Luna octombrie 2018, Berbec

Octombrie 2018, Berbec
001 Berbec         Este o lună de toamnă în care dai mai multă valoare relației cu ceilalți oameni, îndeosebi atunci când vorbim despre relațiile de parteneriat și de dragoste. Ai acum șansa de a conștientiza că, pentru a reuși să ajungi la un echilibru cu propria persoană, va trebui să accepți și punctul de vedere al celuilalt, fără să încerci să îți impui punctul de vedere, cu orice preț. Este o perioadă de agitație, de zbatere, dinamism punând mai mult accent pe relațiile interpersonale, pe încercarea de a te armoniza, de a crea noi punți de colaborare, fie că vorbim despre relația de mariaj, fie despre cea de afaceri. Poți ajunge la rezultate frumoase de pe urma unor asocieri, totul este să fii pregătit să lași de la tine, fără a renunța însă la principii, la idealul tău. După data de 23 octombrie ai ocazia să ajungi la o înțelegere mult mai profundă a vieții punând mai multă pasiune în toate activitățile pe care le demarezi acum, inclusiv în plan financiar. Ești atras de ocultism, studii metafizice, de posibilitatea de a afla lucrurile ascunse dar și de a atrage mai mult profit financiar de pe urma unor speculații, tranzacții sau chiar de pe urma unei moșteniri. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu        

      Urmează o perioadă destul de agitată în relația de cuplu încercând să rezolvi cât mai multe lucruri, într-un timp cât mai scurt. Prezența lui Jupiter în semnul Scorpion  îți aduce șansa de a te interconecta cu persoana iubită trăind momente pline de pasiune, de romantism. Acorzi acum o mai mare atenție aspectului fizic, modului în care te percepe persoana iubită reușind să te redescoperi prin intermediul iubirii.
       Cu Mercur în zodia Balanță, ce reprezintă parteneriatele pentru tine, nu se poate vorbi decât despre șansa de a ajunge la discuții, conversații constructive cu persoana iubită, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Mare atenție la eventualele probleme de comunicare, în preajma datei de 10 octombrie, atunci este posibil să te faci înțeles sau o schimbare bruscă de atitudine poate da peste cap anumite înțelegeri sau să spui una și să se înțeleagă cu totul altceva și de aici să apară tot felul de reacții necontrolate, certuri în relația de mariaj. Orgoliul, ego-ul dus la extrem poate conduce la ruperea relației de cuplu.
       Încă din prima parte a acestei luni ești predispus la reluarea unei relații intime, reapariția unei iubiri din trecut poate să îți dea viața personală peste cap neștiind prea clar ce să faci, dacă merită să te reîntorci la o persoană care, deși te-a dezamăgit în trecut, revine acum tulburându-ți în mod profund existența. Ești predispus la implicarea într-o relație extraconjugală, pe tot parcursul acestei luni.
       Se anunță perioade tensionate în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni fiind nevoie de foarte mult calm, atenție, răbdare, diplomație și tact pentru a încerca să regăsești starea de echilibru sau măcar să reușești să te ții departe de orice tentații. Poate avea loc acum un proces de transformare profundă care va influența, mai mult sau mai puțin direct, relația de cuplu. Viața sexuală va cunoaște o perioadă de dinamism, fie că vorbim despre partenerul actual, fie că te vei implica într-o relație extraconjugală.
       Dacă ești încă singur atunci, este vorba de o lună în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, să faci noi cuceriri în plan amoros fiind favorizate aventurile de scurtă durată. Nu se recomandă ca, după data de 5 octombrie, să îți faci planuri de viitor, vis-a-vis de implicarea într-o relație de cursă lungă, să pui la cale un posibil mariaj. Cu Venus retrograd în zodia Scorpion urmând ca, la sfârșitul lunii, să revină în zodia Balanță, promisiunile legate de dragoste nu sunt respectate sau apar tot felul de răsturnări de situație menite să anuleze proiectele demarate în această perioadă. Fii realist și nu te lăsa vrăjit de cuvinte frumos ambalate.
       Nu vei duce lipsă de admirație venită din partea sexului opus, te poți implica în relații care te vor răscoli profund neștiind, practic, încotro să te îndrepți, ce anume să alegi, în plan sentimental, relațional.

Cariera si baniCarieră și bani      
        Este o lună în care se cere mai mult discernământ în ceea ce privește munca și banii. Este o perioadă de reevaluare a resurselor de care dispui. Nu este exclus ca, în prima parte a acestei luni, să treci printr-o perioadă intensă de transformări în plan profesional, să schimbi strategiile de acțiune la locul de muncă, în relația cu colegii. Te simți nedreptățit, trădat, mințit, îndeosebi în preajma datelor de 3, 10 și 12 octombrie, atunci când multe din intențiile tale pozitive sunt, fie răstălmăcite, fie folosite împotriva ta. Nu este o perioadă favorabilă pentru a împărtăși cu oricine proiectele tale de viitor sau pentru a te asocia cu persoane care nu prezintă garanție morală. Fii atent cu cine te asociezi!
       După data de 5 octombrie urmează o perioadă de reevaluarea legată de plata unor taxe, impozite sau poate fi vorba de noi posibilități de câștiguri venite prin intermediul partenerului de viață sau de pe urma unei moșteniri. Poate fi vorba și despre o revendicare a unei proprietăți, un proces câștigat după o perioadă destul de lungă.
       După data de 19 octombrie reușești să adopți o atitudine mult mai diplomată observând astfel mult mai bine situațiile dintr-o relație de parteneriat, o asociere, dincolo de aparențe iar aceasta te poate ajuta să iei decizii mult mai eficiente. Chiar dacă tot ai sentimentul, în prima parte a lunii în discuție, că toată lumea ți se împotrivește și că nimeni nu vrea să ia serios în calcul capacitățile tale creatoare, profesionale ei bine, în a doua a perioadei, ai șansa de a obține câștiguri consistente ca urmare a unor investiții inspirate.
       Acordă o atenție deosebită la relația de parteneriat, mai ales spre sfârșitul lunii octombrie, atunci când va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, dacă vorbim despre necesitatea unei achiziții, o investiție financiară majoră. Nu te hazarda fără rost!
       Este posibil să pui în acțiune noi strategii care țin de găsirea unui loc de muncă, mult mai avantajos din punct de vedere financiar sau renegociezi un parteneriat, un salariu.

SanatateSănătate
       În această perioadă va trebui să acorzi o atenție specială la propriul organism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești foarte solicitat la locul de muncă dar și în ceea ce privește rezolvarea unor probleme relaționale. Starea de stres este posibil să accentueze eventualele probleme care țin de sistemul digestiv și sistemul nervos. Ești predispus la agitație, insomnii, migrene, în preajma datei de 10 și 19 octombrie. La jumătatea lunii ar trebui să fii mult mai atent întrucât ești predispus la accidente, fracturi, tot felul de răniri, fie că este vorba despre activitățile pe care le desfășori prin casă, gospodărie, fie că te afli la drum, în călătorie. Nu te grăbi! Spre sfârșitul lunii reușești să îți regăsești starea de liniște relaxându-te pe parcursul unei călătorii sau o vacanță scurtă.