Luna octombrie 2018, Taur

Octombrie 2018, Taur
002 Taur        Dedici mai mult timp carierei, noilor posibilități de dezvoltare, progres în plan profesional. Până în data de 10 octombrie ai șansa de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare, ba chiar să reiei anumite activități prin intermediul cărora să acumulezi mai multe infromații dintr-un nou domeniu. Din data de 23 octombrie vei pune mai mult accent pe relația de mariaj, pe reevaluarea acesteia, pot fi reluate unele situații nu tocmai plăcute dar care se cer a fi remediate. Este o perioadă în care ai posibilitatea de a te implica într-un (nou) parteneriat de bun augur, cu atât mai mult cu cât primești susținere din partea lui Jupiter care se află încă în zodia Scorpion (casa parteneriatelor, pentru tine) putînd să beneficiezi de oportunități reale de expansiune în relația cu asociații sau în cadrul unui parteneriat important, eventual pentru a da un nou start relației de mariaj. Deviza ta, pentru luna octombrie, este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.” Clement Alexandrinul

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
      Urmează o perioadă de mare tensiune în relația de mariaj fiind nevoie de mult calm, atenție la ce se vrea, de fapt, în cadrul relației de cuplu. Este foarte important să găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Printr-o comunicare sinceră cu partenerul de viață vei reuși să găsești și acele paliere prin care să regăsești starea de armonie de care ai nevoie pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce ți-ai propus în această lună. Din datade 5 octombrie te poți aștepta la reevaluări, reluarea unor tratative legate de mariaj sau reapare în viața ta un partener din trecut și încerci să repari ce se poate. Este evidențiată posesivitatea, gelozia din cadrul relației de cuplu și astfel ai sentimentul că nu mai poți continua o relație de mariaj foarte obositoare, care nu mai prezintă interes pentru tine. Astfel de situații tensionate se remarcă în mod deosebit în preajma datei de 11, 14 și 19 octombrie, atunci când te simți de-a dreptul epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional datorită certurilor, discuțiilor interminabile, obositoare din cadrul relației de cuplu.
       În preajma datei de 24, atunci când are loc Luna Plină în zodiaTaur, ești ferm hotărât să pui capăt definitiv unei relații. Fii prudent la deciziile pe care le iei întrucât acestea te pot afecta negativ, pe termen îndelungat. La sfârșitul lunii se mai liniștește oarecum atmosfera în relația de mariaj simțindu-te însă foarte obosit, dezamăgit, dezorientat.
      Dacă ești singur, pe tot parcursul acestei luni te simți derutat neștiind prea clar ce vrei, în plan amoros. Fie renunți la o relație de dragoste care bate pasul pe loc de ceva timp, fie îți vine brusc cheful să reiei o relație de dragoste care a jucat un rol important în viața ta cândva. Cert este că, indiferent de ceea ce îți propui, vis-a-vis de o relație de dragoste, lucrurile sunt menite să te pună în situația de a te gândi și răzgândi, de a face planuri pentru ca, peste noapte, să se dărâme totul ca un castel din cărți. Nu este o perioadă favorabilă pentru a pune la cale o relație de cursă lungă, ba din contră. Este o lună de toamnă în care ai ocazia să te lămurești cu cine ai de-a face și că, de fapt, este nevoie să îți reevaluezi atitudinea, modul în care dăruiești și primești în plan sentimental.  

Cariera si baniCarieră și bani
      Este o perioadă destul de aglomerată, în plan profesional. Tot timpul ai ceva de făcut, de corectat, de finalizat anumite proiecte pe care le-ai lăsat în suspans o vreme. Nu vei duce lipsă de energie și spontaneitate, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Ai ocazia să schimbi locul de muncă sau poți primi un post care vine cu mai multe responsabilități dar și cu recompense financiare pe măsura efortului depus. Poți ajunge la contraziceri, certuri cu un superior, în preajma datei de 19 octombrie.
       Micul benefic – Venus – , din data 5 octombrie, îți cere o reevaluarea a asocierilor, colaborărilor în care ești implicat cerând mai multă precauție, în ceea ce privește resursele financiare. Poate fi vorba despre renegocierea unui contract de muncă sau despre a reveni asupra unui vechi parteneriat care ți-a adus beneficii în trecut. Nu este exlcus să apară noi oferte de muncă sau să primești oportunități de urmare a unor cursuri de perfecționare care îți vor aduce beneficii pe termen îndelungat în carieră.
       Este o lună de toamnă în care muncești mult și cu spor, chiar dacă ai sentimentul că muncești în zadar sau nu îți este apreciată munca la adevărata valoare. Este important să dai dovadă de precauție și să nu dai „vrabia din mână pe cea de pe gard” sperând că, dacă lași la o parte un job stabil dar mai prost plătit pentru următorul, mai bine remunerat, atunci chiar îți va fi mai bine. Este necesar să îți asiguri spatele și să ai pregătite strategii pe termen lung. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe sprijinul venit din partea colegilor și/sau colaboratorilor apropiați pentru că te poți aștepta la surprize neplăcute dinspre ei, mai ales în preajma datei de 3 și 12 octombrie. Pot să apară răsturnări de situație, schimbări bruște legate de asocieri nefavorabile fiind astfel provocate și pierderi neșateptate de bani. Se cere maximă prudență, îndeosebi în preajma datelor de 11, 19, 24 și 31 octombrie.
       Spre sfârșitul lunii sunt avantajate proiectele derulate în comun cu partenerul de viață sau un asociat putând beneficia de roadele venite de pe urma unei investiții făcute în trecut sau de pe urma vânzării unei proprități, o casă. Este o lună în care ai ocazia să te afirmi, cât timp îți asculți propria intuiție, ești organizat și faci față provocărilor apelând la răbdare și diplomație.

SanatateSănătate
        În această lună te vei preocupa, în mod special, de propria sănătate. Este posibil să iei decizia de a urma o nouă dietă, poți merge mai des la sala de sport sau vei renunța la anumite vicii. Cert este că te poți confrunta cu o perioadă destul de agitată, îndeosebi în prima parte a lunii octombrie iar aceasta te poate predispune la probleme renale, insomnii, migrene. Ești predispus și la infecții, afecțiuni în zona brațelor, pe la mijlocul perioadei. Este posibil să apelezi la terapii alternative, schimbi tratamentul sau îți faci un nou set de analize medicale, mult mai amănunțite.