Luna noiembrie 2018, Rac

Noiembrie 2018, Rac
004 Rac           Luna aceasta este destul de solicitantă, în ceea ce privește familia, gospodăria proprie, relația cu rudele apropiate. Te preocupă mai mult problemele care țin de alimentație dar și viața privată. Chiar dacă vei avea parte și de nemulțumiri, de răscoliri ale unor amintiri, în prima parte a acestei luni, vei reuși să găsești resursele necesare pentru a te ridica deasupra încercărilor, de orice fel. Dacă ai tot amânat anumite treburi gospodărești ai acum ocazia să le finalizezi beneficiind de inspirație și de susținere venită din partea familiei. Din data de 22 îți vei concentra atenția și energia mai mult în zona relațiilor sentimentale precum și în relația cu propriul copil. Ai posibilitatea de a-ți exprima viziunea asupra vieții prin intermediul creativității. Nu vei rata oportunitatea de a evada din cotidian, de a relaționa mai frecvent cu cei din jur. Deviza ta, în această lună, este: „Învață cum să fii fericit cu ceea ce ai, în timp ce urmărești ceea ce îți dorești.” Jim Roth    

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        Este o perioadă în care vei cuceri cu mai multă ușurință atenția sexului opus, prin starea de încredere și optimism. Este o lună favorabilă pentru întâlnirile romantice și implicarea, trup și suflet, într-o relație de dragoste. În timpul liber ești preocupat să socializezi mai mult, să legi noi relații de prietenie și astfel să faci loc, în viața și sufletul tău, unei persoane care merită afecțiunea și dragostea ta. Putem vorbi despre o perioadă bună pentru a concepe un copil sau să te ocupi cu mai mult interes de educația propriului copil. Ai ocazia să trăiești cu intensitate o idilă romantică, să descoperi trăiri noi, senzații pe care, poate, nu le-ai mai experimentat până acum. Este posibil să ai tot felul de trăiri ciudate, simți nevoia de a interacționa mai mult cu sexul opus. Putem să vorbim și despre posibilitatea luării unei decizii bruște privind întemeierea unei familii, dorința de a te implica într-o relație de mariaj. Sunt aduse acum la suprafață unele dorințe contradictorii, greu de ținut în frâu dar care te vor ajuta să te ridici deasupra vicisitudinilor vieții.
       Relația de cuplu poate să treacă prin transformări intense și chiar nu mai ai chef să îți bați capul pentru a înțelege de ce, uneori, lucrurile evoluează într-o anumită direcție. Este timpul să înțelegi, să conștientizezi că Universul face alegerile potrivite pentru tine și că, indiferent de problemele din ultima perioadă în plan relațional, chiar ai nevoie de schimbări, de transformări în relația de mariaj sau în plan sentimental. Nu te grăbi să tragi concluzii, atunci când vine vorba despre mariaj. În ultimii zece ani ai crescut, te-ai maturizat, ai trecut prin tot felul de pierderi și reconstrucții, vis-a-vis de relația de cuplu. Acum știi exact ce anume ai de făcut pentru a te bucura de viață, alături de partener.

Cariera si baniCarieră și bani        
       Este o lună în care informațiile, studiile, perfecționarea și călătoriile în interes de serviciu vor juca rolul principal în plan profesional. Ai avut ocazia să construiești anumite strategii care țin de serviciu, carieră dar acum este momentul să treci la treabă și să folosești în avantaj personal efortul susținut pe care l-ai depus la locul de muncă. Te poți aștepta la răsturnări de situație în relația cu superiorii, îndeosebi în a doua parte a lunii fiind necesară o mai mare moblizare din partea ta, mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere.
       Pe la jumătatea perioadei te confrunți cu starea de confuzie, sunt reluate unele discuții neplăcute în colectivul de muncă punându-ți astfel foarte serios întrebarea dacă merită să accepți o colaborare.  Folosești cu succes creativitatea, ideile originale în activitățile profesionale, în ciuda problemelor venite din partea invidioșilor. Publicitatea joacă nu rol destul de important pentru a te face văzut și apreciat iar aceasta îți va aduce succesul la locul de muncă. Ai șansa de a semna un contract de colaborare foarte avantajos, în preajma datei de 8. Este o lună în care te poți bucura de câștiguri care vin din zona imobiliară, a educației și/sau a divertismentului. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm, înțelegere și bunăvoință în relația cu colegii de lucru, spre sfârșitul acestei luni.
       În ceea ce privește finanțele, te bucuri de câștiguri în special în primele zece zile ale acestei luni, cât timp cât vei profita de oportunitățile de progres și acumulare de bani în contul personal. Se cere mai multă prudență, mai ales dacă te-ai gândit să obții un eventual credit bancar, un împrumut de la prieteni. Nu te grăbi să semnezi acte, documente oficale, îndeosebi la jumătatea acestei luni.

SanatateSănătate
        În această perioadă te bucuri de susținerea astrelor pentru a te recupera după o problemă de sănătate, o operație, o suferință sau o problemă de natură emoțională, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Ești mult mai optimist iar aceasta nu va lăsa oboseala sau oricare alte probleme să te epuizeze energetic. Este o lună favorabilă practicării sportului, a excursiilor în natură sau a călătoriilor. Nu te grăbi să faci analize sau o intervenție chirugicală, doar dacă este absolut necesar, în special în a doua parte acestei luni.