Luna septembrie 2018, Vărsător

Septembrie 2018, Vărsător
011 Varsator      Avem de-a face cu o lună în care vei pune mai mult accent pe relații, parteneriate încercând să găsești starea de armonie cu cei din jur, prin intermediul comunicării deschise. Ai capacitatea de a învăța lucruri noi, de a-ți satisface curiozitatea implicându-te în noi domenii de interes, ești dornic să regăsești starea de bine, fie prin implicarea în noi relații intime, fie abordând noi domenii de interes. Ești stimulat de schimburile intelectuale din cadrul relațiilor tale dovedindu-te foarte abil, atunci când vine vorba despre implicarea în afaceri. După data de 23 septembrie simți nevoia de a călători departe de casă, de a dezvolta noi relații de prietenie cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate. Poate fi vorba și despre noi posibilități de dezvoltare personală, de înscriere la cursuri de perfecționare, urmarea unor studii universitare sau postuniversitare. În acestă lună te vei ghida după următoarea deviză: „Nu este nevoie de vreun motiv pentru a iubi.” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      La debutul perioadei analizate poți fi pus în situația de a te reîntâlni cu un fost partener având ocazia să rememorați amintiri care vă sunt dragi. Ai ocazia să  primești propuneri destul de tentante și chiar să ești ispitit să cedezi „farmecelor”, cuvintelor bine meșteșugite. Este și ocazia de a reaprinde o iubire, de a te lăsa purtat de romantism și pasiune trecând peste orice prejudecăți. Din data de 11 septembrie ai tendința să fii prea agitat, impulsiv în relația cu partenerul de viață și astfel ajungi, de la simple discuții, la certuri foarte serioase. Păstrează-ți calmul și umorul și nu te grăbi să iei decizii la nervi, pe care le vei regreta ulterior. În prima parte a lunii ai ocazia să redescoperi bucuria de a fi în doi dar și starea de presiune că nu prea știi ce alegeri să faci, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. În preajma datei de 14 septembrie, va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în cadrul relației de amor pentru că este posibil să intervină starea de confuzie, de nehotărâre. În preajma datei de 23 septembrie este posibil să apară unele probleme în relația cu persoana iubită datorită aflării unor secrete. Este recomandat să fii sincer de la început, să spui deschis care sunt dorințele și așteptările de la celălalt, cât anume ești pregătit să oferi.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, până în data de 9 septembrie, se poate vorbi despre ocazia de a da startul unei relații de iubire cu o persoană de sex opus de altă naționalitate sau cu cineva aflat la mare distanță de tine. Este o lună în care, deși nu ești prea sigur ce vrei în plan relațional, ai totuși șansa să trăiești la maxim chiar și în scurtele momente de întâlnire cu persoana iubită.

Cariera si baniCarieră și bani
           La începutul acestei luni este posibil să reiei anumite discuții, înțelegeri, poți reveni asupra unor proiecte profesionale despre care ai mai discutat și în luna iulie. Ai ocazia să obții susținere financiară venită din partea partenerilor de afaceri sau a partenerului de viață în demersurile pe care le faci acum. Sunt favorizate călătoriile peste hotare, deplasările în interes de serviciu. Comunici mult și eficient cu colegii și/sau colaboratorii apropiați, după data de 6 septembrie. Sunt favorizate asocierile care te vor ajuta să concretizezi proiecte cu impact pe termen lung și beneficii financiare consistente. Din data de 11 septembrie ai tendința să fii prea impulsiv în relația cu partenerii și colaboratorii astfel că se recomandă prudență în deciziile pe care le iei precum și modul în care cauți să obții anumite avantaje materiale. Va trebui să dai dovadă de calm și răbdare în preajma datelor de 7 și 14 septembrie, atunci când este posibil să plătești taxe și impozite, un credit care trebuie achitat, o amendă sau în privința negocierilor pentru o moștenire, un partaj. Te poți aștepta la beneficii financiare venite din muncă proprie, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate        
         În această lună ar trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Este posibil să urmezi acum o nouă dietă, un nou regim alimentar sau poți lua decizia de a face mai mult sport, mișcare în natură. În partea a doua a lunii se poate amplifica stresul și implicit insomniile, starea de tensiune fiind posibil să te confrunți cu recidivarea unor probleme mai vechi de sănătate.