Luna septembrie 2018, Balanță

Septembrie 2018, Balanță
007 Balanta       În această lună se pare că ai capacitatea de a te redescoperi prin implicarea în mai multe activități și curajul de a lua parte la acțiuni de caritate reușind astfel să ajuți oamenii defavorizați de soartă. Poți realiza lucruri cu adevărat importante, pentru tine și societate, cât timp dai dovadă de echilibru și altruism, dorința de a împărtăși cu ceilalți din frumusețea sufletului tău. Din data de 23 septembrie îți este mult mai ușor să fii tu însuți, în orice situație. Știi cum să te faci plăcut, admirat dând dovadă de optimism și încredere în propria persoană și în capacitatea de a răzbate prin viață. Este o perioadă deosebită, în care te poți lansa în tot felul de activități menite să îți aducă realizări, în plan personal și social. Deviza ta, pentru luna supusă analizei aici, este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Chiar dacă lucrurile păreau cât se poate de echilibrate, de normale în relația de cuplu, îndeosebi la începutul lunii, se pare că în preajma datei de  8 septembrie este posibil să te confrunți cu situații neașteptate menite să te ia prin suprindere și astfel poți să ajungi la certuri în relația de mariaj. Nu este exclus să apară probleme în relația de cuplu și datorită intervenției venite din partea părinților.
        Din data de 11 septembrie se poate vorbi despre mai multă pasiune, simți nevoia de a te implica mai mult într-o relație amoroasă. Există o oarecare stare de neîncredere că ai putea să dăruiești iubire cuiva care nu merită. Cert este că va trebui să te detașezi de trecut pentru a face loc în viața ta unei persoane care chiar merită toată dragostea și aprecierea. Fii mult mai atent la ce anume și cui împărtășești din propriile sentimente, dorințele intime, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Cariera si baniCarieră și bani
       În această lună sunt favorizate proiectele demarate în echipa de lucru reușind să joci un rol important în a-i mobiliza pe ceilalți colegi în concretizarea și finalizarea unor obiective importante. Din data de 9 septembrie sunt favorizate semnarea de (noi) contracte, încheierea de parteneriate, colaborări avantajoase. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de muncă, în preajma datei de 6 și 14 septembrie întrucât pot apărea tot felul de situații neplăcute datorate, fie bârfelor, fie confuziilor sau a dorinței de a te destabiliza, denigra. Ești predispus la certuri, renunțarea la o colaborare importantă, poți chiar să pierzi sau să cedezi un post, nu job care te nemulțumește. Evită, în măsura în care acest lucru este posibil, discuțiile inutile, bârfele și stai departe de persoanele care nu te ajută să progresezi. Este o lună în care reușești să faci față cu destul de multă greutate competiției, obligațiilor de serviciu, mai ales în partea secundă a perioadei. Este recomandat să profiți de oportunitățile care vin prin intermediul prietenilor sau a unei organizații. Din data de 22 septembrie se amplifică șansa de a studia, de a socializa cu persoane care te pot ajuta să obții ceea ce dorești în cadrul unei afaceri personale. Ai șansa să dai startul unei colaborări fructuoase. Poate fi aceasta șansa de care ai nevoie pentru a întâlni persoane care să te inspire, să te ajute în a-ți lua un nou avânt, în plan profesional.
        Planul financiar este supus unor restricții fiind posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute, la jumătatea lunii. Ai posibilitatea să te redresezi financiar, destul de rapid, spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o lună în care este posibil să obosești mai repede, mai ales dacă ești nevoit să depui mult efort fizic și mental la locul de muncă. În preajma datei de 8 septembrie ești predispus la probleme renale. Va trebui să acorzi atenție la posibilele probleme de sănătate legate de zona capului, a ochilor și brațelor, în preajma datei de 7 și 14 septembrie. Atenție la eventualele probleme digestive, în a doua parte a lunii septembrie, atunci când există și riscul de a recidiva unele probleme de sănătate.