Luna septembrie 2018, Berbec

Septembrie 2018, Berbec
001 Berbec      În această lună dai dovadă de simț practic, conștiinciozitate, simți nevoia de a acumula mai mult, în plan material dar și spiritual, putem vorbi despre dorința de perfecționare a propriilor abilități, a muncii pe care o prestezi. Beneficiezi de tot felul de oportunități de dezvoltare în plan profesional și nu numai. Luna Nouă din zodia Fecioară, din data de 9 septembrie, îți aduce noi posibilități de relansare în plan profesional reușind să găsești răspunsurile pe care le căutai de ceva timp. Din data de 23 septembrie îți concentrezi atenția în zona relațională având ocazia să dezvolți noi relații de parteneriat, de colaborare. Totul este să fii mult mai atent la cei cu care vrei te asociezi, la reacțiile venite din partea partenerului de viață și la o mai mare deschidere către nevoile celuilalt. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide 
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
       Începutul acestei luni se poate dovedi destul de problematic la capitolul relație de mariaj întrucât există riscul să ajungi foarte repede la conflicte în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 8 septembrie. Nu ai decât să găsești o cale de comunicare mult mai eficientă descoperind ceea ce îl nemulțumește pe celălalt, ce se vrea de la tine sau dacă nu cumva acorzi, poate, prea mult timp carierei și astfel ajungi să neglijezi relația cu familia. Cu cât vei fi mai sincer cu propria persoană, cu atât va fi mai ușor să găsești noi alternative de împăcare. Ai tendința să te lași dominat de ego și poți astfel să strici ceva care ar fi putut conduce către o relație mult mai frumoasă. Cert este că, în urma unor astfel de conflicte, vor ieși la suprafață aspecte mai puțin plăcute, legate de planul sentimental. Cu planeta Venus prezentă în casa mariajului, până în data de 9 septembrie, ai ocazia să primești aprecierea venită din partea celuilalt, nu înainte de a dărui și tu afecțiune, atenție, respect, iubire. Din data de 22 septembrie se îmbunătățește atmosfera în relația de cuplu așa că ai ocazia să readuci starea de bună dispoziție, conversațiile constructive reușind să vezi „partea plină a paharului” din cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul, alături de jumătatea ta. Este o lună în care este recomandat să te folosești de oportunitățile care vin spre tine, legate de relația de mariaj, dragoste. 
       Dacă nu ești implicat într-o relație, până pe 6 septembrie ai ocazia să găsești răspunsuri, vis-a-vis de o relație sentimentală, o relație despre care ți-ai pus prea multe semne de întrebare, ai avut tot felul de temeri sau poate că nu știai dacă merită să mai continui într-o direcție destul de confuză pentru tine.

Cariera si baniCarieră și bani    
       Se anunță o lună destul de agitată la locul de muncă fiind nevoit să-ți asumi tot felul de responsabilități, să dedici mai mult timp și energie în zona profesională. Ai capacitatea de a te mobiliza și organiza fiind mult mai eficient în privința realizării sarcinilor de muncă, concretizarea unor colaborări sau semnarea unor contracte avantajoase, îndeosebi după data de 6 septembrie. Este o lună profitabilă, atunci când vine vorba despre implicarea într-o afacere personală sau realizări frumoase venite de pe urma unui parteneriat. Cert este că dai dovadă de creativitate și inspirație dar nu vei duce lipsă nici de noroc, mai ales în prima parte a lunii. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 7 septembrie, la relația cu un superior, la încadrarea în timp fiind important să dai dovadă de organizare, punctualitate, atenție la detalii, la ce înțelegeri faci cu unii dintre colegi sau colaboratori pentru că există riscul destul de însemnat de a fi atras pe un teren al iluziilor care îți poate provoca tot felul de pierderi ulterioare. Te poți aștepta și la unele altercații, calomnii, replici tăioase, invidii, în preajma datei de 14 septembrie. Nu ai decât să treci peste orice și să îți urmezi propriile obiective, să profiți din plin de oportunitatea de a obține un job mai bine plătit, în preajma datei de 15 septembrie. Totul ține de ambiția și capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice.
       Din data de 22 septembrie se poate remarca o îmbunătățire vizibilă a relației cu colaboratorii, partenerii de afaceri iar aceasta îți va aduce și o stare de siguranță profesională.
În ceea ce privește planul financiar, ești predispus la pierderi financiare, amenzi, sancțiuni, cheltuieli neprevăzute, în preajma datei de 12 septembrie. De evitat investițiile financiare în cadrul unui grup, asociație, împrumutarea unor prieteni cu bani, în preajma datei de 19 septembrie.  Spre sfârșitul lunii se îmbunătățește vizibil domeniul financiar.

SanatateSănătate
      În această lună este vei acorda mai multă atenție la eventualele probleme care țin de propriul organism, de alimentație și igienă, sănătatea personală. Este bine să acorzi atenție la tratamentul pe care îl urmezi putând fi vorba și despre necesitatea de a schimba medicația sau chiar medicul, mai ales la începutul perioadei. Nu este exclus să apelezi la terapii alternative, să găsești o dietă mult mai avantajoasă pentru tine, îndeosebi în preajma datei de 9 septembrie. Este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme de sănătate datorate stresului, a grijilor de zi cu zi. Acordă mai multă atenție eventualelor probleme care țin de tensiunea arterială, infecții ale sângelui, posibile accidente, în a doua parte a lunii în discuție.