Luna noiembrie 2018, Balanță

Noiembrie 2018, Balanță
007 Balanta      Este o lună în care vei încerca să pui mai mult accent pe tot ce înseamnă confort în plan personal, relația cu ceilalți, posesiuni, valori și achiziții, securitatea materială și emoțională. Putem vorbi despre o perioadă în care ai șansa de a câștiga bani, în egală măsură fiind predispus la pierderi în plan financiar. Se cere însă mai multă atenție la ce anume și cui împărtășești propriile idei, proiecte întrucât ești predispus la pierderi, furt, dezamăgiri. După data de 22 ești mult mai preocupat să înveți și să acumulezi cunoștințe, poți reveni asupra unor contracte, renegociezi o colaborare. Dai dovadă de generozitate și inspirație de moment dar și de impulsivitate, tendința de a vedea partea negativă a lucrurilor.  Ești tot mai curios, mai ales atunci când este necesar să aprofundezi un nou domeniu care te incită. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Că ai căzut, nu are nici-o importanță deoarece numai modul în care te ridici contează.” Nelson Mandela

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       În această perioadă se cere să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu partenerul de viață, la așteptările pe care le are celălalt de la tine. Relația de cuplu continuă să treacă prin tot felul de transformări fiind nevoie de mult calm din partea ta, diplomația este o altă necesitate a perioadei, îndeosebi în prima parte a acestei luni.
             Este recomandat să acorzi o atenție specială relației de mariaj, spre sfârșitul acestei luni, atunci când te poți aștepta la reluarea unor discuții neplăcute legate, în principal, de bani. Nu ai decât să fii mai prudent la ceea ce spui fiind necesar să acorzi mai multă atenție propriilor trăiri, dorințe, la ce anume se vrea de la tine încercând să privești dincolo de aparențe. 
            În prima parte a lunii ești tentat să dai curs unei invitații de a te implica într-o relație de dragoste ceea ce te va deruta neștiind prea clar ce să faci, ce direcție să alegi, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut. În preajma datei de 9 trăiești iubirea cu pasiune dedicâdu-te trup și suflet persoanei iubite.
            În a doua parte a lunii au loc discuții constructive având astfel șansa de a demara un proiect comun alături de partenerul de viață, menit să îți aducă și câștiguri financiare.
            Putem spune că, în această lună, ai astrele alături pentru a te lămuri ce anume vrei, încotro vrei să te îndrepți și ce ar fi mai bine pentru tine, mai ales atunci când vine vorba despre relația de iubire. Evită însă compromisul și nu te lăsa influențat de promisiuni care nu au legătură cu realitatea.  

Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună în care te simți testat, la capitolul relația cu ceilalți, ajungând chiar să te confrunți pe față, în mod direct cu adversarii, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o afacere, parteneriat. În prima parte a lunii ai tendința de a renunța definitiv la o colaborare. Nu este exclus să primești îndrumări, sfaturi venite din partea unei persoane de încredere și astfel te oprești la timp, înainte de a declanșa o mare pierdere în plan financiar.
            Luna nouă din zodia Scorpion, din data de 7, îți aduce șansa de a valorifica la maxim oportunitățile de a atrage mai multe fonduri, bani în contul personal. Ai șansa de a semna un contract avantajos, îndeosebi până în data de 17. Pe de altă parte ai ocazia să  primești o primă sau bani care ți se cuvin de mult timp, eventual de pe urma câștigării unui proces.
            În a doua parte a lunii acționezi cu mai multă încredere în ceea ce privește profesia, colaborarea cu colegii fiind mult mai dinamică, în avantajul personal. Ai multă inițiativă, te implici iar tot acest efort nu va rămâne fără rezultate. Mare atenție cui acorzi încrederea ta! Cert este că reușești să treci peste eventuale tensiuni și confruntări în relația cu colegii. O perioadă deosebit de tensionată în relația cu colegii sau colaboratorii este în preajma datei de 26, atunci când te simți de-a dreptul nedreptățit sau este posibil să îți fie anulat un contract de colaborare, fie deciziile pe care le iei se dovedesc a fi în dezavantajul tău.
            Beneficiezi de resursele necesare pentru a reuși să atingi un scop, un țel important care vizează cariera. Ai șansa de a semna acum un (nou) contract de muncă care îți va aduce beneficii reale, în plan financiar. Se leagă oarecum munca și călătoriile peste hotare, în interes de serviciu, sfatul astrologului fiind să nu te grăbești să semnezi acte importante. Discuții constructive, concretizarea unor idei sau confirmarea unor acțiuni demarate în trecut le-ai putea avea în preajma datei de 27.
            În ceea ce privește finanțele, te poți aștepta la câștiguri neașteptate, ca urmare a unor investiții făcute în trecut, îndeosebi în preajma datei de 9. Spre sfâșitul lunii reușești să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul și să câștigi astfel bani din muncă proprie.

SanatateSănătate
         Putem să vorbim despre o lună în care te vei strădui să faci față cu bine la solicitările fizice, la stres și agitația cotidiană. Ești predispus la insomnii, agitație mentală, există predispoziția către accidente, îndeosebi la locul de muncă, în a doua parte a lunii. Este recomandat să eviți impulsivitatea, starea de agitație, în preajma datei de 26, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, probleme legate de zona capului sau probleme stomatologice.