Luna octombrie 2018, Leu

Octombrie 2018, Leu
005 Leu       Este o lună în care ești preocupat să acumulezi informații din diferite domenii find dornic să te perfecționezi, să evoluezi în plan personal și profesional. Călătorești mult, relaționezi mult mai intens cu rudele apropiate, primești susținere din partea părinților. Dai dovadă de deschidere, generozitate și creativitate în comunicare. Poți lua acum decizii importante care vizează cariera fiind vorba despre mult efort constant pe care îl depui la locul de muncă.
Acorzi o atenție sporită modificărilor legate de casă, eventuale renovări, schimbări de domiciliu, achiziția unei noi propeități sau vânzarea unei case. Din data de 23 octombrie dai o valoare mult mai profundă familiei, locuinței tale preocupându-te mai mult de propria gospodărie. Poți să achiziționezi obiecte necesare gospodăriei, te întâlnești mai frecvent cu părinții. Deviza ta, în această lună, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison


Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       În această lună octombrie se cere prudență maximă în ceea ce privește relația de mariaj. Ești predispus la tot felul de dispute, reporșuri, agresivitate verbală și fizică, îndeosebi la jumătatea acestei perioade. Las-o mai ușor cu ego-ul și nu insista să îți dai dreptate cu orice preț preferând să anulezi o relație de durată în care partenerul de viață a investit, ca și tine, mult timp și sentimente. Mare atenție la reacțiile bruște, acuzațiile fără rost sau posesivitate, gelozie, îndeosebi în preajma datei de 19 octombrie. Problema principală pornește de la cheltuieli, banii insuficienți pentru a reuși să faceți ceea ce v-ați propus, legat de casă, gospodărie. Din acest motiv ești nevoit să amâni anumite proiecte încercând să găsești soluții salvatoare. Putem să vorbim și despre un job mai bine plătit sau o colaborare mult mai fructuoasă.
       Ești mult mai reținut atunci când vine vorba despre dragoste, momentele de romantism preferând să te lași cotropit de gânduri negre, de neîncredere și pesimism. Spre sfârșitul lunii octombrie parcă se mai ameliorează puțin problemele din relația de cuplu, important este să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre comunicare fiind foarte important să dai dovadă de echilibru și răbdare.
       Este o perioadă în care lucrurile nu merg așa cum îți doreai, în plan amoros. În prima parte a acestei luni te poți aștepta la unele certuri cu persoana iubită, pot să apară tot felul de acuzații, tentații, dezamăgiri, incidente neplăcute legate de relația de amor. Este posibil să faci cheltuieli peste posibilitățile bugetului personal cu persoana iubită încercând astfel să o impresionezi. Numai că, de aici, pot să apară tot felul de probleme, neînțelegeri. Te simți folosit sau tu, la rândul tău, poți deveni mult mai agresiv, tocmai pentru că nu reușești să-ți exprimi sincer, deschis nemulțumirile. Spre sfârșitul lunii pare că lucrurile se vor mai liniști, în plan sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani
       Te poți bucura, la debutul perioadei analizate, de câștiguri destul de bune datorate efortului și conștiinciozității de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de serviciu precum și cu colaboratorii apropiați. Este posibil să devii ceva mai impulsiv, poți renunța la un proiect sau faci unele greșeli prin acte, documente iar aceasta poate să îți dea peste cap întreg programul de lucru. Te simți obosit, epuizat din punct de vedere psihic, mental ceea ce ar putea să genereze și starea de tensiune în relația cu colegii sau colaboratorii. În a doua parte a lunii te simți foarte obosit, preferând să lucrezi într-un ritm mai puțin alert.
       Este o lună de acumulare, de progres și schimburi de experiență dar și de studiu și multă comunicare la locul de muncă. Dai dovadă de creativitate, de curiozitate precum și dorința de a învăța lucruri noi, incitante, în plan profesional. Ești în perioada de testare, de acumulare și efort constant fiind important să dai tot ce ai mai bun în tine. Cert este că vei primi susținerea de care ai nevoie din partea unui superior și chiar de la colegi, la momentul, oportun. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să câștigi bani frumoși veniți de pe urma unei investiții făcute în trecut. Poate fi vorba și despre renegocierea unui contract de muncă, de creșterea salariului sau șansa de a obține un contract de muncă mult mai avantajos.
       Trebuie să dai dovadă de multă chibzuință, atunci când vine vorba despre cumpărături, achiziții, îndeosebi în prima parte a acestei luni.


SanatateSănătate
        Munca excesivă, nerespectarea orelor de masă, o alimentație inadecvată sau excesele de orice fel te vor predispune la oboseală cronică, insomnii, agitație mentală, migrene, probleme renale și/sau digestive. Este recomandat să urmezi un regim de viață sănătos, să te organizezi mai mult și să mergi periodic la sala de sport. Starea de echilibru te poate salva de la eventualele probleme de sănătate.