Luna septembrie 2018, Scorpion

Septembrie 2018, Scorpion
 008 Scorpion    Putem să vorbim despre o lună în care te poți bucura de socializare, participi la tot felul de întâlniri cu prietenii, seminarii, lansarea de noi proiecte. Dai dovadă de mai mult altruism și inițiativă în cadrul unui grup având acum capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți în vederea împlinirii unui ideal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea, intersul pentru a învăța lucruri noi, intersante având șansa să îți promovezi ideile originale în cadrul unei asociații, o organizație din care faci parte. După data de 23 septembrie te preocupi mai mult de propria persoană în încercarea de a te cunoaște mai bine clarificându-ți astfel anumite aspecte ale sinelui. Ești mai apropiat de latura spirituală a existenței preferând starea de solitudine. Deviza ta, pentru această lună, este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
        Chiar dacă resimți o oarecare stare de agitație, de grabă, faptul că îți scapă anumite situații de sub control reușești totuși să găsești soluții în momente de criză din relația de mariaj. Este important să accepți că ai momentele tale de impulsivitate, tendința de a nedreptăți pe celălalt așa că nu ai decât să găsești o cale de compromis pentru a readuce armonia în relația de cuplu. Este timpul în care te poți bucura de noi oportunități de progres, mai ales în prima parte a perioadei, poți pune la cale tot felul de idei, strategii de acțiune, alături de partenerul de viață. Ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul persoanei dragi sufletului tău. Va trebui totuși să fii mult mai prudent în cadrul relației de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 12 septembrie, atunci când se aprind scântei în relație riscând să ajungi foarte ușor la certuri, despărțire. În preajma datei de 7 și 14 septembrie nu este momentul potrivit să te bazezi pe ajutorul prietenilor, în ceea ce privește suportul moral și chiar financiar întrucât există riscul să apară tot felul de discuții neplăcute, confuzii,  nerespectarea unor promisiuni, dezamăgiri, bârfe care ar putea să afecteze și relația de cuplu. În a doua parte  a lunii septembrie, mai precis în preajma datelor de 24 și 30 septembrie, putem să vorbim despre o perioadă în care va trebui să realizezi un echilibru între viața de familie și obligațiile profesionale.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, o perioadă favorabilă, în plan sentimental, este în intervalul 9- 30 septembrie. După data de 20 septembrie este posibil să te îndrăgostești de cineva care face parte chiar din grupul de prieteni sau prin intermediul unor prieteni. Poți ajunge astfel să cunoști o persoană de sex opus care îți va trezi interesul, din punct de vedere sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani        
        La începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie în zona carierei neștiind prea clar către ce direcție vrei să mergi, ce anume ți se potrivește în plan profesional. Este posibil să vorbim și despre aflarea unor secrete legate de un proiect, acțiuni demarate în cadrul colectivului de lucru astfel că se recomandă o mai mare doză de prudență, în ceea ce privește asocierile, colaborările, asumarea de noi resposnabilități sau chiar dorința de a schimba un loc de muncă, îndeosebi în preajma datei de 8 și 12 septembrie.
         Nu vei duce lipsă de ambiție, curaj și capacitatea de a te mobiliza pentru a face schimbările pe care ți le dorești, îndeosebi din data de 13 septembrie. Până în data de 23 septembrie ai ocazia să joci rolul de ghid, îndrumător în cadrul unei organizații sau te poți bucura de susținere venită din partea prietenilor pentru a reuși să-ți împlinești anumite ambiții sociale. Ar trebui să acorzi atenție la eventualele probleme legate de o afacere, un parteneriat, în preajma datei de 19 septembrie dar și la finalul lunii septembrie.  
          În această lună stai bine la capitolul finanțe, câtă vreme nu alegi să petreci prea mult timp cu prietenii și să participi la tot felul de întâlniri, călătorii care să îți depășească bugetul de care dispui. Putem să vorbim și despre șansa de a recupera niște bani, bunuri, în a doua parte a lunii.

SanatateSănătate
       Se cere mai multă prudență în ceea ce privește eventualele probleme renale, dureri de spate, infecții, în preajma datei de 8 și 12 septembrie. Pot să apară unele probleme de natură digestivă, insomnii, epuizare fizică și mentală, predispoziție la răniri, accidente, în preajma datei de 19 septembrie. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în gestionarea eventualelor probleme renale, dureri lombare, dureri de cap, probleme legate de tensiunea arterială, spre sfârșitul lunii.