Luna noiembrie 2018, Pești

Noiembrie 2018, Pești
012 Pesti      Putem vorbi despre o lună în care simți nevoia să călătorești mai mult și să fructifici fiecare oportunitate care te ajută să depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață. Pui multă pasiune în căutările tale și îți exprimi convingerile despre filozofie și viață cu mai mult aplomb. Este o perioadă în care ai ocazia să socializezi mai intens cu persoane aflate peste hotare sau poți pune bazele unor colaborări cu oameni de altă naționalitate. După data de 22, încet dar sigur, capeți mai multă încredere în propria persoană, atunci cînd vine vorba despre carieră, noi oportunități de perfecționare în mediul profesional din care faci parte. Ai șansa de a reuși în carieră datorită abilităților tale intelectuale. Este posibil să călătorești mai mult în interes de serviciu. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Generozitatea este virtutea celor puternici.” G. Ibrăileanu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Putem să vorbim despre o perioadă de reevaluări, o eventuală reluare a unei relații intime, de dragoste, îndeosebi în prima parte a lunii. Se cere să fii mult mai atent la modul în care abordezi relația de dragoste, la ce și cât ești dispus să oferi, fără să fii supus la riscul de a fi dezamăgit. Pe de altă parte există predispozițăia ca tu să ascunzi anumite trăiri sau să dezamăgești partenerul de viață. Sunt aduse la lumină situații nu tocmai plăcute ce vizează o relație de dragoste pe care o păstrezi în secret. Ești predispus la certuri, reproșuri, accente de gelozie, riscul de a pune capăt unei relații de cuplu având ca subiect principal tendința spre compromis, de a te implica într-o relație extraconjugală.
       Vor exista și momente mai puțin favorabile în plan sentimental având tendința de a idealiza relația sau poți deveni destul de confuz, atunci când vorbim despre relația de mariaj. Poți fi indus în eroare de o situație care pare mult mai frumoasă decât este în realitate așa că, dacă nu vei reveni la timp cu picioarele pe pământ, este posibil să consumi timp și energie într-un mod absolut inutil, în preajma datei de 18.
       O perioadă favorabilă pentru inițiative comune cu partenerul de cuplu este în preajma datei de 28. Spre sfârșitul acestei luni va trebui să dai dovadă de flexibilitate și să îți canalizezi atenția către o direcție clară fiind mult mai sincer și mai înțelept, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii care vizează relația de cuplu. Nu este ușor dar nici imposibil nu este, mai ales dacă te-ai decis să pui capăt definitiv unei relații nu tocmai favorabilă pentru siguranța ta în plan emoțional, afectiv.
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu atunci urmează o perioadă favorabilă pentru dragoste și interacțiune cu persoane de sex opus prin intermediul paginilor de socializare, a internetului. Ai șansa de a întâlni persoana cu care simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual și emoțional. Ai o mai mare nevoie de romantism, de manifestare a senzualității. Ai acum ocazia să întâlnești o persoană de altă naționaliate și de care te poți îndrăgosti.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Se poate vorbi despre o lună în care vei călători mai mult în interes profesional. Este posibil să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare peste hotare sau te poți hotărî să urmezi cursuri postuniversitare. Cert este că beneficiezi de pe urma colaborărilor cu firme străine sau prin acceptarea unui contract de muncă în străinătate. Este timpul să te ambiționezi mai mult și să ieși la lumină cu mai multă încredere în tine. Din data de 8 apar noi posibilități de progres, de expansiune în carieră, noi oportunități de a obține avantaje venite din partea unui superior. Ești mult mai atras de ideea de a ocupa un post de răspundere, de a da startul unui proiect ambișios în plan profesional. În prima parte a lunii este vorba  despre o perioadă deosebit de favorabilă pentru călătoriile în străinătate, în sensul acumulării de noi experiențe, în plan profesional.
       În preajma datei de 18 va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre negocieri, discuții cu superiorii. La sfârșitul lunii va trebui să profiți din plin de șansa de a te relansa în carieră sau de a reveni asupra unor propuneri de colaborare mai vechi. Este necesară o mai mare doză de prudență în deciziile pe care le iei, în preajma datei de 28. Planul financiar poate să treacă prin transformări destul de bruște.
      Este foarte important să eviți semnarea de contracte importante, documente, acte oficiale în a doua pare a acestei luni.  În preajma datei de 26 va trebui să fii mai prudent, mai ales dacă te-ai decis să faci o călătorie în interes de serviciu sau să te înscrii la un curs de perfecționare. S-ar putea să fie vorba despre pierderi de bani, sancțiuni, eventual plata unei amenzi.

SanatateSănătate      
      În această perioadă poți avea probleme cu plămânii, viroze respiratorii, mai ales în preajma datei de 18. Nu este exclus nici să te confrunți cu tot felul de stări, trecând de la o extremă la alta, de la insomnii și stări de oboseală și mergând până la starea de exuberanță. Spre sfârșitul acestei luni există predispoziție la răniri, operații chirurgicale sau infecții.