Luna noiembrie 2018, Capricorn

Noiembrie 2018, Capricorn
010 Capricorn       Este o lună în care te simți foarte bine, cât timp ești înconjurat de prieteni, de oameni care te susțin pentru împlinirea țelurilor personale. Ai un spirit altruist, deschis, ești dornic să te implici în colaborări, în tot felul de activități. Poți imprima grupului din care faci parte personalitatea ta putând juca, la modul firesc, rolul de lider. Nu te grăbi să pornești către o nouă direcție,în plan profesional, până când nu faci o analiză atentă a obiectivelor și a resurselor de care dispui. Cât timp vei beneficia de pe urma energiei pozitive, ai entuziasm și încredere în scopul tău, ritmul de evoluție va fi unul foarte bun. După data de 22 ai capacitatea de a te redescoperi, poți să clarifici acum anumite aspecte ale sinelui, să pătrunzi viața și evenimentele în profunzimea lor. Spre sfârșitul acestei luni este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie, de neliniște iar aceasta ar putea să îți aducă limitări, un fel de blocaj nereușind să transmiți ceea ce gândești, de fapt. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Nu trebuie să îți fie teamă de nimic în viață. Trebuie doar să înțelegi.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Putem să vorbim despre o perioadă în care ai ocazia să dai o conotație mult mai optimistă relației de cuplu. Va trebui să-ți dozezi cu mai multă grijă energia încercând să găsești starea de echilibru între viața de familie și obligațiile carierei existând riscul să acorzi mai multă atenție profesiei. Este posibil să îți manifești nemulțumirile, eșecurile de la serviciu în relația de cuplu, să intri în posesia unor secrete, ba chiar să le folosești în avantaj personal. Din data de 17 gelozia, posesivitatea se pot infiltra și mai mult în relația de mariaj. Va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți ordonezi gândurile sau felul în care îți exprimi părerile pentru că ideile tale sunt cam neclare și nu prea corespund realității imediate. Întâlnirile cu prietenii, ieșirile alături de partenerul de viață în excursii, la petreceri pot ajuta să vă apropiați mai mult, să dați un sens mai profund relației. Nu vei duce lipsă de oportunități, în plan sentimental. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci, după data de 8, ai toate șansele să întâlnești marea iubire sau pur și simplu ai suficient curaj să te implici într-o relație extraconjugală care să îți aducă surprize dar și dorința de a face o schimbare importantă de direcție în plan sentimental. Este posibil să începi o relație de prietenie cu o persoană de altă naționalitate, cu ocazia unei excursii în străinătate sau cunoscută prin intermediul profesiei pe care o desfășori. Este o lună în care ai șansa de a te bucura de aprecierea venită din partea sexului opus putând avea o evoluție foarte frumoasă, în plan sentimental.
            În preajma datei de 24 există posibilitatea să ajungi la certuri cu partenerul de viață având ca subiect principal bârfa, implicarea neinspirată din partea părinților în relația ta de mariaj.

Cariera si baniCarieră și bani      
       În această lună beneficiezi din plin de ambiție, conștiinciozitate având ocazia de a reuși în plan social și profesional prin propriile forțe. Nu vei fi scutit de surprize neplăcute în relația cu un superior, îndeosebi până la jumătatea lunii, atunci când se reeditează anumite probleme ce țin de comunicare, de o colaborare sau necesitatea de a plăti anumite pagube, pierderi.
       În a doua parte a lunii preferi să acționezi mai mult în secret păstrându-ți astfel capacitatea de a te organiza singur, de a decide cum este cel mai bine pentru tine, fără să te lași influențat de cei din jur.
      În preajma datei de 24 va trebui să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la pierderi, exces de zel, orgoliu excesiv iar toate acestea pot conduce la certuri în relația cu superiorii, răsturnări de situație. Este o lună în care poți să lansezi idei, proiecte bine analizate dând dovadă de seriozitate și profesionalism. Sunt favorizate acum activitățile de grup, asocierile iar tu vei știi cum să te faci înțeles putând să joci rolul de lider. Este o perioadă în care se remarcă posibilitatea de a obține o avansare importantă, cât timp vei da dovadă de diplomație. Te poți bucura de sprijinul venit din partea unui mentor, a unui ghid, în momentele de derută.
       În a doua parte a lunii poți primi avantaje materiale ca urmare a unor investiții făcute în domeniul imobiliar. Totul va depinde de modul în care reușești să profiți de oportunitățile care vin din asocieri, prin intermediul publicității sau a grupului de prieteni.

SanatateSănătate
       Va trebui să dai dovadă de prudență cu propriul organism și să intervii cât mai prompt, în cazul în care apar probleme de sănătate. Te poți aștepta la apariția unor perioade de depresie, insomnii sau la recidivarea unor probleme de sănătate dar ai și capacitatea de a găsi mult mai ușor tratamente care să te ajute să rezolvi problemele. Poți avea probleme cu încheieturile, ești predispus la lovituri, căzături, mai ales în preajma datei de 26. Există deasemenea predispoziția la intoxicație cu medicamente, alcool, anxietate, stări de confuzie.