Săptămâna 17 – 23 decembrie 2018

Berbec   
      Se prefigurează schimbări importante în ceea ce privește relația cu ceilalți, totul depinde de modul în care îți exprimi propriile păreri, fără să adopți o atitudine autoritară. Șansa este de partea ta, în ceea ce privește deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de câștiguri care vin prin intermediul celorlalți. În prima parte a săptămânii este bine să aplici dictonul: „Cere și ți se va da!” fiind timpul să primești, la momentul oportun, ceea ce ai cu adevărat nevoie. Nu există obstacole deosebite, ci doar dorința de a trece peste orice piedică. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii atent la reacțiile venite din partea adversarilor și să nu te grăbești să acționezi, dacă ai de luat decizii importante ce vizează semnarea unor acte sau dacă ai de negociat, de realizat o vânzare/cumpărare importantă.
 

Taur                  
       Este un început de săptămână în care preferi să îți refaci puterile, să analizezi cu mai multă atenție mediul în care muncești, colegii cu care colaborezi eventual la un proiect comun. Cert este că preferi starea de introspecție, o oarecare detașare de orice griji. Resimți nevoia profundă de a face curățenie în grupul de prieteni eliberându-te astfel de persoane care îți creează tot felul de pierderi, fie că este vorba de planul material sau cel psihic-emoțional. Ești capabil să te descurci și singur având mai tot timpul ceva de făcut, de clădit, de învățat. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește folosirea resurselor materiale de care dispui. Evită să dai bani cu împrumut!
 
 
Gemeni
        În această săptămână este foarte posibil să fii suprins de reacția neașteptată venită din partea unor prieteni care se pare că sunt dispuși să te susțină, să te sprijine, din punct de vedere financiar. Ai ocazia să cunoști persoane noi, interesante care vor juca un rol important în existența ta. Spre sfârșitul săptămânii este de dorit să te protejezi mai mult, să o lași mai ușor cu munca. Nu exagera nici în relația cu partenerul de viață existând riscul să fii, poate, prea cicălitor, posesiv, gelos. Există modalități mult mai bune pentru a-ți dovedi dragostea față de cel drag!
 
 
Rac
        În această perioadă este posibil să apară schimbări importante pentru tine în plan profesional spre suprinderea unor prieteni care nu sunt tocmai încântați, în ceea ce privește deciziile tale. Ai ocazia să faci deplasări în interes de serviciu. Fii atent la deciziile pe care le ei, vis-a-vis de o relație de colaborare sau schimbarea locului de muncă. Ai ocazia să dai startul unei colaborări fructuoase dar nu lipsită de obstacole, tot felul de surprize menite care te obligă să îți schimbi modul de a privi lucrurile și oamenii cu care interacționezi. Spre sfârșitul săptămânii te simți de-a dreptul obosit dorindu-ți să stai departe de orice aglomerație, agitație cotidiană.
 
 
Leu
      Reiei legătura cu persoane aflate în străinătate care insistă să contribui la un proiect comun, eventual să îți schimbi jobul. Nu ești sigur dacă merită să faci schimbări importante acum. Ești mult prea concentrat pe finalizarea unor proiecte deja începute. Nu ai decât să reevaluezi unele relații sau să reiei anumite cursuri de perfecționare. Ești susținut de superiori pentru a-ți împlini ambițiile din planul profesional. La sfârșitul acestei săptămâni se pare că ai mai mult chef să petreci alături de prieteni. Evită să faci excese alimentare și/sau de alcool.
 
 
 
Fecioară   
        Ai ocazia să intri în posesia unor bani, fie că este vorba despre un câștig neașteptat, fie că primești bani de pe urma câștigării unui proces, a unei moșteniri sau ești despăgubit pentru anumite daune care ți-au fost făcute în trecut. Pe de altă parte ai de plătit facturi urgente, taxe și impozite. Fii mult mai prudent în ceea ce privește o relație intimă, care nu este ceea ce sperai. La mijlocul săptămânii ai ocazia să pleci într-o călătorie îndepărtată sau să te preocupi mai mult de studiu, porți dialoguri interesante cu oameni deosebiți. Spre sfârșitul săptămânii ești tot mai agitat, mai ales atunci când vine vorba despre domeniul profesional. Ai tendința să îți faci griji inutile.
 
