Luna septembrie 2018, Gemeni

Septembrie 2018, Gemeni
003 Gemeni
           În prima parte a lunii îți dedici timpul mai mult familiei, unei eventuale renovări a casei sau chiar schimbării locuinței. Este șansa de a achiziționa o nouă proprietate. Ai ocazia să faci călătorii la locurile natale, să te reîntâlnești cu vechi prieteni sau pur și simplu să petreci mai mult timp alături de familie, de părinți. Din data de 23 septembrie ai mai multă deschidere către propriul copil fiind preocupat de educația acestuia, concentrându-te mai mult pe nevoile lui. Planul sentimental capătă și el conotații aparte dedicând mai mult timp iubirii, relației cu persoana iubită sau ai șansa de a descoperi un nou hobby. Deviza lunii în discuție, este: „Cerul i-a dăruit omului, spre a-i recompensa toate greutățile, trei lucruri: speranța, visul și zâmbetul…” Immanuel Kant

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În această lună, pentru tine familia și implicit relația cu partenerul de viață, capătă o conotație deosebit de importantă astfel că, până pe 23 septembrie, există dorința profundă de a-ți exprima temerile, problemele care țin, fie de carieră, fie de o eventuală problemă de sănătate partenerul de viață având un rol deosebit în găsirea celor mai bune soluții. În preajma datei de 7 septembrie te poți aștepta la răsturnări de situație legate de casă și de aici tot felul de discuții în relația cu partenerul de viață care te vor răscoli sau te vor determina să acționezi cu mai multă fermitate. Până în data de 9 septembrie ești plin de pasiune, romantic, mult mai dornic să te implici într-o relație de dragoste. Se cere prudență în relația de dragoste, în preajma datei de 12 septembrie, atunci când ești predispus la certuri, la despărțire, dezamăgire.
Din data de 22 septembrie comunici mult mai sincer, deschis în relația cu sexul opus știind cum să fii diplomat, să te faci remarcat prin umorul și diplomația de care dai dovadă. Te poți aștepta la primirea a tot felul de mesaje, întâlniri, care mai de care mai interesante deși sufletul tău tânjește după o relație serioasă, de lungă durată. Se cere mai multă atenție în relația cu persoana iubită în preajma datei de 25 septembrie, atunci când ești predispus la posesivitate, reproșuri, certuri în relația cu persoana iubită. Nu te grăbi să dai curs invitației de a te implica într-o relație intimă, în care se va pune mai mult accent pe sexualitate decât pe respect, prietenie, afecțiune, îndeosebi în a doua parte a acestei luni.

Cariera si baniCarieră și bani      
      Este o lună septembrie în care ești tot mai agitat, preocupat să rezolvi la timp sarcinile de serviciu încercând să găsești noi modalități de a lucra cât mai eficient. Este posibil să-ți pui în gând redecorarea biroului, a locului de muncă, să aduci îmbunătățiri la modul în care îți desfășori activitatea lucrativă. Din data de 9 septembrie se poate observa o mai mare eficiență în privința abilității de a relaționa cu colegii, primești susținere din partea familiei pentru a reuși să pui în practică anumite aspecte care țin de carieră. În partea a doua a perioadei analizate ai ocazia să te implici într-un proiect ambițios menit să-ți aducă beneficii materiale și financiare pe termen îndelungat. Este important să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și cele familiale având astfel parte de liniște mentală și emoțională absolut necesare pentru a reuși să obții succesul în plan profesional. Spre sfârșitul lunii analizate te vei simți destul de solicitat, tracasat chiar de sarcinile de serviciu astfel că este recomandat să eviți posibilele altercații cu colegii de aici. Planul financiar este mult mai bine aspectat, în prima parte a acestei luni. Evită implicarea în investiții riscante, îndeosebi pe la mijlocul lunii. Sunt favorizate investițiile care țin de casă, proprietate, cele imobiliare, mai ales în primele zece zile ale acestei luni.

SanatateSănătate
       În prima parte a acestei luni, în mod special, va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre călătorii, activități pe care le desfășori prin casă, gospodărie pentru că ești predispus la accidente, lovituri, răniri, arsuri, infecții. Starea de agitație, de impulsivitate te predispune la tot felul de probleme care te vor afecta la nivel mental. Este posibil să apară unele stări de amețeală, insomnii, cu precădere în partea a doua a lunii septembrie.