Luna septembrie 2018, Săgetător

Septembrie 2018, Săgetător  
009 Sagetator
      Este o lună în care apar noi posibilități de progres în plan profesional dar și de relansare a imaginii tale în societate sau în cadrul unei asocieri. Știi să îți expui ideile cu hotărâre primind susținerea superiorilor, atunci când ai mai mare nevoie. Este o perioadă de efort depus cu conștiinciozitate, ai multă energie și dinamism orientate către zona profesională. Ai o mare dorință de independență precum și nevoia de a te face remarcat. Din data de 23 septembrie se pot amplifica și mai mult activitățile pe care le desfășori în cadrul unui grup în care vei juca rolul de lider. Dispui de abilități manageriale reușind astfel să mobilizezi oamenii pentru susținerea unui scop personal. Poți atrage noi oportunități de progres prin intermediul unei asociații sau a unui grup de prieteni. Deviza ta, pentru această lună, este: „Este necesar să trăiești prezentul cu învățăturile din trecut și cu visurile din viitor!” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
        Este o perioadă agitată, în care vei pune mai mult accent pe muncă, existând riscul să neglijezi relația cu partenerul de viață astfel că este nevoie de mai multă atenție din partea ta față de partenerul de viață. Nu este exclus să apară tot felul de discuții în contradictoriu pe tema banilor sau a relației cu prietenii, îndeosebi în preajma datei de 14 septembrie. Din data de 9 septembrie ai ocazia să dezvolți o relație de iubire pe care preferi să o păstrezi în secret. Mare atenție în preajma datei de 12 septembrie, atunci când ești predispus la certuri în relația de cuplu sau aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația de mariaj. Pe de altă parte ai ocazia să afli lucruri interesante, vis-a-vis de relația de dragoste. Totul depinde  de modul în care ești dispus să eviți orice compromis. Este recomandată prundență în încercarea de a te lămuri dacă merită să mai continui o relație care, de fapt, nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. Va trebui să fii mult mai prudent atunci când vorbim despre reproșurile, criticile la adresa partenerului de viață, îndeosebi în preajma datei de 14 septembrie. Spre sfârșitul lunii există riscul să apară tot felul de nemulțumiri în relația de cuplu datorate, în mare parte, confuziei sau a timpului necesar pentru a comunica eficient, poate să apară denaturarea realității, bârfe venite din partea „prietenilor”.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci se poate vorbi acum despre șansa de a da startul unei relații de amor plină de pasiune, promisiuni arzătoare.

Cariera si baniCarieră și bani        
        Putem să vorbim despre o lună de toamnă destul de solicitantă, în zona carierei dar care îți poate aduce satisfacții și sentimentul de împlinire, îndeosebi în prima parte a lunii. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență și înțelepciune în relația cu un superior, în preajma datei de 7 septembrie. Nu te avânta în participarea la orice proiect, până când nu analizezi cu seriozitate și obiectivitate riscurile la care ești supus, îndeosebi în preajma datei de 14 septembrie. Acordă o atenție specială la eventualele călătorii pe care vrei să la faci în interes de serviciu, îndeosebi după data de 6 septembrie. Putem vorbi despre depunerea unui efort considerabil în zona carierei totul depinzând de capacitatea ta de a readuce starea de echilibru în echipa de lucru, în special în preajma datei de 16 septembrie. Cât timp nu vei exagera cu critica și perfecționismul vei reuși să găsești soluții avantajoase de aplanare ale unor eventuale conflicte în relația cu superiorii, în intervalul 20 – 25 septembrie.
            Planul financiar se menține la un nivel rezonabil, mai ales în prima parte a lunii septembrie. Va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile și să o lași mai ușor cu petrecerile, întâlnirile cu prietenii, în preajma datei de 23 septembrie.

SanatateSănătate
      În această lună vei căuta să rezolvi cât mai multe probleme, în cel mai scurt timp posibil iar aceasta te poate epuiza, din punct de vedere mental dar și fizic. Va trebui să acorzi atenție la eventualele probleme care țin de sistemul imunitar, mai ales în preajma datei de 8 și 16 septembrie. Atenție și la posibilele răniri, în preajma datelor de 19 și 23 septembrie. Este posibil să apară unele probleme legate de vezica urinară, dureri lombare sau de spate. Este recomandat să reiei niște analize, să verifici dacă tratamentul pe care îl urmezi chiar te ajută, dacă nu cumva îți creează mai multe dezavantaje.