Luna octombrie 2018, Vărsător

Octombrie 2018, Vărsător
011 Varsator        Este o perioadă prielnică pentru a te apropia mai mult de nevoile sufletului, de spiritualitate, de ceea ce te face să te simți împăcat cu tine însuți dar și cu ceilalți. Ești ferm hotărât să reiei anumite activități de natură să te propulseze pe următoarea treaptă în plan profesional. Este o lună în care simți nevoia de a călători și a te informa, dorești să interacționezi cu oameni noi, interesanți, eventual cu persoane de pe alte meleaguri. Ai ocazia să-ți construiești o nouă filozofie de viață privind evenimentele și viața în profunzimea lor. Venus în mers retrograd în zodia Scorpion (din data de 5 octombrie), Mercur (în data de 10 octombrie) și Soarele (în data de 23 octombrie) își fac, pe rând, intrarea în zodia Scorpion astfel că te poți bucura din plin de favoruri, susținere, noroc, evoluție pozitivă în plan profesional dar și de o reevaluare a relațiilor cu superiorii, nevoia de a te perfecționa, de a dobândi noi cunoștințe care să te ajute în carieră. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „În certuri cine se bagă, parte trebuie să tragă.” Anton Pann

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Urmează o perioadă agitată, plină de neliniști în relația de cuplu. Pot să apară tot felul de contraziceri reușind cu greu să-ți stăpânești starea de furie, îndeosebi în preajma datei de 19 octombrie, atunci când reușești cu greu să readuci starea de liniște în relația de mariaj. Este posibil să ajungă la urechile tale bârfe sau partenerul de viață se poate lăsa influențat de discuțiile din culise, vis-a-vis de o relație extraconjugală în care ești implicat. Ești pus în situația de a da explicații, de a te justifica iar cu un Venus retrograd în zodia Scorpion se pare că imaginea ta în plan social are de suferit, îndeosebi în preajma datei de 11 octombrie, atunci când se poate ajunge destul de ușor la scandaluri, reproșuri, gelozie. Nu reușești să te faci ascultat și/sau înțeles. Este posibil să neglijezi destul de mult acum familia, relația de mariaj fiind mult mai preocupat de zona carierei. În partea a doua a acestei luni se mai relaxează atmosfera în relația de mariaj. Există posibilitatea de a implica și partenerul de viață în activitățile tale profesionale.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, după data de 14 octombrie, există mai multe șanse de a găsi o persoană, un partener de sex opus de pe alte meleaguri sau de altă naționalitate sau poți relua o relație de dragoste cu o iubire din trecut. Cert este că nu vei da înapoi, atunci când vorbim despre flirturi, aventuri, relații în care nu prea ești dispus să investești sentimente, emoții. Ai tendința de a amesteca lucrurile, cariera și iubirea astfel că sunt șanse mari de a te implica într-o relație de dragoste cu un coleg de serviciu sau chiar cu un superior care deține o funcție de răspundere.
       Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în plan sentimental, îndeosebi în preajma datei de 31 octombrie, atunci când ești predispus la probleme în relația sentimentală datorită unor persoane invidioase, poate chiar din partea unei foste iubiri.

Cariera si baniCarieră și bani                
       Este o lună în care ești preocupat să studiezi, să te perfecționezi, să dai startul unor colaborări cu firme sau persoane aflate în străinătate. Este o perioadă dedicată muncii, acumulării de capital, reclamei, socializării și implicării în echipa de lucru. Ești pus foarte serios pe treabă iar astrele sunt de partea ta, dacă vrei să faci schimbări importante în zona carierei.
       Din data de 10 octombrie este timpul potrivit pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare, faci mai multe drumuri în interes de serviciu. Ai ocazia să observi cu încântare cum treci cu mai multă ușurință examene de certificare, admitere, licență. Preiei proiecte care te vor solicita din punct de vedere intelectual având ocazia să-ți demonstrezi adevărata valoare.
       Cu Jupiter în casa astrologică a carierei și cu un Venus retrograd alături de acesta, îndeosebi spre sfârșitul lunii, se poate vorbi despre șansa de a reevalua o situație profesională, de a primi ceva care părea pierdut definitiv, un post, o funcție, o eventuală mărire de salariu. Intrarea Soarelui în zodia Scorpion, din data de 23 octombrie, te ajută să îți realizezi obiectivele profesionale primind susținere din partea superiorilor.
       Planul financiar este bine aspectat la începutul acestei luni putând primi acum bani prin intermediul unui parteneriat de afaceri sau dintr-un partaj finalizat acum, o moștenire sau un credit avantajos. Spre sfârșitul lunii se cere o mai mare atenție în ceea ce privește casa, familia, eventuale investiții imobiliare fiind nevoie să reevaluzi resursele financiare de care dispui pentru o eventuală renovare, achiziție a unei proprietăți.

SanatateSănătate
       Pe tot parcursul acestei luni efortul excesiv, stresul, starea de agitație ar putea să îți afecteze organismul, psihicul. Ești predispus la insomnii, probleme legate de tensiunea arterială. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 19 octombrie, atunci când ești predispus la probleme legate de picioare, probleme ale ficatului, dureri mobare. Eventuale infecții ale sângelui. Spre sfârșitul lunii se cere să fii mai atent la dietă și să faci mai mult sport și plimbări în mijlocul naturii.