Luna septembrie 2018, Fecioară

Septembrie 2018, Fecioară
006 Fecioara        Este o lună în care ai ocazia să te pui în valoare reușind să impresionezi prin felul tău de a fi și a relaționa cu cei din jurul tău. Știi cum să te faci plăcut, admirat de oameni, ești plin de dinamism și încredere de sine iar asta te va ajuta să-ți împlinești mult mai ușor destinul, să îți concretizezi ideile. Din data de 6 septembrie comunici mult mai eficient fiind interesat să acumulezi informații din mai multe domenii de interes. Te adaptezi mult mai ușor la schimbări fiind necesar să acorzi o atenție specială la deciziile pe care le iei, îndeosebi în a doua parte a lunii. După data de 23 septembrie te preocupi mai mult de valorificarea propriilor abilități și talente având ocazia să te bucuri de realizări frumoase, în plan financiar. Dai dovadă de mai mult simț practic, ai capacitatea de a atrage de partea ta câștiguri venite din muncă proprie.  În această lună ești ghidat de următoarea deviză: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Indiferent de eventualele obstacole apărute în relația de cuplu, știi cum să gestionezi mult mai eficient situațiile cu care te confrunți. Beneficiezi de energie, ai dorința de a împărtăși cu jumătatea ta, atât bune, cât și rele reușind să vezi partea plină a paharului. Atenție însă în preajma datei de 7 și 14 septembrie, atunci când este posibil să nu fii într-o formă tocmai favorabilă putând să te confrunți cu starea de confuzie, de neîmplinire sau ai sentimentul că nu ești suficient de apreciat de către partenerul de viață și de aici apar tot felul de discuții contradictorii, contraziceri, ai sentimentul că nu ești înțeles. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și înțelepciune pentru că aceasta te va ajuta să vezi cu mai multă claritate ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să restabilești starea de echilibru în cadrul relației de mariaj.
       Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu, până în data de 11 septembrie, ai parte de pasiune, tot felul de confruntări în plan amoros reușind cu greu să restabilești echilibrul. Nu prea știi cum ai putea să te retragi dintr-o relație care se pare că nu îți aduce starea de împlinire, de apreciere și afecțiune. Mai ai încă multe lucuri de lămurit iar până la sfâșritul acestei luni ai ocazia să primești informațiile de care ai nevoie sau să îndrumare venită din partea unei persoane de încredere pentru a reuși să te eliberezi dintr-o relație de iubire nu tocmai constructivă.

Cariera si baniCarieră și bani
      Din data de 11 septembrie se pare că se agită oarecum spiritele la locul de muncă fiind luat pe sus, pus la treabă, forțat de împrejurări să îți asumi mai multe responsabilități, să te implici în proiecte care, poate, nu sunt ceea ce îți doreai. Cert este că va trebui să fii mult mai atent la felul în care relaționezi cu colegii de muncă întrucât ai tendința să ajungi destul de ușor la conflicte cu aceștia, îndeosebi în preajma datei de 19 septembrie. Cert este că ai mai multă putere fizică și mentală pentru a putea să finalizezi anumite obligații de serviciu. Dai dovadă de conștiinciozitate și atenție la detalii, ai spirit practic și organizatoric precum și capacitatea de a face față cu bine oricăror competiții. Ai ocazia să țintești acum cât mai sus, în plan profesional. La mijlocul lunii apar șanse de câștig financiar. Mare atenție la posibile pierderi de bani, la investiții mai puțin inspirate și care ar putea să îți creeze neplăceri financiare.  Va trebui să dai dovadă de prudență în parteneriatele de afaceri, în relația cu asociații, mai ales în preajma zilelor de 7 și 14 septembrie, atunci când există riscul de a lua decizii pe care le vei regreta ulterior. După data de 22 septembrie ai ocazia să închei contracte avantajoase, din punct de vedere financiar.

SanatateSănătate
    În perioada 5 – 23 septembrie vei resimți o revitalizare, nevoia de mișcare, de a face sport sau de a urma un (nou) regim alimentar.  Chiar dacă la începutul lunii te vei simți plin de energie, dornic să călătorești, să muncești neținând cont de epuizarea fizică și mentală, te poți aștepta însă la probleme neașteptate de sănătate, există predispoziția la accidente, lovituri, tăieturi, intervenție chirurgicală. Nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, fracturi. Spre sfârșitul acestei luni ești predispus la probleme digestive.