Luna octombrie 2018, Pești

Octombrie 2018, Pești
012 Pesti        Putem vorbi despre o lună octombrie cu bune dar și mai puțin bune. Cert este că treci printr-o perioadă de transformări destul de profunde, este un timp favorabil pentru aprofundarea unor experiențe, evenimente de viață care sunt menite să te pună în gardă. Încearcă să abordezi propria existență din cu totul alt punct de vedere sau măcar să privești dincolo de aparențe. Este, de fapt, momentul de trezire, de revelații pe care le poți avea, mai ales în partea a doua a perioadei. Toate acestea vor depinde și de gradul de maturitate, dezvoltare în plan spiritual. Se anunță călătorii prin locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp, reîntâlnirea cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Ești mult mai atras de spiritualitate reușind să îți canalizezi atenția către tot ceea ce ține de progresul personal. Poți începe acum studiul unor noi domenii ale cunoașterii: religie, filozofie, esoterism. Este momentul oportun pentru continuarea studiilor la nivel superior, facultate, masterat, doctorat sau studii de perfecționare. Cresc șansele de a călători peste hotare. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Perioada debutează fără ca lucrurile să se deruleze așa cum sperai, în zona personală. Ești predispus la certuri, contraziceri, reproșuri, gelozie nefondată venite din partea partenerului de viață, încă de la începutul lunii, motivul principal fiind intervenția neinspirată venită din partea unor prieteni. Starea de nehotărâre, oboseala, munca excesivă sunt menite să amplifice starea de tensiune în relația de mariaj. Este posibil să încerci acum să-ți domini partenerul, să devii posesiv exprimându-ți direct, deschis nemulțumirile iar aceasta te va face destul de agresiv în ochii partenerului. Încearcă să-ți canalizezi energia către o direcție mult mai constructivă altfel poți ajunge la probleme serioase în relația de mariaj și care vor fi greu sau chiar imposibil de remediat.
       În luna octombrie este nevoie de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană afltă în străinătate. Este o perioadă de reevaluare a relației de dragoste, poți chiar să te revezi cu o persoană după mulți ani.
       Dacă ești singur atunci se pare că ceva te îndeamnă să te implici, trup și suflet, într-o relație de dragoste care pare să promită foarte mult sperând ca aceasta să fie mai mult decât o simplă relație de amor. Ai această tendință de a te implica într-o relație, doar pentru a-ți demonstra că poți și meriți să ai parte de iubire. Cert este că, după data de 24 octombrie, crește chiar și mai mult doza de pasiune, senzualitate, posibilitatea de a te implica în relații care pun mare preț doar pe aspectul fizic, sexualitate. În preajma datei de 24 octombrie există șanse mari de a te implica într-o relație sentimentală care să trezească în tine pasiuni de care nu credeai că ești capabil.  Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, dacă dai dovadă de ceva prudență și spirit rațional și nu te entuziasmezi prea tare.

Cariera si baniCarieră și bani       
        Se poate vorbi despre o perioadă foarte dinamică, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat. Te poți aștepta și la unele surprize neplăcute venite din partea unui asociat, în preajma datei de 19 octombrie. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe promisiunile financiare venite din partea unui partener de afaceri. Este foarte posibil să fii furat, păgubit, pe la jumătatea acestei luni. Totuși, este o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar, fie că vorbim despre bani veniți din muncă proprie, fie că aceștia pot proveni dintr-un partaj, o moștenire sau chiar din cadouri. Debordezi de inspirație și creativitate, ai capacitatea de a-i mobiliza pe cei din grupul de lucru. În preajma datei de 26 octombrie poate fi vorba despre noroc, șansa de a obține un contract de muncă avantajos, fie cu o firmă străină, fie peste hotare fiind nevoie să te deplasezi destul de frecvent în interes de serviciu. Din data de 28 octombrie te gândești foarte serios să te asociezi cu cineva din străinătate. În preajma datei de 31 octombrie ai șansa de a face un pas important în carieră, primești susținere venită din partea unui superior sau te poți înscrie la cursuri de perfecționare care să-ți aducă și o avansare la locul de muncă. Totul va depinde de tine, dacă ești suficient de ambițios și ai încredere în propriile abilități. Te descurci cu brio, atunci când vine vorba despre punerea în practică a unor idei.

SanatateSănătate
       În prima parte a acestei luni te poți confrunta cu o stare de oboseală generală, un sistem imunitar destul de slăbit, probleme de sănătate care te vor lua oarecum prin surprindere. Va trebui să fii mult mai atent la propriul organism, îndeosebi în preajma datei de 3 dar și 19 octombrie. Va trebui să adopți un regim alimentar mult mai echilibrat și mai sănătos. Ești predispus la indigestii, infecții, stări febrile, lovituri, migrene, dureri de spate, probleme stomatologice.