Luna septembrie 2018, Pești

Septembrie 2018, Pești
012 Pesti          În această lună încep să se îmbunătățească relațiile, modul în care comunici și conversezi cu cei din jur reușind să te faci mult mai clar înțeles. Relațiile se bazează acum mai mult pe apreciere reciprocă, onestitate, pe capacitatea de a veni în ajutorul celorlalți. Te remarci prin mai multă stimă de sine, dorința de a acumula informații prin intermediul unor colaborări sincere, deschise. După data de 23 septembrie pui multă pasiune în ceea ce faci, mai ales dacă beneficiezi și de câștiguri financiare consistente. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: Cheia succesului este orientarea minții conștiente spre lucrurile pe care le dorim, nu spre cele de care ne temem.” Brian Tracy

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         În această lună vei pune mai mult accent pe relația în doi alegând să te dedici mai mult familiei, relației de cuplu. După data de 6 septembrie încep să se lămurească anumite aspecte în cadrul relației, reușind să pui la cale tot felul de proiecte comune în relația de mariaj. În preajma datei de 7 și 14 septembrie este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie, de nemulțumire reușind cu greu să ajungi la un acord cu partenerul de viață. Putem să vorbim despre mult dinamism, dorința de acțiune, de implicare și schimbare punând multă pasiune în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu. Știi cu exactitate ce anume îți dorești de la relație, ce așteptări ai de la partener astfel că ești capabil să eviți starea de monotonie venind cu tot felul de idei, fie că este vorba despre renovarea casei sau să călătoriți în doi departe de casă, fie despre obligațiile care țin de gospodărie. Ești mult mai conștient de importanța atracției fizice și a vieții intime, sexuale din cadrul relației. Se cere mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri legate de bani, anumite plăți pe care trebuie să le faceți în comun altfel riscați să ajungeți la certuri, spre sfârșitul lunii.

Cariera si baniCarieră și bani
       Se anunță o perioadă favorabilă, în care ai ocazia să recuperezi timp și bani prin efortul susținut depus în plan profesional, îndeosebi în preajma datei de 12 septembrie. Te poți bucura de realizări importante, ai posibilitatea de a te relansa în cadrul unei afaceri, la începutul lunii. Cert este că știi ce vrei, în ce direcție să-ți orientezi energia pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus. În preajma datei de 11 septembrie putem să vorbim despre noi inițiative, posibilitatea de a concretiza o idee, poți colabora acum mult mai constructiv cu un asociat. În preajma datei de 16 septembrie este recomandat să profiți de oportunitățile care vin prin intermediul unui job. Putem să vorbim și despre un al doilea serviciu, posibilitatea de a semna un (nou) contract de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Va trebui să fii mult mai prudent în afaceri, în preajma datei de 23 septembrie, atunci când există riscul de a a fi implicat într-un proces sau de a pierde bani ca urmare a unor investiții nefavorabile. În preajma datei de 23 septembrie se poate ajunge chiar și la renunțarea la o colaborare importante. La sfârșitul acestei luni ai ocazia să te implici într-o asociere care poate să îți aducă câștiguri frumoase.

SanatateSănătate
      În această lună ai ocazia să clarifici anumite probleme de sănătate și să găsești un tratament mult mai eficient, îndeosebi la începutul perioadei. Va trebui să te îngrijești mai mult de propriul organism, în preajma datei de 19 septembrie, atunci când este posibil să te confrunți cu dureri de spate, lovituri, fracturi, probleme cardiace sau chiar accidente. Este recomandat să urmezi un regim alimentar și mod de viață echilibrat.