Luna noiembrie 2018, Fecioară

Noiembrie 2018, Fecioară
006 Fecioara     Încă de la începutul acestei luni ești dedicat noilor posibilități de face mai mulți bani, de a-ți valorifica resursele de care dispui. Ai capacitatea de a recunoaște și valorifica creativitatea, în sensul acumulării în plan material, financiar. Una dintre resursele tale importante rezidă în relațiile pe care le cultivi cu foarte multă grijă punând un preț deosebit pe calitatea și armonia acestora. Ești foarte ambițios, capabil să obții ceea ce dorești. Îți asumi numai riscuri bine calculate, atunci când vorbim despre cheltuieli, mai ales în prima jumătate a lunii. După data de 22 te exprimi în mod autentic, prin vorbire și/sau scris, acorzi mai multă atenție studiilor fiind posibil să reiei anumite cursuri. Dezvolți acum relația cu rudele apropiate sau cu vecinii, călătorești, studiezi mai mult, acumulezi informații, participi la cursuri, seminarii unde au loc schimburi de idei valoroase. Dai dovadă de deschidere, onestitate și generoziate în relația cu ceilalți. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Mulți trăiesc viața, puțini o pricep.” Goethe

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Nu este prea ușor pentru tine, în ceea ce privește relația de cuplu, îndeosebi din data de 16, atunci când Marte va intra în zodia Pești (în casa mariajului pentru tine). Multe dintre problemele cu care te-ai confruntat în trecut, în plan relațional, revin acum cu și mai mare forță fiind pus în situația de a acționa, de a răspunde provocărilor. Se cere prudență, în ceea ce privește comunicarea în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 20, atunci când ești predispus la certuri, discuții neplăcute, tendința de a acționa sub impulsul de moment și astfel ajungi destul de ușor la despărțire sau chiar divorț. Starea de confuzie, discuțiile legate, fie de o proprietate, fie că este vorba de relația cu părinții, nu fac decât să accentueze și mai mult distanța dintre tine și partener. Ai sentimentul că persoana căreia i-ai acordat încredere devine acum dușmanul tău și că nu ai pe cine să te bazezi în momentele critice. Starea de neîncredere în partener îți poate crea probleme de relaționare cu familia, propriul copil.
       Nu sunt excluse cheltuielile și un oarecare exces de zel, atunci când vine vorba despre dovezi de iubire. În preajma datei de 26 va trebui să dai dovadă de flexibilitate în relația cu părinții, familia. Este bine dacă poți evita discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate pentru că nu vei reuși decât să destabilizezi armonia și starea de bună dispoziție din relația de cuplu.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci perioada în care este recomandat să fii „în gardă”pentru noi cuceriri în plan amoros este în preajma datei de 29.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Este o lună favorabilă, din punct de vedere profesional. Te poți bucura de realizări frumoase în cadrul colectivului de lucru. Ai șansa de a participa la tot felul de cursuri, seminarii, faci acum călătorii peste hotare, în interes de serviciu, acumulezi dar și transmiți multe informații, îndeosebi în prima parte a lunii. Negocierile, semnarea de (noi) contracte cu firme străine îți vor aduce colaboratori care te vor ajuta să obții succesul, social și financiar. Ești apreciat de către superiori având parte de o bună comunicare cu aceștia. Reușești să te concentrezi asupra acelor aspecte care par nesigure, legate de un proiect, o afacere. Atunci când vine vorba despre bani este recomandat să dai dovadă de prudență, mai ales în intervalul 1 – 16, atunci când se reeditează anumite aspecte neplăcute legate de bani, investiții sau ești nevoit să îi ajuți pe cei dragi cu bani și astfel depășești bugetul personal. Va trebui să iei decizii bine calculate și să nu acționezi pripit. Evită achizițiile scumpe, până când nu verifici dacă merită efortul, din punct de vedere calitativ.
       La jumătatea acestei luni te poți aștepta la tot felul de neplăceri care țin de gestionarea banilor. Ești predispus la sancțiuni, plata unor amenzi sau a unor sume restante sau ești nevoit să apelezi la un credit pentru a mai plăti din datorii eventual încerci să investești într-o afacere personală care să îți aducă mai multe venituri. Nu este o lună potrivită pentru a da startul unei noi afaceri, colaborări. Fii mult mai prudent în ceea ce privește semnarea de acte importante sau acceptarea unor colaborări, îndeosebi din data de 17 și până la sfârșitul acestei luni.
       Ar fi cazul să revii asupra unor oportunități legate de progresul tău în plan profesional, ai acum șansa de a relua anumite cursuri de perfecționare sau poți intra în posesia unor informații care te determină să schimbi direcția în carieră.

SanatateSănătate
       Te simți bine, cât timp îți urmezi pas cu pas regimul de viață (auto) impus. De evitat excesele, de orice fel. În partea a doua a perioadei analizate este posibil să fii expus unor pericole, accidentări, infecții, mai ales dacă practici un sport extrem. În preajma datei de 20 este recomandat să fii mult mai atent la consumul de medicamente, alcool, tutun precum și la posibile alimente care nu sunt favorabile organismului tău. Ești predispus la infecții, fracturi, luxații, probleme care țin de circulația sângelui. Ești predispus deasemenea la indigestii, viroze, poate să apară o stare generală de disconfort fizic.