Luna noiembrie 2018, Gemeni

Noiembrie 2018, Gemeni
003 Gemeni      În această lună este vorba de creativitate, ai șansa de a relua o relație de dragoste, te ocupi mai mult de educația propriului copil. Simți o mai mare nevoie de a te exprima prin intermediul scrisului, al artei, al unui hobby sau chiar prin ceea ce iubești. Distracțiile, plăcerile și relațiile sentimentale vor juca un rol important acum în viața ta. Prin încredere și optimism reușești să îi ajuți pe cei din jur. Poți avea succes la jocurile de noroc sau alt gen de speculații financiare. Teatrul și activitățile sportive sunt niște domenii cărora le acorzi o atenție deosebită în această perioadă. După data de 22 te poți bucura de recunoaștere și respect venite din partea unui superior sau ești mult mai solicitat la locul de muncă. Ești conștiincios, amabil, dedicat activităților desfășurate la serviciu. Dai dovadă de interes pentru tot ceea ce înseamnă relația cu colegii de lucru, igienă, alimentație, sănătate, terapii alternative. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă.” William Jones

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Avem de-a face cu o lună în care ai ocazia să reiei anumite discuții cu partenerul de viață reușind astfel să te lămurești asupra unor aspecte ce țin de patrimoniu sau relația cu părinții. Nu este prea plăcut interogatoriul la care ești supus dar nici modul în care tu încerci să primești de la celălalt anumite informații. Chiar dacă ai avut parte de tot felul de restricții, limitări, obstacole în cadrul relației, încet dar sigur simți o stare de eliberare, ai capacitatea de a te exprima mult mai direct și mai sincer în cadrul relației de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii. Niciodată nu este prea târziu să te redescoperi prin intermediul partenerului de viață, prin ceea ce împărtășiți împreună.
        Din data de 8 ai ocazia să interacționezi mai frecvent cu persoane de sex opus, fie aflate pe alte meleaguri, fie este vorba despre o persoană de altă naționalitate. Cert este că apar noi oportunități de a da startul unei noi relații de cursă lungă gândindu-te tot mai serios la căsătorie.
        Din data de 22 lucrurile încep să capete mai mult contur, claritate putând avea parte de o relație deosebită, admirată, în plan social. Preocuparea față de propriul partener capătă acum conotații mult mai profunde. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum șansa de a găsi dragostea printre colegii din colectivul de lucru.
       Atenție la avertismentul care vine în preajma datei de 26, atunci când te poți aștepta la un comportament impulsiv, la ruperea unei relații de dragoste, la gelozie și posesivitate care îți pot răsturna sistemul de valori și principii morale. În preajma datei de 27 ai șansa de a da startul unei (noi) relații, o idilă romantică reușind să îți exprimi cu mai multă ușurință sentimentele, dorințele sau poți să reiei o relație care părea pierdută definitiv.  

Cariera si baniCarieră și bani        
       Te bucuri de susținerea astrelor în ceea ce privește (re)lansarea, promovarea proprie, publicitatea, oportunitățile de progres în plan profesional, ai șansa de a da startul unui parteneriat, o colaborare de bun augur, îndeosebi din data de 8 și până la jumătatea lunii. Relația cu colegii de serviciu se desfășoară în armonie iar aceasta va favoriza proiectele derulate în echipă. Știi cum să dai o mână de ajutor, fără să te pui pe un „piedestal”. Te remarci prin umor și modestie, prin capacitate de muncă. Ai multe idei pe care vrei să le concretizezi primind la timp ajutorul de care ai nevoie. Ești preocupat, trup și suflet, pentru a îndeplini cu succes sarcinile de lucru. Te concentrezi acum asupra listei de obligații amânate din lipsă de timp sau de resurse. Ai șansa de a pune bazele unei colaborări fructuoase, de a găsi un (nou) job care te va propulsa pe o nouă treaptă, superioară, în carieră.
       După data de 16 ești decis să faci față eventualelor provocări din carieră. Nu te lăsa influențat de părerile și negativismul venit din partea unor colegi. Stai  departe de bârfă, de răutăți și urmează-ți propria cale încercând o abordare mult mai diplomată în relația cu un superior. Putem să vorbim și despre schimbări neașteptate, sunt aduse la suprafață lucruri de care nu erai conștient, în relația cu colegii de serviciu. Ești predispus la ruperea unei relații de colaborare, la anularea unui parteenriat ca urmare a unor certuri, acuzații sau a unei intervenții neplăcute venite din partea unor dușmani care își manifestă pe față invidia și ura la adresa ta, îndeosebi în preajma datei de 20.
       Planul financiar este bine aspectat, cât timp nu te implici în tot felul de tranzacții, investiții imobiliare, îndeosebi în a doua parte a lunii. Te poți aștepta la un câștig venit prin intermediul partenerului de viață în prima parte a lunii.

SanatateSănătate
        Stai destul de bine la capitolul energie, capacitate de refacere. Ai șansa de a găsi remediul pentru o problemă de sănătate mai veche sau vei apela cu mai multă deschidere la terapiile alternative. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 20, atunci când ești predispus la infecții, răniri, accidentări.