Balanță
     Chiar dacă ești solicitat din punct de vedere profesional tot mai ai timp să te preocupi de eventualele probleme care se cer a fi urgent rezolvate în relația de mariaj. Îți trebuie multă răbdare dar, mai ales, atenție la nevoile partenerului de viață. Pe de altă parte nu trebuie să neglijezi nici relația cu părinții, care au nevoie de susținerea ta morală. La mijlocul săptămânii încerci să impresionezi persoana iubită cu un cadou sau o invitație surpriză eventual poate chiar tu ești luat prin suprindere de o veste. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești, vis-a-vis de anumite aspecte ce vizează relația cu persoane aflate în străinătate și să îți schimbi astfel planurile făcute cu ceva timp în urmă.
 
 
Scorpion
       Acorzi mai multă importanță propriei sănătăți fiind posibil să te confrunți cu probleme neașteptate de sănătate. Este recomandat să adopți un regim alimentar și de viață echilibrat și să urmezi întocmai sfaturile medicului, în cazul în care chiar este necesar să intervii promt. Te poți aștepta la decizii importante legate de locul de muncă sau la noi oportunități de a progresa, în plan profesional. Nu exagera, în ceea ce privește grijile, vis-a-vis de relația de cuplu, doar pentru că ești stresat de problemele din carieră. La sfârșit de săptămână este necesar să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de dragoste și să nu te enervezi din orice nimic.
 
 
 
Săgetător
     În perioada analizată aici este momentul potrivit să acorzi o atenție specială unei relații sentimentale, în ciuda comentariilor sau a nemulțumirilor venite din partea familiei, a părinților. Tu știi mai bine ce vrei, ce ai nevoie, dacă merită sau nu să dăruiești iubirea. Te poți aștepta să apară răsturnări de situație care îți vor pune inima pe jar. Nu te lăsa amăgit de promisiunile venite din partea unor colegi neserioși. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează un parteneriat.
 
 
 
Capricorn
      Ai chef de treabă dedicând mai multă atenție gospodăriei proprii, plății unor facturi sau pregătești casa pentru sărbătorile de iarnă. Este un început de săptămână promițător la capitolul relația cu familia. Nu vor lipsi însă suprizele neplăcute venite, îndeosebi din partea unor rude apropiate care sunt preocupate să își vadă propriul interes. La mijlocul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute alături de propriul copil. Pe de altă parte poate fi vorba despre o invitație la petrecere unde poți să întâlnești o persoană de sex opus deosebită. La sfârșitul perioadei ești îngrijorat de un proiect profesional pe care nu ai reușit să îl duci la capăt. Starea de îngrijorare nu te va ajuta să găsești cele mai bune soluții.
 
Vărsător
      Chiar dacă este nevoie de ajutorul tău în cadrul unui proiect legat de familie, se pare că ești mult prea concentrat pe finalizarea unui proiect personal pentru a mai reuși să acorzi atenție și la nevoile celorlalți. Reușești să fii de un real folos familiei, părinților pe la jumătatea acestei săptămâni. Ești îngrijorat de eventualele schimbări nefavorabile, în ceea ce privește sănătatea unuia dintre părinți. La sfârșit de săptămână alegi să ții în propriul suflet nemulțumirile legate de o relație sentimentală care nu este ceea ce îți dorești.
 
Pești
     Este momentul oportun pentru a primi bani veniți din muncă proprie, în urma unui efort susținut. Este posibil să fii recompensat când nici nu mai sperai, îți luasei gândul că ai putea să mai primești o anumită datorie, un drept al tău. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește relația cu o rudă apropiată, pe la jumătatea săptămânii sau dacă ai de susținut un interviu, un examen important pentru tine. La sfârșitul perioadei în discuție preferi să petreci mai mult timp acasă preocupându-te de treburile gospodărești.