Luna noiembrie 2018, Vărsător

Noiembrie 2018, Vărsător
011 Varsator     Este o lună în care îți iei rolul social și profesional în serios îndeplinindu-ți cu succes aceste obligații. Îți expui în public propriile așteptări, într-un mod foarte original, curajul tău fiind admirat precum și ambiția și capacitatea de a te concentra pe realizarea propriilor obiective. Ai acum șansa de a reuși, în plan profesional, prin modul deschis de a fi, prin amabilitatea și faptul că vrei să ajuți pe cei din jur. Din data de 8 ai șansa de a te bucura de prieteni de nădejde, ai șansa de a te asocia cu persoane sus-puse, profesori, întâlnești o persoană care va juca un rol important în evoluția ta având de câștigat de pe urma asocierilor pe care le faci. După data de 22 te exprimi mult mai bine și mai ușor în cadrul unui grup dând dovadă de altruism, ai capacități organizatorice deosebite reușind să câștigi admirația tuturor prin simpla ta apariție știind cum să impui respectul personal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea și interesul de a învăța lucruri noi, pentru a promova idei inovatoare. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Succesul înseamnă să devii ceea ce îți dorești.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Este o lună în care se preconizează schimbări în plan sentimental, mai ales dacă te-ai săturat de rutina din cadrul relației de mariaj sau dintr-o relație de dragoste în care te găsești de mult timp. Este o perioadă de clarificări, de regăsire, reîntâlnire sau de o eventuală revenire asupra unei relații de iubire care părea abandonată definitiv. Ești mult mai decis să pui accent pe pasiune, romantism lăsându-te purtat de tentații, tendința către compromis. Este timpul pentru demararea unor proiecte în comun, alături de partenerul de viață, de anvergură, de clădire a unui edificiu la care puneți umărul împreună fiind foarte conștienți că este vorba despre mult efort și concentrare pe detalii.
       După data de 16 este posibil să te îndrăgostești de o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul unui cerc de prieteni sau în urma participării la o petrecre sau ieșire în oraș cu prietenii. Totul va depinde de capacitatea ta de a gestiona această situație pentru că nu te poți aștepta neapărat la ceva bun, mai ales dacă ai de gând să încalci normele morale. Ai tendința de a repeta anumite greșeli în plan sentimental astfel că, până la sfrâșitul lunii, ai tendința de a renunța la o relație stabilă, de lungă durată pentru o relație incitantă care nu îți va aduce neapărat și starea de împlinire în plan sentimental. Așadar, mare atenție cui dăruiești sentimentele de iubire!
       Dacă nu ești încă împlicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să găsești persoana cu care te potrivești, din punct de vedere sentimental dar și intelectual, în cadrul unui grup de prieteni sau prin participarea la tot felul de întruniri.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Se preconizează o lună deosebit de favorabilă, în ceea ce privește zona profesională. Ai acum toate șansele de a ocupa un post de conducere, poți semna un contract care îți va aduce beneficii financiare considerabile. Ești susținut de persoane cu influență, datorită potențialului tău, a experienței profesionale acumulate. Putem să vorbim acum despre certificări oficiale, trecerea cu brio a unor examene, concursuri pentru obținerea unui post pe care îl dorești de ceva timp, îndeosebi în prima parte a lunii. În preajma datei 7 te poți bucura de o realizare deosebită în carieră. Atenție însă la promisiunile care vin acum dinspre prieteni sau din partea unei asociații din care faci parte. Este recomandat să eviți semnarea vreunui contract, de orice fel, în preajma datei de 26.
       Sfârșitul lunii  îți poate aduce inspirația necesară pentru a putea atrage mai multe resurse financiare. În preajma datei de 28 putem vorbi despre o perioadă favorabilă pentru a da startul unui proiect de grup dând dovadă de originalitate și o intuiție deosebită dar beneficiind și de ajutorul colegilor de proiect. Este bine să profiți de susținerea primită acum pentru a-ți împlini un vis mai vechi din plan profesional. Nimic nu este prea greu, cât timp îți urmărești obiectivele, pas cu pas. Este nevoie de efort, hotărâre și curaj pentru a reuși să atingi cele mai înalte culmi personale.

SanatateSănătate
        Din punct de vedere al sănătății putem vorbi despre o perioadă destul de neplăcută în preajma datei de 26, atunci când ești predispus la infecții, probleme cu spatele, zona lombară sau probleme care țin de circulația sanguină, eventual poți avea probleme de natură psihică, insomnii, migrene, agitație. Spre sfârșitul acestei perioade există predispoziția la accidente.