Luna octombrie 2018, Fecioară

Octombrie 2018, Fecioară
006 Fecioara         Este o lună în care ai ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui știind cum să atragi de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit anumite proiecte. Ești mult mai practic în activitățile pe care le desfășori acum având abilități deosebite, atunci când vine vorba despre negociere, comerț, relația cu clienții. Ai ocazia să îți lărgești orizontul cunoașterii dezvoltându-ți potențialul intelectual și relațional. Dai dovadă de mai multă maturitate în gândire în tot ceea ce ține de studii și relația cu rudele apropiate. Urmează o perioadă deosebită, în care ai șansa de a urma sau relua cursuri de perfecționare sau vei susține concursuri, examene, orice implică studiu, acumularea de informații. Din data de 23 octombrie dai dovadă de mai multă deschidere, onestitate și generozitate în relația cu vecinii, frații. Au loc acum deplasări mai frecvente, activități comerciale favorabile, călătorii, întâlniri cu oameni interesanți. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu 
       Începutul acestei luni te aduce față în fața cu nevoia de transformare în cadrul unei relații sentimentale. S-ar putea ca anumite discuții pe tema banilor să declanșeze reacții nu tocmai pozitive în cadrul unei relații de amor. Pe de altă parte este și șansa de a vedea care sunt prioritățile persoanei iubite, ce vă leagă, de fapt. Este o relație de dragoste destul de confuză dar care te ajută să progresezi, să observi ce vrei de la celălalt. Este nevoie de fapte, nu doar de promisiuni deșarte astfel că se recomandă mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția, vis-a-vis de o relație de dragoste.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile nu sunt chiar atât de neplăcute reușind să ai de partea ta un aliat în demersurile profesionale pe care vrei să le faci. Comunici eficient cu partenerul de viață, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ești dispus să îi acorzi mai multă atenție și să împărtășești problemele de la locul de muncă. Subiectul pricipal este educația copilului și transformările legate de acesta. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu te hazardezi în a spune lucruri care pot să rănească profund partenerul, îndeosebi la jumătatea acestei luni.
       Se recomandă mai multă atenție la modul în care relaționezi cu o persoană de sex opus, de altă naționalitate sau aflată în străinătate, îndeosebi în preajma datei de 11 și 19 octombrie, atunci când există riscul să se finalizeze destul de dur această relație. Ai tendința de a fi prea critic și chiar răzbunător iar acest lucru nu va face decât să atragă și mai mult starea de nemulțumire în viața ta.
       Este recomandat să nu mai „anchetezi” fiecare acțiune, să o lași mai ușor cu neîncrederea și să pui mai mult preț pe respect și comunicare, atunci când vine vorba despre relația în doi. Parcă nu mai ești așa de incisiv și neîncrezător, ba chiar ești dispus să le sari în ajutor celor dragi, familiei, copilului, ești dornic să faci cadouri, mai ales spre sfârșitul lunii analizate.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Este o lună în care îți vei concentra atenția și energia în zona banilor și a locului de muncă. Începutul acestei perioade ar putea să îți aducă probleme financiare cerându-se o atentă reevaluare a propriului buget sau a unor contracte de colaborare. Este posibil să  apară tot felul de încurcături legate de documente sau în ceea ce privește semnarea de noi contracte. Totul va depinde de atenția, răbdarea și diplomația de care vei da dovadă pentru a reuși să obții colaborările de care ai atât de multă nevoie.
       În preajma datei de 11 și 19 octombrie ești predispus la implicarea în discuții neplăcute, contraziceri în relația cu rudele apropiate pe tema banilor, a unei investiții făcute în trecut. Este posibil să fii nedreptățit la bani sau poți primi sancțiuni, mai ales la jumătatea lunii octombrie. După această dată sunt favorizate relațiile de parteneriat sau lansarea de noi afaceri. Cert este că reușești să faci față cu succes competiției și eventualelor pierderi financiare știind să acționezi cu fermitate și ambiție în momentele limită. Orice pierdere te va ambiționa și mai mult să lupți pentru a redobândi statutul pierdut sau pentru a obține un post la care visezi de ceva timp.
       Sunt favorizate acum relațiile de parteneriat, de afaceri, demarate cu ceva timp în urmă.  Este o lună în care ai ocazia să constați că „tot răul a fost spre binele de mai târziu”. Va trebui totuși să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre investiții, pe tot parcursul acestei luni. Spre sfârșitul perioadei te poți aștepta la primirea unor bani veniți de pe urma unei recalculări salariale sau a unei investiții făcute în trecut.


SanatateSănătate         
       Până în data de 23 octombrie te simți plin de dinamism, dornic să faci cât mai multe treburi, în același timp, numai că există riscul de a te epuiza fizic și mental, îndeosebi până la jumătatea perioadei analizate. Ești predispus la accidente, răniri, căzături prin gospodărie, mai ales în preajma datei de 19 octombrie. Te poți aștepta la agitație mentală, impulsivitate, stări febrile, tensiune arterială oscilantă. Este recomandată acordarea unei atenții speciale la modul în care mânuiești obiectele, felul în care conduci automobilul personal și chiar felul în care traversezi strada. Spre sfârșitul acestei luni se mai liniștesc oarecum lucrurile, în privința sănătății sau vei găsi un tratament mult mai eficient.