Luna octombrie 2018, Scorpion

Octombrie 2018, Scorpion
008 Scorpion       În această perioadă vei pune mai mult accent pe relații, pe evoluția în plan personal dar și pe reevaluarea relației de cuplu sau a unui parteneriat important. Oricât ai vrea să clădești ceva, parcă tot apar evenimente neprevăzute, menite să-ți dea peste cap strategiile și ideile la care ai depus mult efort. Aglomerarea de planete din zodia ta (Venus retrograd în zodia Scorpion din 5 octombrie, Mercur intră în zodia ta din 10 octombrie, Soarele vine și el din 23 octombrie iar Jupiter este prezent la tine acasă pe tot parcursul acestei luni) îți aduce energie pentru a da startul unei adevărate revoluții în viața personală și relațională, pentru a face o reevaluare a relației cu ceilalți oameni fiind absolut necesar să observi propria atitudine, aspirațiile tale și, nu în ultimul rând, ai șansa de a-ți împlini speranțele și visele tale de mai bine.  Este o lună în care ți se dă șansa de a  te „ridica din cenușă”, asemeni păsării Phoenix. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Fericit este cel care cutează să apere cu putere ceea ce iubește!” P. Ovidius

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu         
       Este o lună în care relația de cuplu poate trece prin tot felul de contradicții, o stare de confuzie fiindu-ți destul de greu să înțelegi ce se vrea de la tine sau dacă are rost să visezi la mai mult, eventual la a concepe un (nou) copil sau pentru a demara un proiect ambițios alături de partenerul de viață.
         La începutul lunii ești predispus la probleme de relaționare cu vecinii sau cu rudele apropiate datorită bârfelor, discuțiilor fără sens riscând astfel să pierzi din vedere adevăratul scop, ceea ce contează pentru tine, în adevăratul sens al cuvântului. Din data de 10 octombrie devii mult mai comunicativ, capabil să explici clar, coerent punctul de vedere și astfel reușești să aplanezi eventualele conflicte în relația de mariaj. Atenție în preajma datei de 11 octombrie, atunci când ești predispus la certuri în relația cu părinții sau poți ajunge la tot felul de neplăceri cu partenerul de viață datorate, în mare parte, implicării nefavorabile a părinților.
       Din data de 5 octombrie se poate vorbi despre o reevaluare a relației de mariaj fiind predispus la tot felul de contraziceri, reproșuri, aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația de mariaj. Evită să împărtășești cu părinții eventualele probleme din relația de cuplu întrucât riști să strici și mai mult relația. Atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 24 octombrie, atunci când ești predispus la despărțire, divorț. Nu este o lună favorabilă pentru a lua decizii definitive.
       Dacă nu ești căsătorit ai toate șansele să te implici într-o relație de dragoste care să îți dea sentimentul de împlinire, dorința de a împărtăși cu persoana iubită gânduri, sentimente, trăiri încărcate de pasiune. Este ocazia de a trăi cu intensitate o relație de iubire, așa cum nu s-a mai întâmplat de mult timp.
Spre sfârșitul lunii există riscul să aibă loc discuții neplăcute, să se revină asupra unor probleme din cadrul relației de mariaj și astfel să iei decizii bruște, pe care să le regreți mai târziu.
       Totul va depinde de alegerea pe care o faci și dacă ești decis să pui mai mult preț pe sentimente decât pe latura materială.

Cariera si baniCarieră și bani     
       Putem vorbi despre un început de lună destul de provocator în ceea ce privește o relație de colaborare sau un parteneriat pentru că ești predispus la furt de idei, acțiuni injuste venite din partea unor dușmani ascunși, de la persoane pe care le considerai a fi de partea ta și cu care ai împărtășit idei, proiecte importante pentru tine. Este momentul să vezi care sunt persoanele care te-au trădat, de-a lungul timpului.
       Este timpul să faci reevaluarea unei relații de parteneriat sau a unei colaborări care s-a dovedit foarte păguboasă, din multe puncte de vedere. Ai capacitatea de a găsi soluții ingenioase, atunci când nimeni nu mai speră.
       La sfârșitul lunii se deschid noi perspective de a câștiga mai mulți bani, de a te relansa în cadrul unui proiect profesional ca urmare a capacităților tale intelectuale. Dai dovadă de mai multă încredere și optimism iar aceasta te va ajuta în privința negocierilor. Chiar dacă te vei confrunta cu tot felul de critici, invidii numai de tine va depinde să întorci atacurile adversarilor în favoarea ta devenind mult mai organizat, mai ambițios și dornic să clădești ceva statornic, pe termen îndelungat. Nu vei fi scutit nici de surprize neplăcute în cadrul unei afaceri, un parteneriat, spre sfârșitul lunii. Ești susținut însă de oameni cu funcții de răspundere, de experți pentru a depăși orice eventuală pierdere în carieră.
      Este o lună favorabilă în plan financiar, îndeosebi în a doua parte a perioadei, atunci când deja ai văzut de unde vin pierderile, ce anume a declanșat anumite pagube de natură financiară știind cum să intervii cât mai prompt pentru a atrage câștigurile, banii de care ai nevoie. Este o lună bună pentru investițiile pe termen lung, tot ce ai de făcut este să o lași mai ușor cu asocierile și implicarea într-un nou parteneriat.

SanatateSănătate
       În această perioadă nu te bucuri de o vitalitate foarte bună, mai ales în prima parte a lunii. Este posibil să revină probleme mai vechi de sănătate și să trebuiască luate măsuri prompte, eventual schimbând tratamentul sau medicul. Ești predispus la accidente, probleme care țin de zona capului sau afecțiuni renale, lovituri în zona brațelor, dureri de oase sau ale încheieturilor. Acordă o atenție specială la sănătate spre sfârșitul lunii analizate și nu te agita prea mult pentru lucruri inutile. Este nevoie de multă chibzuință, atunci când vorbim despre alimentație fiind foarte important să eviți excesele, de orice fel.