
         Este o perioadă în care încerci să reconfigurezi anumite relații de la locul de muncă. Este necesar să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de colaborare sau parteneriat. Ziua de 18 octombrie se poate dovedi a fi tensionată la capitolul relație sentimentală existând riscul să ajungi la o despărțire venită în urma unor certuri. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult prea concentrat să planifici o călătorie sau pentru a te înscrie la (noi) cursuri universitare. Ai ocazia să  îți redefinești concepțiile despre lume și viață ca urmare a unor discuții cu un grup de prieteni.
 

Leu
     Se pune mai mult accent pe serviciu, relația cu colectivul de muncă reușind cu greu să găsești un echilibru între obligațiile care țin de carieră și cele de familie. Ești ferm hotărât să pui capăt unui parteneriat sau chiar unei relații de mariaj. Se cere prudență în ceea ce privește deciziile pe care le iei, îndeosebi la jumătatea acestei săptămâni. Starea de nervi, agitația se pare că îți creează tot mai multe probleme în plan relațional. La sfârșit de săpătmână te simți de-a dreptul epuizat, la nivel psihic-emoțional. Detașează-te de ceea ce nu contează și pune mai mult accent pe nevoile sufletești.

Fecioară   
      Poți avea sentimentul că intervin tot felul de blocaje, limitări legate de planul amoros. Ceva parcă nu funcționează așa cum ți-ai propus fiind nevoie de mai multă implicare, nu doar din partea ta, ci și din partea persoanei iubite. Nu te baza pe promisiunile care ți se fac acum întrucât există riscul să fii dezamăgit. Fii mult mai atent la reacțiile venite din partea colectivului de muncă. Ești predispus la accidente, probleme de sănătate așa că las-o mai ușor cu efortul fizic și starea de agitație.

Balanță
      Încă de la începutul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute, alături de părinți sau de o persoană mai în vârstă menite să te readucă cu picioarele pe pământ. Ai nevoie de susținere, de îndrumare, de acel sentiment că nu ești singur, în ceea ce privește drumul ales. Ești preocupat să fii cel mai bun în meseria pe care o practici gândindu-te să urmezi noi cursuri de perfecționare. Este nevoie de investiții, susținere financiară. La sfârșit de săptămână există riscul să te cerți cu o persoană dragă. Ai face bine să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia și să iei un pic de distanță, până se mai lămuresc lucrurile.
 

Scorpion
        Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de deplasări care te vor avantaja în plan profesional. Primești oferte de colaborare, poți pune la cale un proiect cu impact financiar pe termen îndelungat. Atenție, dacă te-ai hotărât să faci o investiție imobiliară sau să renovezi propria locuință întrucât există riscul de a te confrunta cu tot felul de pierderi. De evitat discuțiile cu părinții, dialogurile riscând să fie destul de dure și provocatoare de suferință. La sfârșit de săptămână va trebui să te bucuri din plin de relația de dragoste profitând de momente pline de romantism și încântare.
 

Săgetător
       Te confrunți cu unele limitări, restricții legate de domeniul financiar. Este nevoie de o mai bună organizare a propriului buget și, mai ales, să nu te grăbești să faci cumpărături, până când nu te consulți și cu familia. Data de 18 octombrie este tensionată la capitolul negocieri, studii, călătorii scurte, comerț fiind nevoie de foarte mult calm din partea ta pentru a nu provoca alte pierderi. Se cere mai multă prudență, mai ales dacă ai de făcut deplasări cu mașina sau chiar cu mijloace de transport în comun. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi mai multă atenție activităților care îți creează o stare de confort în plan emoțional.

Capricorn
     Este un început de săptămână în care simți că ai suficientă putere pentru a te mobiliza, în ceea ce privește rezolvarea unor probleme din plan relațional. Nu este cazul să pui în seama altuia eventualele pierderi din planul personal. Ești capabil să îți asumi responsabilități și să le duci la îndeplinire cu bine. Atenție, dacă te-ai gândit să faci o investiție în domeniul imobliar întrucât ești predispus la pierderi financiare. Este posibil ca anumite persoane din anturaj să se folosească de informațiile tale în scop egoist. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente frumoase alături de rude.  
 

Vărsător
      Este momentul potrivit să îți acorzi mai mult timp și să revizuiești anumite aspecte legate de un proiect, un țel la care lucrezi susținut. Uneori este nevoie să te oprești și să reevaluezi situația și să faci corecțiile necesare. Nu toți oamenii cu care colaborezi sunt de bună credință. Alege-ți partenerii cu mai multă grijă. La sfârșit de săptămână se pare că anumite situații legate de mariaj sau o relație de colaborare au tendința să te enerveze mai mult decât te așteptai și să faci greșeli, ca urmare deciziilor luate la nervi.
 

Pești
    Nimic nu este prea mult pentru tine, mai ales atunci când este vorba despre ajutorul acordat unor prieteni. Chiar dacă, în sufletul tău, știi că anumiți oameni nu merită susținerea ta, parcă nu te lasă inima să le întorci spatele, atunci când aceștia se confruntă cu pierderi. Ești altruist iar aceasta te ajută să te simți cu adevărat împlinit. Acordă atenție la eventualele probleme de sănătate, accidente, starea de indispoziție, îndeosebi spre sfârșitul acestei săptămâni.