Luna noiembrie 2018, Săgetător

Noiembrie 2018, Săgetător
009 Sagetator       Avem de-a face cu o lună în care este momentul să te redescoperi, să te analizezi pentru a vedea ce anume ai de clarificat, vis-a-vis de propria persoană. Ai acum curajul să te implici și să aduci lumina în viața oamenilor defavorizați de soartă. Ești mai aproape de latura spirituală a vieții, dornic să pătrunzi dincolo de aparențe. Iubești frumosul, tot ceea ce te înconjoară și oferi bunătate și înțelegere, afecțiune pentru cei din jurul tău. Este o perioadă în care vei dedica timp și energie oamenilor la care ții și o faci cu inima deschisă bucurându-te de apreciere. Poți obține lucruri cu adevărat mărețe prin intermediul sacrificiului personal. După data de 22 îți este mult mai ușor să te faci remarcat fiind o prezență plăcută în grupul din care faci parte. Impresionezi datorită calităților tale, ești bine informat, dinamic, capabil să te implici cu mai multă dedicare în cadrul relației de mariaj sau într-o relație de parteneriat. Te adaptezi mult mai ușor la orice schimbare. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Totul este posibil, împotriva tuturor rațiunilor.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       La începutul acestei luni ești mult mai dornic să socializezi, să împărtășești cu partenerul de viață aspecte importante din viața ta, cerând și primind susținere din partea celui drag. Ai ocazia să te preocupi mai mult de propria persoană. În ciuda problemelor de zi cu zi, știi că pentru a reuși să obții succesul este important să te pui în valoare. Din data de 8 se pare că norocul este de partea ta reușind să te implici cu mai mult curaj în relația de cuplu sau încerci să găsești o cale mai ușoară spre inima celui drag și astfel să transformi o relație de amor în ceva mult mai serios, eventual să dai startul unei relații de lungă durată.
       Ai șansa de a-ți exprima propriile gânduri, dorințele, în preajma datei de 12 dar acestea vor fi destul de confuze sau nu vei reuși să te faci înțeles. Ideal ar fi să analizezi aspectele implicate și care țin de relația în care ești implicat din mai multe puncte de vedere, fără a te lăsa influențat de părerile amicilor sau ale părinților. Cu cât vei fi mai imparțial și vei lăsa momentele de tensiune să se estompeze, cu atât va fi mai bine pentru relația de cuplu.
       Dacă nu ești încă într-o relație de cuplu reușești să treci peste orice fel de prejudecăți, peste limitările morale și sociale și accepți cu mai multă ușurință să te implici într-o relație de amor punând accentul pe distracție, aventură. Ești dispus să trăiești din plin o aventură de dragoste, să te bucuri de iubire, de sentimente și trăiri de care nu ai mai avut parte de ceva timp.
     În a doua parte a lunii se întețesc certurile, reproșurile, gelozia în relația de mariaj așa că nu îți va fi confortabil să supraviețuiești. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 26 pentru că este posibil să dai dovadă de inflexibilitate și vei încerca să îți impui punctul de vedere, fără să iei în calcul sentimentele partenerului de viață. De evitat implicarea părinților în problemele tale din cadrul relației întrucât nu faci decât să torni și mai mult„ gaz pe foc”.

Cariera si baniCarieră și bani
       Putem să vorbim despre o perioadă nefavorabilă pentru asocieri, implicarea într-un nou proiect profesional sau tot ce înseamnă acceptarea de noi oportunități de serviciu, pe toată durata acestei luni. Este posibil să apară răsturnări de situație legate de un loc de muncă datorită implicării neinspirate venite din partea unui prieten. Până atunci este important să fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre implicarea în colaborări cu colegii de serviciu sau dacă te-ai gândit să demarezi o acțiune în care să îți aduci un aport deosebit.
       În preajma datei de 26 te poți aștepta la apariția unor conflicte cu colaboratorii apropiați sau luarea unor decizii care contravin intereselor tale profesionale. Este nevoie de calm și cumpătare din partea ta, de strategii bine gândite, fără a ține cont de sfaturile celor neavizați. Îți urmărești scopul pas cu pas în cadrul echipei de lucru, a grupului sau asociației din care faci parte.
       După data de 22 ai șansa de te relansa, de a veni cu forțe proaspete. Până atunci va trebui să tragi din greu, să faci tot felul de strategii, te gândești, te răzgândești până găsești cea mai bună soluție. Este o lună în care vei sta destul de bine la capitolul finanțe, cât timp nu te hazardezi în a face investiții către o direcție neclară. Nu este momentul oportun pentru a face achiziții costisitoare. Te poți aștepta la unele pierderi financiare, în a doua parte a lunii, ca urmare a unor investiții sau achiziții făcute în trecut. Este bine să îți plătești la timp eventualele facturi, taxe și impozite.  

SanatateSănătate
      Urmează o perioadă în care este recomandat să te odihnești mai mult, chiar dacă vei avea sentimentul că dispui de foarte multă energie, îndeosebi din data de 8. Te simți epuizat după o perioadă de muncă susținută iar organismul îți va da semnale, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când este recomandat să îți faci analize sau să reiei un anumit tratament. Sistemul imunitar este destul de vulnerabil așa că ar fi necesar să adopți un nou regim de viață și alimentar. În preajma datei de 26 te poți aștepta la apariția unor migrene, eventuale probleme renale, o stare de oboseală accentuată, există predispoziția la accidente, tăieturi, infecții.