Luna septembrie 2018, Capricorn

Septembrie 2018, Capricorn
010 Capricorn        Este o perioadă favorabilă călătoriilor peste hotare sau pentru demararea unor colaborări cu persoane, firme aflate în străinătate, pentru a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau pentru a urma cursuri universitare. Este lună favorabolă pentru a aborda dintr-un unghi diferit propria existență, ba chiar ai ocazia să te întâlnești cu oameni deosebiți, ghizi, mentori, profesori care să te îndrume. Reușești să treci cu brio peste anumite obstacole care țin de studii. Din data de 23 septembrie cariera și rolul social sunt în centrul atenției în viața ta. Ești mai generos cu oamenii știind cum să te faci respectat, recunoscut în societate. Este șansa de a te relansa profesional, de a demara proiecte ambițioase, de viitor. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Nu ceea ce împlinești, ci obstacolele pe care le întreci contează. Acestea îți definesc în mod real cariera.” Carton Fisk

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Până în data de 11 septembrie va trebui să găsești o cale de mijloc între relația de mariaj și obligațiile profesionale altfel se va ajunge destul de ușor la agresivitate verbală și chiar fizică în relația cu partenerul de viață. Nu ai decât să te gândești foarte bine dacă merită să rămâi într-o relație care nu îți mai aduce nimic constructiv și mai ales liniștea și iubirea de care ai nevoie. Spre sfârșitul lunii se mai liniștește, echlibrează atmosfera în relația de mariaj.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești mult mai dispus acum să te implici într-o (nouă) relație de dragoste lipsită de orice prejudecăți, îndeosebi din data de 9 septembrie. În preajma datei de 12 septembrie este foarte mare agitație într-o relație sentimentală putând ajunge destul de rapid la despărțire. Este absolut nevoie de discuții sincere, deschise și de evitat să intri într-o relație de dragoste, mai ales dacă intuiția îți spune să stai departe și să eviți orice compromis.

Cariera si baniCarieră și bani
        Din data de 6 septembrie este foarte posibil să ajungi la o mai bună relaționare în relația cu colectivul de muncă, implict cu superiorii. Ai ocazia să negociezi un nou contract de muncă în favoarea ta, după data de 11 septembrie. Ai șansa de a încheia contracte foarte avantajoase, în intervalul 20 – 24 septembrie. Cert este că a venit timpul să culegi roadele unei munci susținute. Îți concentrezi energia și atenția în zona colaborărilor cu firme străine, poate chiar vei lua decizia de a lucra peste hotare sau poți obține o ofertă de colaborare foarte avantajoasă, din punct de vedere financiar. Este nevoie de o mai mare doză de prudență la actele pe care intenționezi să le semnezi în preajma datei de 23 septembrie, evită și discuțiile în contradictoriu cu superiorii.  Din data de 24 septembrie ești mult mai concentrat pe zona carierei, a căutării de noi posibilități de progres, de înscriere la cursuri de perfecționare, de a găsi ceva mai avantajos bucurându-te de noroc și de susținere venite din partea superiorilor. Este necesar să dai dovadă de o mai bună organizare și de concentrare pe detalii. Este o lună în care va trebui să îți asculți și intuiția și să pui în practică strategii bine gândite, analizate în profunzime.
        În plan financiar se pare că lucrurile stau destul de bine, cât timp nu te grăbești să arunci cu banii pe tot felul de cadouri și călătorii. Este posibil chiar să primești recompense financiare, o mărire de salariu, spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
        După data de 6 septembrie începi să te simți mult mai revigorat având mai multă putere de muncă, faci față cu bine la solicitările fizice și mentale de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în preajma datelor de 14 și 23 septembrie, atunci când ești predispus la accidente, probleme digestive, infecții, lovituri, fracturi. În preajma datei de 26 septembrie este posibil să apară unele probleme care îți vor da metabolismul peste cap și chiar te pot destabiliza, la nivel emoțional și psihic.