Luna octombrie 2018, Săgetător

Octombrie 2018, Săgetător
009 Sagetator        În această lună vei pune mai mult preț pe relația cu prietenii, organizația din care faci parte. Te implici mai mult, contribui cu idei noi, strategii de acțiune jucând un adevărat rol de lider. Reușești astfel să aduni în jurul tău oameni de acțiune, persoane ambițioase pe care te poți baza, în situațiile limită. Este o perioadă bună pentru a te elibera de sentimentele negative, să lași în urmă temerile, rănile, amintirile dureroase și să îți reevaluezi un ideal, eventual să aduci noi strategii de acțiune în cadrul unui proiect. Din data de 23 octombrie vei pune mai mult accent pe solitudine, pe activitățile de voluntariat, pe compasiune fiind mult mai preocupat de latura spirituală a existenței. Deviza lunii analizate este, pentru tine: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Relația de mariaj trece printr-un moment de derută, încă de la începutul lunii octombrie atunci când, datorită unei relații de prietenie sau a unor bârfe există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, critici, acuzații nefondate. Este o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de realism și obiectivitate acceptând că poți și tu să greșești. Este nevoie de mai multă înțelegere față de partenerul de viață fiind importnat să privești dincolo de cuvintele venite din partea unor „prieteni”.
       Încă de la începutul lunii există ocazia de a relua o relație sentimentală pe care preferi să o ții în secret. Fie că ești sau nu căsătorit reușești cu greu să faci față acestei tentații. Poate fi vorba despre o persoană cunoscută prin intermediul serviciului sau a unei deplasări făcute în interes de serviciu. Ai ocazia să afli unele răspunsuri la întrebări legate de relație, în partea a doua a perioadei. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu amesteci relațiile de prietenie, discuțiile pe care le porți cu amicii sau grijile de la serviciu, cu problemele familiei, ale casei. Este o lună de toamnă în care ai ocazia să observi ce anume îți place și ce nu în cadrul relației de mariaj, ce ai de schimbat în propria atitudine, la ce trebuie să renunți pentru a face ca lucrurile să funcționeze în relație. În preajma datei de 19 octombrie te poți aștepta la tot felul de acuzații, probleme în relația cu rudele apropiate ceea ce ar putea să readucă starea de neliniște, de confuzie și în relația de mariaj.
       Este o lună în care nu vei duce lipsă nici de flirturi, de implicare în relații de scurtă durată. Reușești să impresionezi sexul opus prin atitudinea dezinvoltă și prin umorul tău nativ. Este posibil să legi acum o relație de dragoste cu cineva din cadrul cercului de prieteni sau prin participarea la evenimente, întâlniri ale unui grup, o organizație din care faci parte.

Cariera si baniCarieră și bani
       La începutul acestei luni ești foarte preocupat de carieră, de oportunitățile care apar în plan profesional. Investești multă energie dând dovadă de conștiinciozitate, de inițiativă și ambiție reușind să faci față cu brio în fața competitorilor. Ai darul de a-i stimula pe cei din jurul tău, colegii din echipa de lucru. Ești dornic să duci la îndeplinire un proiect major. Te poți aștepta însă la tot felul de probleme, obstacole, neplăceri venite din partea superiorilor, în preajma datei de 19 octombrie. Totul va depinde de șarmul și diplomația de care vei da dovadă. Printr-o atitudine degajată reușești să readuci lucrurile pe un făgaș normal, în plan profesional, după data de 23 octombrie. Ești foarte atent la detalii și dai dovadă de simț practic, o bună organizare preferând să nu te abați de la programul de lucru.
          La sfârșitul lunii îți concentrezi atenția și energia pe realizarea unui proiect în cadrul grupului, a asociației din care faci parte. Ești acum factorul mobilizator știind cum să faci față provocărilor ajutându-i pe cei din echipă, la momentul oportun.
Planul financiar este supus unor răsturnări de situație neașteptate la începutul lunii. Vei reuși să te redresezi până la jumătatea lunii, dacă vei da dovadă de o bună organizare și mobilizare. Este bine să o lași mai ușor cu petrecerile și întâlnirile cu prietenii.

SanatateSănătate
       Este necesară mai multă prudență, în ceea ce privește sănătatea, pe tot parcursul acestei luni. În preajma datei de 19 octombrie ești agitat, impulsiv ceea ce te predispune la accidente, fracturi, lovituri, probleme legate de încheieturi. Atenție la eventualele viroze, probleme ale căilor respiratorii. Fii mult mai prudent la apariția unor probleme de sănătate ce riscă să recidiveze. Apelează la medic și ține cont de sfaturile acestuia.