Luna noiembrie 2018, Leu

Noiembrie 2018, Leu
005 Leu       Putem să vorbim despre o lună în care te vei remarca prin curiozitate intelectuală și o mai mare nevoie de a comunica. Ai ocazia să înveți ceva nou, să urmezi niște cursuri, să te perfecționezi fiind mult mai dornic să inițiezi noi relații de colaborare care au ca subiect principal schimbul de informații. Ai gusturi rafinate la nivel intelectual simțind nevoia profundă de a interacționa cu oameni interesanți, de la care ai ceva util de învățat. Călătorești mai mult, ai putere de convingere și entuziasm în exprimare. După data de 22 te dedici mai mult vieții de familie, casei. Te gândești foarte serios să faci unele achiziții importante legate de casă, proprietate, schimbări în gospodărie. Ai o mare nevoie de securitate în mediul tău familial. Deviza acestei luni, pentru zodia ta, este: „Într-o lume a amăgirii universale, a spune adevărul este un act de curaj.” George Orwell

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
       În perioada analizată aici stai destul de bine la capitolul comunicare în relația cu cu sexul opus, ba chiar reușești să atragi cu mai mare ușurință atenția unei persoane de care ești interesat. Este timpul să te bucuri de beneficiile pe care le ai în plan sentimental știind cum să te faci foarte ușor remarcat, îndeosebi după data de 8. Știi să atragi prin umor, atitudine relaxată, plină de optimism și încredere în sine, mergi mai frecvent la petreceri, la tot felul de reuniuni, spectacole, la teatru, socializezi mai mult. Ești tentat să dai curs unei (noi) relații de amor, fără să te gândești la consecințe, la ce implică un eventual compromis în plan relațional. De evitat orice complicații în plan sentimental, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ești tentat să primești în viața ta o iubire din trecut sau să faci aceleași greșeli care ți-au creat probleme și în trecut.
       Din data de 22 strălucești în relația cu sexul opus lăsându-te invadat de pasiune, de căldura și emoțiile unei iubiri trăite cu intensitate. Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 26, la modul în care comunici cu persoana iubită, la destăinuirile pe care le faci sau la relația intimă în care te implici. În luna analizată pui pe primul plan comunicarea în relația cu sexul opus având ocazia să te bucuri de mai multă dragoste, pasiune și afecțiune.

Cariera si baniCarieră și bani      
      Este o lună în care muncești mult și susținut dând dovadă de o bună organizare și de seriozitate. Aștepți acum un răspuns important și ferm, un verdict, ceva care să pună capăt unei stări de nesiguranță, în plan profesional. Te simți blocat într-o situație de ceva timp. Ai acum șansa de a primi informațiile necesare și care te vor ajuta să urci o treaptă importantă în carieră. Creativitatea și intuiția vor juca un rol important în plan profesional. Este timpul să pregătești terenul pentru schimbările care vor urma. Te afli încă în faza de acumulare, ești la nivelul construcției unei fundații profesionale. Ceea ce dezvolți acum va avea efecte pe termen îndelungat. Ai capacitatea de a relaționa echilibrat cu șefii și colegii de lucru. Reușești să deblochezi situații greu de pus în mișcare (chiar și fizic, mașini, calculatoare, utilaje, etc.) găsind relativ ușor soluții salvatoare dintre cele mai ingenioase. Știi cum să te faci plăcut, respectat în mediul în care îți desfășori activitatea. Planul financiar este bine aspectat în privința călătoriilor, comerțului dar și în publicitate, investiții imobiliare. Te bucuri de susținere financiară venită din partea familiei.
       În a doua parte a lunii este bine să fii mult mai atent la investițiile pe care le faci, la documentele pe care le semnezi întrucât ești predispus la pierderi, apar tot felul de provocări în plan financiar. Nu te baza pe banii unui partener de afaceri sau pe susținerea financiară venită din partea partenerului de viață în preajma datei de 26 întrucât este posibil să apară tot felul de neplăceri cărora le faci față cu greu.

SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o perioadă benefică, din punct de vedere al sănătății. Este totuși recomandat să eviți impulsivitatea, nerăbdarea care te-ar putea conduce la accidentări ușoare, lovituri, există predispoziția la intervenții chirurgicale, în preajma datei de 26. Ești predispus la infecții, viroze, probleme renale sau legate de tensiunea arterială, dureri de cap.