Săptămâna 24 – 30 decembrie 2018

Berbec        
       Încă de la începutul săptămânii apar noi posibilități de schimbare a unor strategii de lucru sau șansa de a găsi un echilibru între sarcinile de serviciu și cele din familie. Este o perioadă plină de energie, ai chef de muncă, ești dornic să acționezi cât mai rapid, din teama de a nu pierde în fața concurenței. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să îți tragi sufletul și să te ocupi mai mult de relația de mariaj, ieșind eventual la o plimbare cu partenerul de viață sau pur și simplu să petreci momente pline de încântare alături de persoana iubită. Este timpul să îți acorzi mai multă atenție și să nu te lași copleșit de griji, eventuale probleme financiare.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                               
       Este o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare dând astfel startul unui nou capitol în cariera ta. Ești susținut de un superior în demersurile profesionale ceea ce se pare că nu este tocmai în favoarea unor colegi care au grijă să fie cu ochii pe tine și să provoace tot felul de bârfe, discuții fără rost. Porți conversații constructive, ba chiar ai ocazia să pui în aplicare strategii ambițioase care să te ducă pe o treaptă ierarhică superioară la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii dedici mult timp relației de mariaj reușind să ajungi la o oarecare stare de armonie în relația cu partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Ești oarecum nemulțumit de atitudinea partenerului de viață neștiind prea clar cum să îți exprimi anumite gânduri, idei fără să fii criticat. Este momentul să fii mai atent la propriul organism, să te îngrijești mai mult de sănătate, eventual să mergi la un salon de cosmetică sau să faci mai mult sport. În a doua parte a săptămânii, dacă ai de susținut un examen sau ai de negociat un eventual parteneriat, se cere mai multă atenție la detalii. Lasă frica deoparte și nu te lăsa influențat de negativismul unor invidioși! Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente pline de romantism alături de persoana iubită.
 
 
 
 
 
 
Rac    
      Ai nevoie de momentele tale de detașare pentru a-ți face ordine în gânduri. Nu este exclus ca, pe la jumătatea săptămânii, să te simți de-a dreptul agitat, nervos fiindcă ești grăbit de către ceilalți să duci la îndeplinire anumite sarcini de lucru. Fii prudent în relația cu partenerul de viață și nu te supăra pentru orice fleac, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ești inspirat să faci o schimbare norocoasă legată de casă, o nouă proprietate sau pur și simplu ai familia care te susține, în ceea ce privește achiziția unui obiect de valoare pentru propria gospodărie.
 
 
 
 
 
 
Leu   
      Este un început de săptămână dedicat prietenilor, întâlnirilor în cadrul unui grup unde ai ocazia să socializezi, să împărtășești idei constructive, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Ești ferm hotărât să te înscrii la noi cursuri de specializare sau să dai un exmaen important pentru progresul tău la locul de muncă. Știi cum să te impui în fața unui colaborator, a unui partener de afaceri. Fii mult mai atent în relația de mariaj și las-o mai ușor cu critica, reproșurile și tendința de a-l manipula pe celălalt. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o deplasare ce implică și întâlniri cu rude apropiate și/sau părinții.
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de drumuri pe la diferite instituții și să suporți mofturile unor funcționari publici. Nu ai decât să îți vezi propriul interes și să rezolvi cu cât mai mult calm ceea ce ți-ai propus. Este o săptămână agitată la capitolul acte, documente, deplasări, negocieri fiind plin de energie și având capacitatea de a te mobiliza în momentele de tensiune. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te ocupi mai mult de relația cu rudele apropiate, eventual să pui la cale o petrecere împreună.
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Ești ferm hotărât să pleci într-o deplasare departe de casă, fie în interes de serviciu, fie pentru că ți-ai propus să faci o călătorie alături de partenerul de viață. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare ai ocazia să susții examene importante sau porți discuții intense cu un profesor, mentor. La jumătatea săptămânii dedici mai mult timp carierei și pentru tot ce are legătură cu sfera profesională. Spre sfârșitul perioadei alegi să dedici mai mult timp relației cu partenerul de viață fiind mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, la modul în care transmiți și primești informația. Spre sfârșitul săptămânii ai grijă să acționezi în interesul tău, mai ales dacă este vorba să atragi mai mulți bani în contul personal.
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Avem de-a face cu un început de săptămână în care ești preocupat de o călătorie îndepărtată pe care vrei să o faci de mult timp. Nu este exclus să fii dezamăgit de relația cu o persoană aflată în străinătate. Fii prudent în ceea ce privește cheltuielile fiindcă este posibil ca partenerul de viață să îți reproșeze că ești risipitor. Nu este momentul să te lași impresionat de problemele unor amici care pretind să îi susții financiar. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi o atenție specială laturii spirituale a vieții. Te simți bine, cât timp poți veni în ajutorul semenilor sau faci acte de caritate, voluntariat.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Joci rolul de mediator fiind un bun sfătuitor în ceea ce privește demararea unor proiecte de către cei cu care interacționezi. Știi cum să fii detașat de problemele celorlalți, fără să te implici emoțional iar aceasta te va ajuta să găsești soluții de-a dreptul inspirate în situațiile confuze. În a doua parte a săptămânii te axezi mai mult pe relația cu superiorii, pe găsirea de noi alternative de colaborare eficientă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te destinzi alături de un grup de prieteni plini de viață. Lasă deoparte orice grijă și profită de zilele libere pentru a-ți „încărca bateriile”.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn     
       Nu este cazul să te agiți inutil pentru lucruri care chiar nu contează, mai ales dacă este vorba despre relația de cuplu. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe bunurile altora, banii care pot veni prin intermediul partenerului de viață având parte de tot felul de idei, care mai de care mai ingenioase, pentru un mod mult mai eficient de a investi banii. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu cunoști toate datele legate de un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau un eventual colaborator. La sfârșit de săptămână se pare că ai chef de plimbare cât mai departe de casă, eventual să faci o vizită părinților sau vrei să ajungi în locurile natale.


 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
     La început de săptămână ești derutat de atitudinea unor colegi care nu sunt chiar ce credeai până acum. Nu te aștepta să fii ajutat de către colegi pentru a demara un proiect important. Nu îți este prea ușor să faci deplasări pentru a reuși să te întâlnești cu cineva cu care nu te-ai mai întâlnit de mult timp. Ai chef de aventuri dar se pare că obligațiile de serviciu nu prea îți permit acest lucru. Fii mult mai atent la o relație de colaborare, de parteneriat sau chiar în relația de mariaj, la jumătatea săptămânii, atunci când ești predispus la certuri în relația cu partenerul de viață. De evitat orice conflict sau acțiune care te-ar putea compromite în cadrul relației de cuplu. La sfârșit de săptămână ai ocazia să pleci la drum lung, alături de persoana iubită.
 
 
 
 
 
 
Pești      
      Acest început de săptămână îl dedici treburilor gospodărești, poate chiar unor schimbări pe care vrei să le faci prin casă. Ești predispus la răniri, lovituri, tăieturi așa că nu te grăbi să finalizezi anumite activități într-un timp foarte scurt. Ai tendința să te apuci de mai multe treburi în același timp și să nu duci la capăt mai nimic. Este șansa de a depăși momentele mai puțin plăcute din relația cu ceilalți apelând la umor, diplomație și calm. La sfârșit de săptămână ai ocazia să intri te simți bine alături de persoane venite eventual de pe alte meleaguri. Te poți aștepta la un cadou, o supriză plăcută venită din partea partenerului de viață.