Luna noiembrie 2018, Berbec

Noiembrie 2018, Berbec
001 Berbec         În această lună ai ocazia să treci prin transformări intense reușind să ajungi la o înțelegere profundă a fenomenelor vieții. Pui multă pasiune în ceea ce faci acum iar aceasta te va ajuta să finalizezi anumite activități pe care le-ai tot amânat. Este o perioadă în care va trebui să faci față provocărilor care țin de planul relațional. Din data de 22 ai o chemare interioară către cunoaștere dar și o dorință de a călători, de a explora noi orizonturi ale cunoașterii. Relaționezi cu oameni interesanți, de la care ai de învățat lucruri noi, incitante. Primești îndrumări spirituale fiind în contact cu propriile emoții, ai șansa de a evolua, de a interacționa cu persoane aflate în străinătate. Este posibil să iei decizia de a urma anumite cursuri de dezvoltare personală. Nu te mulțumești doar cu informații generale preferând să realizezi propriile căutări filozofice sau spirituale. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Dacă trecutul te nemulțumește, uită-l pe loc. Alcătuiește-ți o nouă viață în care să crezi.” Paulo Coelho  

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu       
         Putem să vorbim despre o lună destul de provocatoare, la capitolul relație de cuplu. Urmează o perioadă tensionată, îndeosebi în prima parte a lunii. Va trebui să dai dovadă de prudență, să îți temperezi comportamentul și să fii ceva mai detașat, atunci când vine vorba despre eventualele probleme din relația de cuplu. Ai ocazia să primești mai multe răspunsuri la întrebările care te frământă: încotro ar trebui să mergi, la ce trebuie să renunți, ce anume este de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să păstrezi relația în care ești implicat. Este recomandat să încerci echilibrului și să acorzi o mai mare atenție la necesitățile partenerului de viață. Înainte de a avea pretenții de la celălalt este bine să te privești în oglindă și să observi cât anume ești dispus să dăruiești, la ce ești în stare să renunți pentru a te face ascultat și respectat. Nu este exclus să ai parte de o atitudine agresivă, certuri, dorința de a pune capăt relației, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Este o lună în care pot fi aduse la suprafață secrete, dorințe contradictorii, se discută mai mult despre anii partenerului de viață, despre ceea ce ți se cuvine să primești în plan material, îndeosebi în a doua parte a lunii.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai vei privi dragostea dintr-o perspectivă mult mai matură sau poți să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate, îndeosebi după data de 22. Este timpul să te bucuri de pasiune și atenție venite din partea sexului opus reușind să stabilești o relație de dragoste cu adevărat profundă. Nu este exclus să te gândești foarte serios să întemeiezi o familie, în a doua parte a lunii.  

Cariera si baniCarieră și bani
       Urmează o perioadă favorabilă pentru a relua anumite colaborări, un parteneriat sau pur și simplu pentru a renegocia un ocntract de muncă, îndeosebi după data de 17. Ai acum șansa de a-ți spori veniturile, de a obține beneficii financiare de pe urma unor parteneriate avantajoase, în a doua parte a lunii. Tot în partea secundă a lunii analizate sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu, îndoesebi dacă te-ai gândit să faci deplasări în străinătate. Cert este că putem vorbi despre o adevărată relansare în plan profesional, transformări profunde, ai capacitatea de a te mobiliza, concentra pe o afacere, un proiect de serviciu. Ai ocazia să rezolvi eventualele crize apărute în carieră ținând cont de sfaturile unor persoane experimentate, consultându-te cu oameni de încredere și care te-au mai ajutat și în trecut. Nu te grăbi să semnezi contracte de colaborare cu parteneri/firme străine, îndeosebi în preajma datei de 26.
       Știi cum să îți spui punctul de vedere reușind să cooperezi optim în colectivul de lucru, la modul sincer, deschis existând totuși riscul să atragi dușmănii, datorită impulsivității. Te poți aștepta și la unele animozități aici, discuții în contradictoriu, confuzii, în preajma datei de 26.
       Planul financiar este destul de bine aspectat fiind vorba despre prime, cadouri în bani, o posibilă moștenire, un partaj făcut în avantajul tău, primirea unor drepturi bănești. Este bine să eviți excesele și să o lași mai ușor cu cheltuielile, îndeosebi pe la jumătatea lunii.

SanatateSănătate
       În această perioadă ești concentrat pe muncă, efort fizic ceea ce te predispune la epuizare fizică și mentală, cu deosebire în a doua parte a lunii. Este recomandat să eviți excesele de orice fel, mai ales la jumătatea acestei luni. Ești predispus la accidente, fracturi, lovituri, probleme care țin de slăbirea sistemului imunitar, îndeosebi spre sfârșitul lunii.