Luna septembrie 2018, Rac

Septembrie 2018, Rac
004 Rac         Începi această lună cu dorința de a acumula cât mai multe informații, de a călători, relaționa cu rude apropiate, simți nevoia de a acumula noi cunoștințe. Este timpul să acorzi mai multă importanță studiului, mediului din care faci parte abordând cu mai multă înțelepciune situațiile critice. După data de 23 septembrrie ești mult mai atent la relația cu familia, la părinți, la eventualele probleme legate de casă, propria gospodărie și care se cer a fi remediate urgent. Este momentul să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri prin care ai ocazia să te redescoperi. Deviza ta, pentru această lună, este: „Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.”  Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Este vorba despre o lună în care, oricât de greu ți s-ar părea în relația de mariaj, ai ocazia să găsești o vorbă bună, susținere morală venită din partea unor persoane dragi, rude apropiate și pe care te poți baza în momentele de derută. Ai nevoie de ajutor, de încurajare, la rândul tău reușind să fii de un real sprijin pentru ceilalți. Va trebui să fii foarte atent la ce se vrea de la tine în cadrul relației de cuplu, cum ai putea aplana un conflict sau de unde pornesc, de fapt, nemulțumirile partenerului de viață. Cu siguranță vei primi multe răspunsuri și, chiar dacă nu vei avea suficient curaj pentru a schimba direcția, cel puțin ești conștient că mai ai încă de lucrat la capitolul relație de mariaj. Se cere mai multă prudență în preajma datei de 23 septembrie, atunci când este posibil să te simți prea presat, criticat, judecat de către partenerul de viață. Este recomandat să ții cont de sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă, eventual din partea tatălui fiind posibil să găsești soluția menită să salveze relația de cuplu. Va trebui să vezi ce anume nemulțumește partenerul, dacă nu cumva ai prea multe așteptări, celălalt nefiind pregătit să îți ofere ceea ce vrei tu, de fapt. După data de 28 septembrie se mai destinde atmosfera în relația de cuplu partenerul de viață devenind mai înțelegător, mai îngăduitor și mai atent la nevoile tale reușind astfel să-ți fie un bun confident.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi de șansa de a te îndrăgosti sau de a readuce starea de pasiune, de armonie într-o relație de iubire. Este posibil să apară în viața ta cineva aflat în străinătate sau de altă naționalitate și astfel să simți că te completezi, că ai întâlnit iubirea vieții tale. Cert este că, în a doua parte a acestei luni, se înseninează oarecum planul sentimental ceea ce îți va face viața mai frumoasă.

Cariera si baniCarieră și bani
        Din data de 3 septembrie putem vorbi despre șansa de a trece cu bine un concurs, un interviu pentru obținerea unui (nou) job. Este oportunitatea de a obține un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar și nu numai. Este timpul să te afirmi, să obții ceea ce ți-ai propus, poate, de mult timp. Pot să apară și alte oportunități de progres în plan profesional, totul este să dai dovadă de curaj, încredere în tine și să nu îți fie frică de schimbări. Din data de 6 septembrie se poate vorbi despre ocazia de a urma un nou curs de specializare, acumularea de noi cunoștințe care te vor ajuta în obținerea unui post mai bine plătit. Ceea ce clădești acum în zona carierei va avea afect pe termen îndelungat. În preajma datei de 19 septembrie va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre obținerea unui împrumut sau plata unor facturi. Ești predispus la amenzi, la sancțiuni financiare. După data de 23 septembrie se pot îmbunătăți activitățile care vizează agricultura sau investițiile imobiliare. După data de 28 a lunii analizate putem observa o îmbunătățire în relația cu clienții, propria afacere reușind să vezi cu mai multă claritate eventualele neplăceri și astfel să intervii la timp.

SanatateSănătate
    Este o lună în care, indiferent de problemele cu care te vei confrunta, reușești să te mobilizezi și să treci peste ele. Fie că urmezi un (nou) tratament, alternativ sau nu, ai șansa de a face față solicitărilor de la locul de muncă, stresului. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în preajma datei de 19 și 23 septembrie, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, intoxicații, infecții, slăbirea sistemului imunitar.