Luna septembrie 2018, Taur

Septembrie 2018, Taur
002 Taur         În această lună ai ocazia să investești mai mult timp și energie în activitățile care necesită creativitate, inspirație, dedicare  și atenție la detalii. Ești mult mai entuziast și capabil să faci față cu bine eventualelor competiții care pot să apară, îndeosebi în preajma datei de 9 septembrie. Este o lună dedicată iubirii dar și propriului copil fiind pus în situația de a rezolva unele conflicte, neplăceri, îndeosebi în preajma datei de 7 septembrie. După data de 6 septembrie se amplifică și mai mult dorința de a comunica cu persoana iubită, au loc schimburi de mesaje, cauți tot felul de explicații la anumite evenimente din trecut care te-au marcat, din punct de vedere emoțional. Din data de 23 septembrie îți concentrezi mai mult atenția în zona muncii, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. Deviza lunii, pentru tine, este: „Nu toți cei care rătăcesc sunt pierduți.” J R R Tolkien

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu         
       În această lună lucrurile capătă o întorsătură destul de neașteptată, în plan relațional, sentimental. Putem să vorbim despre renunțări, reconfigurarea unei relații, implicarea părinților în viața ta sentimentală iar aceasta ar putea să îți creeze o stare de nemulțumire profundă, îndeosebi în preajma datei de 7 septembire, atunci când este posibil să fii înțeles greșit de către persoana iubită și astfel să iei decizia de a pune capăt definitiv unei relații de amor.
Din data de 9 septembrie comunici mult mai eficient cu sexul opus reușind să atragi atenția unei persoane care va juca un rol important în viața ta. Cert este că ar trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre planul amoros pentru că ești predispus la dezamăgiri, trădare, poți să afli despre unele acțiuni nu tocmai corecte, venite din partea persoanei iubite, în preajma datei de 14 septembrie. În partea a doua a acestei luni vei fi tot mai contrariat de unele evenimente care te pot bulversa, îți pot răsturna anumite idei, impresii pe care le aveai inițial, față de o persoană dragă.
        În cadrul relației de mariaj lucrurile stau destul de bine, în prima parte a perioadei analizate. Nu vei scăpa însă de unele ciondăneli subiectul principal fiind, cel mai probabil, legat de propriul copil și de bani, în preajma datei de 15 septembrie. Putem să vorbim despre o stare de nemulțumire în familie iar aceasta ar putea să-ți provoace tot felul de stări contradictorii neștiind ce să mai crezi despre o persoană apropiată. Cu cât te vei detașa mai mult, cu atât îți va fi mai ușor să vezi care este direcția spre care te îndrepți.

Cariera si baniCarieră și bani          
        Avem de-a face cu un început de lună destul de bulversant, la capitolul relație cu colegii sau colaboratorii. Ești predispus la primirea de reproșuri, contraziceri, la tot felul de atacuri venite din partea dușmanilor ascunși venindu-ți destul de greu să îți duci sarcinile de lucru la bun sfârșit. În prima jumătate a lunii este nevoie să apelezi la sfatul unei persoane cu experiență, un consilier, un superior care îți va da îndrumarea de care ai nevoie. Din data de 11 septembrie muncești cu conștiinciozitate, dedicare beneficiind de ambiție, energie, curaj, ai hotărârea de a trece peste orice piedici reușind să îți susții punctul de vedere cu argumente bine puse la punct. Știi cine ești și până unde poți să mergi astfel că nu te lași învins cu una cu două de către adversari, de către colegi invidioși pe capacitatea ta de muncă. Ai ocazia să dai startul unui proiect profesional care să îți aducă rezultate reale pe termen îndelungat, îndeosebi din data de 22 septembrie. Totul ține de capacitatea ta de a te concentra pe detalii în relația cu clienții sau superiorii. Nu vei duce lipsă de creativitate, conștiinciozitate și susținere venită din partea superiorilor, îndeosebi după data de 24 septembrie. După data de 22 septembrie ai ocazia să te înscrii la un curs de perfecționare fapt care îți va aduce posibilități de progres, de obținere a unor beneficii în plan financiar, respectul și aprecierea venite din partea superiorilor. Se poate vorbi și despre ocazia de a te relansa în plan profesional, ai șansa de a obține un loc de muncă mult mai avantajos, în a doua parte a acestei luni.
        Este o lună în care va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile, mai ales în preajma datei de 12 septembrie, atunci când este posibil să nu ai suficienți bani pentru plata anumitor facturi sau a unui obiect absolut necesar pentru casă, gospodărie. Este nevoie de o mai bună comunicare, de sinceritate în relația cu partenerul de viață, cu familia pentru a găsi susținere financiară.

SanatateSănătate
        Este o perioadă favorabilă pentru a găsi remedii valabile la o problemă de sănătate, ai șansa de a te revigora, de a găsi alternative de vindecare, poți afla despre un nou tratament, mult mai eficient, îndeosebi după data de 12 septembrie. Nu exagera cu efortul fizic, în prima parte a lunii. Te poți aștepta  la eventuale problemele renale, în preajma datei de 8 septembrie. Va trebui să acorzi o atenție sporită la eventualele probleme care țin de căile respiratorii, în preajma datei de 14 septembrie.