Luna noiembrie 2018, Taur

Noiembrie 2018, Taur
002 Taur       Este o lună în care accentul va fi pus pe relația cu ceilalți fiind mult mai preocupat de planul social. Ai acum ocazia să dezvolți relațiile de parteneriat, de colaborare, care se bazează pe sinceritate, onestitate, apreciere reciprocă și respectarea unicității fiecăruia. Echilibrul va depinde de propria abilitate de a atrage atenția și chiar admirația celor din jur, de șansa de a relua anumite discuții ce vizează un contract de colaborare, de parteneriat. Te remarci prin diplomație și sociabilitate reușind să creezi o atmosferă caldă și confortabilă, căutând frumosul și bunul gust în cadrul relațiilor tale. După data de 22 ai ocazia să descoperi că poți construi, prin transformări continue și o înțelegere profundă a vieții. Pornești acum către o direcție îndrăzneață, fără să stai prea mult pe gânduri. Beneficiezi de o forță care te împinge înainte fiind una pozitivă și benefică pentru realizarea scopurilor tale. Deviza perioadei în analiză, pentru tine, este: „Secretul vieții este echilibrul iar absența acestuia înseamnă distrugerea vieții.” Inayat Khan

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
       Putem să vorbim despre o perioadă deosebit de favorabilă, în plan relațional, deci și în cadrul relației de mariaj. Este o lună de realizări, romantism, pasiune și noroc. Pot avea loc acum schimburi de idei, comunici mult mai deschis și eficient în cadrul relației. Ai ocazia să dai startul unei acțiuni de anvergură, alături de partenerul de viață. Va trebui să dai dovadă de mai multă încredere și să pui comunicarea pe primul plan având astfel ocazia să primești susținere din partea partenerului de viață, în momentele neplăcute, cu care te vei confrunta, îndeosebi în plan profesional. Putem vorbi și despre nevoia de a împărtăși din gândurile, emoțiile, dorințele tale celui drag dar și despre tendința de a dori mai mult decât ai în plan intim, sexual.
       Dacă încă nu ești implicat într-o relație de cuplu stabilă ești mult mai dispus, în această lună, să experimentezi implicându-te cu mai multă pasiune fiind lipsit de inhibiții în relația cu sexul opus. Nu este exclus să reiei o relație de amor cu o fostă iubire din trecut, fără să te gândești la consecințe. Ai face bine să fii mult mai prudent în ceea ce privește implicarea, din punct de vedere sentimental, într-o relație care riscă să îți creeze tot felul de probleme din care o să ieși destul de greu, îndeosebi în a doua parte a acestei luni.
       Oricât de frumos ar suna promisiunile, declarațiile de dragoste, este bine să îți acorzi mai mult timp, să te analizezi cu sinceritate și să observi dacă chiar merită să riști și să dai curs unei relații amoroase în care, din păcate, se va pune mai mult accent pe sexualitate și bani.

Cariera si baniCarieră și bani
       Urmează o lună în care te vei simți destul de aglomerat, atunci când vine vorba despre serviciu și relațiile de colaborare din planul profesional. Oricât de multe sarcini de lucru ai avea de îndeplinit, pentru că muncești cu conștiinciozitate, le vei duce la îndeplinire cu bine pe toate astfel că, până la jumătatea lunii, vei avea sentimentul că se repetă anumite probleme care țin de relația cu colegii venindu-ți destul de greu să faci față încercărilor venite din partea unui grup, îndeosebi dacă lucrezi în cadrul unui colectiv în care predomină femeile.
       În a doua parte a lunii îți asumi responsabilități sporite în cadrul unui proiect sau parteneriat. Este momentul în care ar fi bine să „turezi motoarele” la maxim și să demarezi acțiuni curajoase care să te propulseze pe o nouă treaptă profesională, superioară. Va trebui să dai dovadă de prudență, în relația cu colegii de serviciu sau vis-a-vis de un proiect în care sunt implicați bani mulți, în a doua parte a lunii. După data de 23 poți găsi soluții ingenioase, concretizezi idei ambițioase în cadrul unei afaceri sau a unui parteneriat iar toate acestea ar trebui să îți aducă recunoașterea publică dar și succesul în plan financiar. În preajma datei de 26 lucrurile au tendința să scape de sub control, dacă vorbim despre relația cu colegii de lucru. Ești predispus la accidente de muncă, confruntări în cadrul colectivului de muncă, schimbări din funcție neașteptate, dorința de a schimba locul de muncă fiind absolut necesar să îți controlezi starea de impulsivitate. Este important să stai departe de polemici, îndeosebi spre sfârșitul acestei perioade.
       În prima parte a lunii stai bine în privința banilor. Se cere prudență, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ai tendința de a cheltui mai mult riscând astfel să depășești bugetul personal. Ești nevoit să plătești anumite taxe, impozite sau plăți restante. Este recomandat să îți reorganizezi bugetul și să discuți mai mult cu partenerul de viață despre aceasta. Pe de altă parte apar noi posibilități de câștig prin intermediul altor persoane, ai șansa de a primi o moștenire sau poți câștiga bani de pe urma unui proces.

SanatateSănătate
        Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința propriului organism, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este posibil să ai probleme de tipul infecțiilor renale sau cu vezica urinară, spre sfârșitul lunii. Este recomandat să eviți excesele de orice fel, în preajma datei de 26. Spre sfârșitul acestei luni va trebui să fii mult mai echilibrat și răbdător pentru că ești predispus la situații conflictuale în relația cu prietenii fiind astfel predispus la probleme de natură emoțională, insomnii, slăbire a organismului.