Luna septembrie 2018, Leu

Septembrie 2018, Leu
005 Leu           În această lună vei pune mai mult accent pe muncă și câștiguri dar și pe împlinirea din planul personal. Dai dovadă de curaj, ambiție, energie iar cei din jur te vor ajuta pentru a obține ceea ce îți dorești. Îți asumi riscuri bine calculate fiind capabil de reacții rapide implicându-te în activități menite să îți aducă reușite, în plan financiar. Ai capacitatea de a-ți canaliza energia de care dispui cu folos, în direcția dorită de tine, mai ales atunci când vine vorba despre carieră și câștiguri financiare. Din data de 23 septembrie dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate și creativitate în comunicare simțindu-te în largul tău, cât timp acumulezi informații și le transmiți celor din jurul tău. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          Avem în față un început de lună în care se remarcă capacitatea de a relaționa mult mai eficient în relația de mariaj. Porți tot felul de discuții constructive cu partenerul de viață casa, familia fiind deosebit de importante pentru tine. Există șansa de a face o schimbare de domiciliu și astfel vor apărea mai multe griji, stres, predispoziția către certuri, contraziceri în relația de cuplu, îndeosebi în a doua parte a lunii. Mare atenție la eventualele certuri din preajma datei de 19 septembrie, atunci când este posibil să ceri prea mult de la celălalt, fără să ții cont și de dorințele, așteptările partenerului de viață. Este absolut necesar să găsești echilibrul între familie și domeniul profesional analizând sincer, deschis cu cei dragi eventualele probleme cu care te confrunți. La sfârșitul lunii se mai îmbunătățăște oarecum atmosfera în relația de mariaj bucurându-vă de o reușită, o realizare deosebită.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj lucrurile stau destul de mine în relația cu sexul opus reușind să te folosești de abilitățile native pentru a atrage atenția sexului opus și de a te face astfel plăcut, admirat de către ceilalți. Dispui de multă încredere în tine, ai capacitatea de a obține ceea ce îți dorești, îndeosebi în dragoste. Este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de lungă durată, eventual mutându-te împreună cu persoana iubită.

Cariera si baniCarieră și bani
         În această lună de toamnă ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute în carieră. Putem vorbi despre capacitatea de a te exprima mult mai ușor, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ai capacitatea de a negocia salariul în favoarea ta sau poți primi anumite avantaje în plan material. Din data de 22 septembrie te gândești foarte serios să te înscrii la cursuri de specializare, de obținere a unei certificări care te va propulsa în carieră. Mare atenție la eventualele probleme din relația cu colegii, la modul în care îți expui punctul de vedere întrucât ești predispus la certuri și chiar la sancțiuni venite din partea unui superior. Din 11 septembrie ești tot mai preocupat să dai startul unei colaborări, unui parteneriat important pentru tine și care îți va aduce satisfacții, din punct de vedere financiar. Mare atenție însă în preajma datei de 19 septembrie, atunci când ești predispus la ruperea unei alianțe sau la luarea unor decizii bruște ce pot afecta cariera ta. Nu te grăbi, ci ascultă sfatul unei persoane mai în vârstă, înainte de a lua orice decizie. După data de 23 septembrie te poți bucura de noroc la bani, de o mai bună colaborare cu superiorii. Dai dovadă de ambiție și inteligență în cadrul colectivului de lucru reușind să îți demonstrezi valoarea, talentul și capacitatea de a fi un adevărat lider.
         Este o lună în care putem să vorbim despre șansa de a te afirma, de a te face remarcat la locul de muncă, în mediul de lucru; poți avea realizări remarcabile în plan profesional. Îți poți spori veniturile prin capacitățile tale manageriale atrăgând de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a reuși să concretizezi proiecte ambițioase.

SanatateSănătate
    În perioada analizată va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre sănătate, îndeosebi în partea a doua a lunii septembrie. Ești predispus la infecții, răniri, probleme ale ficatului, stări de insomnie, stres, agitație mentală. Este recomandat să eviți implicarea în activități riscante și care îți pot pune viața în pericol.